baleria
Üye
4.2.2 denemedim 4.4.2 sorunsuz çalışıyor istersen dene ama büyük ihtimalle çalışmayacak sürümler farklı olduğundan.Hm guzelmis ya sabirsizlikla bekliyorum bu atacagin 4.2.2 yede oluyomu
4.2.2 denemedim 4.4.2 sorunsuz çalışıyor istersen dene ama büyük ihtimalle çalışmayacak sürümler farklı olduğundan.Hm guzelmis ya sabirsizlikla bekliyorum bu atacagin 4.2.2 yede oluyomu
Hm tamam cok saolasin4.2.2 denemedim 4.4.2 sorunsuz çalışıyor istersen dene ama büyük ihtimalle çalışmayacak sürümler farklı olduğundan.

Dostum güzel çalışma stock romda s5 rom uygulamalarını kullanmak iyi birşey yanlızupload yaptım dosyayı indirip diğer uygulamalarla değiştirip odex uzantıları silip yada .bak ekleyerek apk izinlerini verip kullanmaya başlaya bilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde buraya bakmanı tavsiye ederim.
Samsung s4 mini stock roma S5 uygulamalarını ekleyin - MaxiCep
Bu konuda kırmızı ile belirttiğim yeri dikkatli okumanı tavsiye ederim. Dikkatli yap yanlış yaparsan tel açılmaz sıfırdan rom yüklemen gerekir.
Merhaba Abi Şimdi Ben Dosyalarım,Hesap Makinesi,Mesajlar Bunları Attım Yeniden Başlattım Çok Güzel Çalıştı Klavyede Zaten Anlattıgın Yöntemle Çalıştı Ve O Verdigin Kilit Ekranı Kasıyor Nasıl Diyim Telefonla Tam Uyumlu Degil S5 Lolipop Portaki Daha Stabil Ve Işık Efekti 4.2.2 Deki Gibi Onu Portlamanın Bir Yolu Varmı ? Ve Şu Elle Ekran Fotosu Alma Yı Portlamanın Bir Yolu Varmı Abi ? Şimdiden Teşekürler.upload yaptım dosyayı indirip diğer uygulamalarla değiştirip odex uzantıları silip yada .bak ekleyerek apk izinlerini verip kullanmaya başlaya bilirsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
birde buraya bakmanı tavsiye ederim.
Samsung s4 mini stock roma S5 uygulamalarını ekleyin - MaxiCep
Bu konuda kırmızı ile belirttiğim yeri dikkatli okumanı tavsiye ederim. Dikkatli yap yanlış yaparsan tel açılmaz sıfırdan rom yüklemen gerekir.
Knox Bildirimimi Geliyor ? Anlamadım Dedigini Ekran Fotosu Atarsan Yardımcı Olabilirimarkadaşlar stocktadımgüvenlik bildirimi gelip gelip duruyo bunu nasıl düzeltirim ?
Merhaba Abi Şimdi Ben Dosyalarım,Hesap Makinesi,Mesajlar Bunları Attım Yeniden Başlattım Çok Güzel Çalıştı Klavyede Zaten Anlattıgın Yöntemle Çalıştı Ve O Verdigin Kilit Ekranı Kasıyor Nasıl Diyim Telefonla Tam Uyumlu Degil S5 Lolipop Portaki Daha Stabil Ve Işık Efekti 4.2.2 Deki Gibi Onu Portlamanın Bir Yolu Varmı ? Ve Şu Elle Ekran Fotosu Alma Yı Portlamanın Bir Yolu Varmı Abi ? Şimdiden Teşekürler.
Knox Bildirimimi Geliyor ? Anlamadım Dedigini Ekran Fotosu Atarsan Yardımcı Olabilirim
Telefonun Rootlu Sanırım SuperUser Yüklüyse Telefonunda SuperUsere Gir Girdigin Gibi Zaten Knox Devre Dışı Bırakılsınmı Dicek Tamam Diceksin 2 Dakika Bekliyceksin Sorunun Gidicek Ama Açtıgında O Dedigim Şey Gelmesse Google Playdan Başka SuperUser İndir Dene.
Al kardesim
telefon rootlu değilTelefonun Rootlu Sanırım SuperUser Yüklüyse Telefonunda SuperUsere Gir Girdigin Gibi Zaten Knox Devre Dışı Bırakılsınmı Dicek Tama Diceksin 2 Dakika Bekliyceksin Sorunun Gidicek Ama Açtıgında O Dedigim Şey Gelmesse Google Playdan Başka SuperUser İndir Dene.

Genellikle Bu Uyarı Rootlu Kullanıcılara Gelir Telefonunu Sıfırla Çünki Knox Uyarısı Boşuna Gelmez Virüste Olabilirtelefon rootlu değil![]()
kardeşim daha yeni attım odiinden ama bu sorun çıkıp duruyo farklı bi kernel yüklemiştim o yüzden olabilirmiGenellikle Bu Uyarı Rootlu Kullanıcılara Gelir Telefonunu Sıfırla Çünki Knox Uyarısı Boşuna Gelmez Virüste Olabilir
Bence En Temizi Herşeyini Yedekle Sıfırla Tekrar Öyle Birşey Olursa Yaz Buraya Elimden Geldigi Kadar Yardımcı Olurum

Kernel'den Olabilir Sen 4.2.2 Kullanıyorsun Sanırım 4.2.2 Nin Kernele İhtiyacı Yok Odinden Tekrar Formatla Öyle Kullan Yada Root At Knoxu Devre Dışı Bırakkardeşim daha yeni attım odiinden ama bu sorun çıkıp duruyo farklı bi kernel yüklemiştim o yüzden olabilirmi![]()
yok 4.4.2 kullanıyorum şarjı iyi die kernle yükledim heralde ondan olabilirKernel'den Olabilir Sen 4.2.2 Kullanıyorsun Sanırım 4.2.2 Nin Kernele İhtiyacı Yok Odinden Tekrar Formatla Öyle Kullan Yada Root At Knoxu Devre Dışı Bırak

Ben o hatayı biliyorum.Chromeyi güncelle sorunun çözülecek.Chromeden kaynaklanıyor.yok 4.4.2 kullanıyorum şarjı iyi die kernle yükledim heralde ondan olabilir![]()
Google Chormeyse Cidden Sorun Oturur Aglarım LanBen o hatayı biliyorum.Chromeyi güncelle sorunun çözülecek.Chromeden kaynaklanıyor.
tamam teşekkürlerBen o hatayı biliyorum.Chromeyi güncelle sorunun çözülecek.Chromeden kaynaklanıyor.

Telefonu rootla titanium backupdan knoxları sil..tamam teşekkürler
zaten güncellenmiş![]()
O Zaman Bi Root At Knoxu Kaldır Kernel Atmışın Root Atsan Ne Yazartamam teşekkürler
zaten güncellenmiş![]()

Kanka Titanium La Ugraşcagına Root Atsın SuperUser Zaten Hallediyo GerisiniTelefonu rootla titanium backupdan knoxları sil..
Knoxu devre dışı bırakır ama o bildirmler hala gelebilirO Zaman Bi Root At Knoxu Kaldır Kernel Atmışın Root Atsan Ne Yazar
Kanka Titanium La Ugraşcagına Root Atsın SuperUser Zaten Hallediyo Gerisini