Galaxy S4 Mini İ9190 S4 mini S5 Lollipop Port Rom V4.1 (S6 Uygulamaları) (Son sürüm)

Sponsorlu Bağlantılar

baleria

Üye
Hm guzelmis ya sabirsizlikla bekliyorum bu atacagin 4.2.2 yede oluyomu
4.2.2 denemedim 4.4.2 sorunsuz çalışıyor istersen dene ama büyük ihtimalle çalışmayacak sürümler farklı olduğundan.

baleria

Üye
upload yaptım dosyayı indirip diğer uygulamalarla değiştirip odex uzantıları silip yada .bak ekleyerek apk izinlerini verip kullanmaya başlaya bilirsin.

birde buraya bakmanı tavsiye ederim.
Samsung s4 mini stock roma S5 uygulamalarını ekleyin - MaxiCep
Bu konuda kırmızı ile belirttiğim yeri dikkatli okumanı tavsiye ederim. Dikkatli yap yanlış yaparsan tel açılmaz sıfırdan rom yüklemen gerekir.

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
upload yaptım dosyayı indirip diğer uygulamalarla değiştirip odex uzantıları silip yada .bak ekleyerek apk izinlerini verip kullanmaya başlaya bilirsin.

Bu konuda kırmızı ile belirttiğim yeri dikkatli okumanı tavsiye ederim. Dikkatli yap yanlış yaparsan tel açılmaz sıfırdan rom yüklemen gerekir.
Dostum güzel çalışma stock romda s5 rom uygulamalarını kullanmak iyi birşey yanlız
Keyguard.apk
Secsetting.apk linkleri ölü haberin olsun sen daha once kullandın sanırsam bu iki apkyide kurdugunda ayarları stock romda s5 gibi mi oluyor?

baleria

Üye
link leri yenilerim o kolay iş daha evet daha önce kullandım s5 rom gibi olmuyor sadece ekran kilit efekleri ekleniyor geri kalan herşey stock rom ayarları.
bu arada v3 klavyesindeki taşma sorununu hallediyorum şimdilik güzel gidiyor.

Klavyedeki taşma sorunu giderildi.
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar stocktadımgüvenlik bildirimi gelip gelip duruyo bunu nasıl düzeltirim ?

oguzxw

oguzxw

Üye

Merhaba Abi Şimdi Ben Dosyalarım,Hesap Makinesi,Mesajlar Bunları Attım Yeniden Başlattım Çok Güzel Çalıştı Klavyede Zaten Anlattıgın Yöntemle Çalıştı Ve O Verdigin Kilit Ekranı Kasıyor Nasıl Diyim Telefonla Tam Uyumlu Degil S5 Lolipop Portaki Daha Stabil Ve Işık Efekti 4.2.2 Deki Gibi Onu Portlamanın Bir Yolu Varmı ? Ve Şu Elle Ekran Fotosu Alma Yı Portlamanın Bir Yolu Varmı Abi ? Şimdiden Teşekürler.
arkadaşlar stocktadımgüvenlik bildirimi gelip gelip duruyo bunu nasıl düzeltirim ?
Knox Bildirimimi Geliyor ? Anlamadım Dedigini Ekran Fotosu Atarsan Yardımcı Olabilirim

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Abi Şimdi Ben Dosyalarım,Hesap Makinesi,Mesajlar Bunları Attım Yeniden Başlattım Çok Güzel Çalıştı Klavyede Zaten Anlattıgın Yöntemle Çalıştı Ve O Verdigin Kilit Ekranı Kasıyor Nasıl Diyim Telefonla Tam Uyumlu Degil S5 Lolipop Portaki Daha Stabil Ve Işık Efekti 4.2.2 Deki Gibi Onu Portlamanın Bir Yolu Varmı ? Ve Şu Elle Ekran Fotosu Alma Yı Portlamanın Bir Yolu Varmı Abi ? Şimdiden Teşekürler.
Knox Bildirimimi Geliyor ? Anlamadım Dedigini Ekran Fotosu Atarsan Yardımcı Olabilirim

Al kardesim

oguzxw

oguzxw

Üye
Telefonun Rootlu Sanırım SuperUser Yüklüyse Telefonunda SuperUsere Gir Girdigin Gibi Zaten Knox Devre Dışı Bırakılsınmı Dicek Tamam Diceksin 2 Dakika Bekliyceksin Sorunun Gidicek Ama Açtıgında O Dedigim Şey Gelmesse Google Playdan Başka SuperUser İndir Dene.

• Beğen
Tepkiler: Ultraslan8
Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun Rootlu Sanırım SuperUser Yüklüyse Telefonunda SuperUsere Gir Girdigin Gibi Zaten Knox Devre Dışı Bırakılsınmı Dicek Tama Diceksin 2 Dakika Bekliyceksin Sorunun Gidicek Ama Açtıgında O Dedigim Şey Gelmesse Google Playdan Başka SuperUser İndir Dene.
telefon rootlu değil :(

oguzxw

oguzxw

Üye
telefon rootlu değil :(
Genellikle Bu Uyarı Rootlu Kullanıcılara Gelir Telefonunu Sıfırla Çünki Knox Uyarısı Boşuna Gelmez Virüste Olabilir

Bence En Temizi Herşeyini Yedekle Sıfırla Tekrar Öyle Birşey Olursa Yaz Buraya Elimden Geldigi Kadar Yardımcı Olurum

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Genellikle Bu Uyarı Rootlu Kullanıcılara Gelir Telefonunu Sıfırla Çünki Knox Uyarısı Boşuna Gelmez Virüste Olabilir

Bence En Temizi Herşeyini Yedekle Sıfırla Tekrar Öyle Birşey Olursa Yaz Buraya Elimden Geldigi Kadar Yardımcı Olurum
kardeşim daha yeni attım odiinden ama bu sorun çıkıp duruyo farklı bi kernel yüklemiştim o yüzden olabilirmi :(

oguzxw

oguzxw

Üye
kardeşim daha yeni attım odiinden ama bu sorun çıkıp duruyo farklı bi kernel yüklemiştim o yüzden olabilirmi :(
Kernel'den Olabilir Sen 4.2.2 Kullanıyorsun Sanırım 4.2.2 Nin Kernele İhtiyacı Yok Odinden Tekrar Formatla Öyle Kullan Yada Root At Knoxu Devre Dışı Bırak

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
    Konu Sahibi
Kernel'den Olabilir Sen 4.2.2 Kullanıyorsun Sanırım 4.2.2 Nin Kernele İhtiyacı Yok Odinden Tekrar Formatla Öyle Kullan Yada Root At Knoxu Devre Dışı Bırak
yok 4.4.2 kullanıyorum şarjı iyi die kernle yükledim heralde ondan olabilir :(

baskahmet

baskahmet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: oguzxw ve Ultraslan8
baskahmet

baskahmet

Üye
O Zaman Bi Root At Knoxu Kaldır Kernel Atmışın Root Atsan Ne Yazar :D

Kanka Titanium La Ugraşcagına Root Atsın SuperUser Zaten Hallediyo Gerisini
Knoxu devre dışı bırakır ama o bildirmler hala gelebilir