Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
yükleyenler memnunsa bizde yükleyelim ama internet çalışmamış galiba
Internet degil tarayıcı calismamis ama kendin s5 tarayiciyi yukleyebilirsin tekrar sorun olacağını sanmıyorum

vg_engin

vg_engin

Üye
tarayıcıyı deneyebilir misin bahadır net varsa çalışıp çalışmadığını ona göre flashlayacağımda sana zahmet :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
reflex

reflex

Üye
Hmm web onemli degil zaten kullanmıyorum,
Galeriyide quickpic kullaniyorum :)

Mesela ayarlar panelinden. Duvar kagidi secince hata veriyormu ?
Kusura bakma gec baktim kensi resimlerini yukleyemiyosun galeride mi yoksa kendindemi sikinti var bilmiyorum

• Beğen

by-pegasus

Üye
agalar bu 4.4.2 nirelerde :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Kusura bakma gec baktim kensi resimlerini yukleyemiyosun galeride mi yoksa kendindemi sikinti var bilmiyorum

Yukledim wipeleri yaptim ama ilk kurulumu gecemedim maalesef, dil seciminden sonra wifi secenegine gelince ayarkar durduruldu diyor bir turlu gecemedim baslangic ekranini mecburen tekrar rom yukledim.
Ayarlari bir turlu duzeltemediler, yukleyecek arkadaslarda benim gibi wipe yapmasin yoksa cihazi baslatamazlar :)

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Bu son dosyayi yükleyince şarz cok cabuk bitmeye basladi program artti android sisteminde pil kullanimi %16 yi asti :(

• Beğen
Tepkiler: qradyant
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
arkadaslar bu ne ya. konu amma dagildi.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
arkadaslar bu ne ya. konu amma dagildi.
Dagilcak birsey yok türkiyeye guncelleme gelmedi ve bizde 4.4.2 rusya romu üzerinde oynama yapıyoruz.
Illede dagildi diyeceksen 4.4.2 romu türkiyeye gelmeden nasil olduda konu 1300 tane yorum aldi? istersen ona bak ;)
Senin gibi illede türkiye romu diye yorum yazalım devamlı?

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe, reflex, qradyant ve 2 diğerleri
qradyant

qradyant

Üye
Dagilcak birsey yok türkiyeye guncelleme gelmedi ve bizde 4.4.2 rusya romu üzerinde oynama yapıyoruz.
Illede dagildi diyeceksen 4.4.2 romu türkiyeye gelmeden nasil olduda konu 1300 tane yorum aldi? istersen ona bak ;)
Senin gibi illede türkiye romu diye yorum yazalım devamlı?
Arkadaş stock romun güncellemesini beklediği için bizim manuel yükseltmerimiz onun ilgisini çekmiyor. Normaldir..

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe, SerseriGönlüm12 ve Bahadir_fb
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
aynen arkadas. acin kendinize bi konu o konu uzerinden saatlerce yazisin

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Senin deneme gore konuda hiç yorum olmaması lazim…

Kendi yorumlarina bir bak bakalim bir tane faydalı yorumun varmi hepsi gereksiz ve anlamsiz yorumlar.
"Garanti, turkiye, orjinal, nerde ya bu türkiye romu…

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
Ama orjinal rom dışında sen de dahil garanti ya da root üzerine burada konuşmalar yaptın ki en doğalı. Ama arkadaslarin attigi mesajlar da bizi bilgilendirecek turden. Konu s4 mini romlarindan sapmiyor ki. Senin dediğin gibi yapsak konu kısırlaşır.

• Beğen
qradyant

qradyant

Üye
Senin deneme gore konuda hiç yorum olmaması lazim…

Kendi yorumlarina bir bak bakalim bir tane faydalı yorumun varmi hepsi gereksiz ve anlamsiz yorumlar.
"Garanti, turkiye, orjinal, nerde ya bu türkiye romu…
Pc başında olsam yeni bir konu açardım ama sizin kadar yeterli bilgiye sahip değilim. Biriniz s4 mininin tüm romlarini kapsayacak bir konu açabilir mi? Forumda onun eksikliği var. Biz de yorumları bu konu üzerinden yürütüyoruz haliyle

• Beğen
SerseriGönlüm12

SerseriGönlüm12

Üye
vay arkadas tamam ya. Ses etmiyorum vallaha devam edin. size kolay gelsin.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Pc başında olsam yeni bir konu açardım ama sizin kadar yeterli bilgiye sahip değilim. Biriniz s4 mininin tüm romlarini kapsayacak bir konu açabilir mi? Forumda onun eksikliği var. Biz de yorumları bu konu üzerinden yürütüyoruz haliyle
Rom ayri birsey de bizim yaptığım 4.4.2 üzerinde yaptigimiz modlama konusunda bilgi paylaşımı ve konu arkadaşın dediği gibi ilerleyecekse türkiye romu gelene kadar konu kilitlenmeli.
Ayrica 4.2.2 ile kitkat arasinda bir fark yokki ne konusacagiz?
Hadi susalim belki birgün samsung guncelleme verir bizde muhteşem yenilikler üzerinde kritik yaparız…

• Beğen
nanotex

nanotex

Üye
bence herkes telefonları satıp iphone alsın :D

• Beğen
Tepkiler: reflex

Üst Alt