Yardım S4 Mini program hatası

Sponsorlu Bağlantılar

wooden maiden

Üye
    Konu Sahibi
S4 Mini program hatası
Samsung S4 Mini telefonumu s4 mini root atmak (GT-I9190 root anlatım konusu) - MaxiCep buradaki yöntem ile root attım. Telefonumda yer 100 MB'lık yer kaldığı için program silmek yerine gerekli gördüğüm birkaç programı sistem uygulaması yapıp telefonu sıfırladım. Ancak artık whatsapp mesajlarımı yedeklemeye çalışırken "mesajlar yedeklenemiyor" hatası alıyorum, daha önce yüklü olan whatsapp plus (6.10) telefon numarasını doğrulamıyor zaten (orjinal whatsapp yüklenip biraz konuşma yapılıp whatsapp+ yükleyince sorun ortadan kalkmalı diyor sitesinde ama olmadı).
Daha büyük sorun Titanium Backup resmen felç olmuş durumda, ilk başta yedekleme dizini kapalıydı kendim klasör açınca düzelse bile artık hiçbirşeyi yedekleyemiyor, yeterli boş alan yok diyor- internetten araştırınca dalvik önbelleğini temizleyin diyordu lucky patcher ve cwm recovery ile sıfırlamama rağmen sorun hala devam ediyor.
Firefox'da dosya indirirken "Cannot download file SD card is in use" diyor.
 
Son düzenleme:


NextWorld

NextWorld

Üye
Dostum Neden öyle yaptın!
Sistem uyg. Yapınca whatsapp mesajları kendi dizinine (rom) atmaya çalışıyor. Buda imkansız.

Ya orjinal romu kur
Yada root browser ile romun içinden whatsapp ı bulup sil(emin değilim)
 

wooden maiden

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp'taki sorunum sistem uygulaması yapmaya çalışmak olsa bile mesajları alıyor ama yedeklemiyor pek sıkıntı yok onda titanium backup hiçbir şekilde yedeklemiyor, rom yüklemek için bahane arıyordum zaten AOKP telefonumun modeli için unoffical ama brick yapmaz umarım
-Başka bir sorunum yeni bir konu açsam mı bilemedim-
Yeni sıkıntım şu, cwm yedeklemeden sonra 50 mb ram kaldı ve buna rom yüklenmez, eğer yedek klasörünü bilgisayara atarsam ve sd karttakini silsem işler ters gittiğinde yeniden yükleyip eski roma dönebilir miyim?
 


Üst Alt