reflex
Üye
telefonda sıkıntı deildir dim gece %100 sabah uyanıyorum %70 lere düşüyoTelefonda sadece konuşma yaparak 2 gün boyunca şarz etmedim biraz yanlış kullanıyosunuz galiba telefonu facebook ve facebook massenger gibi uygulamalar telefonun şarzının gitmesine sebep olurTelefonda sadece konuşma yaparak 2 gün boyunca şarz etmedim biraz yanlış kullanıyosunuz galiba telefonu facebook ve facebook massenger gibi uygulamalar telefonun şarzının gitmesine sebep olur
seninki rusya romumuAynen öyle haddinden fazla ve gereksiz oyun programlar yükleniyo. Bazi prolari kapatsanizda arka planda calismaya devam ediyolar.silseniz bile telefon hafizasinda kali ntilar birakiyoo. Bunlar bataryayi aglatir. Cok sukur benim telde sikinti yok. Rusya romunu da yedi. Bana hizmet vermeye devam ediyoo
kardeşim bnm telefon niye %10 %20 şarj gidiyo geceden sabaha kadar acaba bataryada değiştirdim gene aynı4.4.2 de test etme şanşım henüz olmadı . ama 4.2.2 deyken en son 100 de bıraktığımda 94 fln aldım sabah
Samsung iyidir. O ne guytirik cihaz ya nerden buluyosuz. Iki arkadas konusuyolar sende cihaz ne var Samsung. Peki sende asus zenfone 6. Soylemesi bile zorHarbi komik pc mi tel miBunu satıp asus zenfone 6 alınır mı:
telle alakalıysa garantiyemi vereyim :/Gardas atsana rusya romunuTelle alakali
Ver bi garantiye baksinlatamam kaç günde alırım acaba b bilginiz varmı
tamam vercem ama bana kaç güne verirler tekrar ???Ver bi garantiye baksinlarBeyler birsey dicem su teli aldigimdan beri subway surfers oynayamadim . Mf7 bozuktu na 1 iyi oldu ama ilk açılışta donuyordu 3 saniye kadar zaten yaniyosun o ara daha olmuyor . Simdi Rusya kurulu 1.5 sn ye inmiş ama cozumu yokmu sizde durum ney
Hemen batarya degistir derken ?Max 1 hafta veya israr et hemen batarya değiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?