zaten nexus 5 alıyosan kulaklık almak zorundasın onun kutusundan çıkmıyo. Kararın değiştiyse güzel bi karar aldın s4 miniyi çıkar aklından. Gelsin incele eline al. Bende kararsızım ikisi arasında.
g2 den eksik yanı kamera pil o yüzden
zaten nexus 5 alıyosan kulaklık almak zorundasın onun kutusundan çıkmıyo. Kararın değiştiyse güzel bi karar aldın s4 miniyi çıkar aklından. Gelsin incele eline al. Bende kararsızım ikisi arasında.
Fazlası da var ama saf android+google desteği+daha fazla geliştirici desteği.
Pili evet daha az ama kullanıma göre bir günü çıkarır, iş görecektir. Kamerası da idare eder seviyede.
o nokta bildirim ışığı kardeşim. bi incelemede kamerayı g2 kamerasına tercih ederim diyo. öyle kötü bi kamerası yok. fakat pili beğenmiyolar. işte kardeşim bu uzaktan kumanda olsun gözünü çek video dursun quick slide quick memo gibi falan özellikler yok sadece saf android. Bazı şeyleri ilerde rom kurarak kazanabilirsin sanırım
o nokta bildirim ışığı kardeşim. bi incelemede kamerayı g2 kamerasına tercih ederim diyo. öyle kötü bi kamerası yok. fakat pili beğenmiyolar. işte kardeşim bu uzaktan kumanda olsun gözünü çek video dursun quick slide quick memo gibi falan özellikler yok sadece saf android. Bazı şeyleri ilerde rom kurarak kazanabilirsin sanırım
o kısım hep siyah. mesaj geldiğinde falan öyle yanıyo zaten. ben bildirim çubuğu diye biliyorum ahize neden yansın. bazıları işe yarar özellikler daha bi çok şey var. evet az hepsini gün sonunda şarja takıyoruz zatenpardon bildirim ışığı diyew biliyorum yazacaktımzaten göz olayını falan öyle romla falan kazanamazsın