yanlşılıkla nexus 4 demişim 5 dicektim tasarımı iyi değil 5in s4mini alıcamteknosada 999tl ve 50 tl çekli şu an fiyat ta çek te 50tl düştü bimekse gidip hafıza kartlı alsam 1029 olcak teknosada 999a geliyo direkt
Fark az değil ki. 400tlye değecek bir fark var. Bir yıl sonra S4 mini bayağı bildiğimiz eski cihazlardan olacak, düşük seviyede olacak. Nexus 5 yine Nexus 5 olarak kalır.
ben iki senede telden sıkılan biriyim 3seneyi kaldıramam bıkarım 1400tl fazla fark değer ama az para değil kılıfını jelatinin nerden bulacam ki onun 1ay ararım herhal
S3 bile daha iyi bi seçenek olacaktır diye düşünüyorum. Tamam diğerleriyle arasında o kadar fiyat farkı var ama bu sana daha uzun süreli kullanmanı uygulamalarda falan daha uzun yıllar çıkabilecek yeni uygulamaları kullanmaya yarayacak. S4 mini bi oyun falan telefonu değil.telefoncularda jelatin 5 tl ye çekiliyo sakın mağazadan alıyım deme mobilcadde.com a bak kılıf falan rahat bulursun çeşit çeşit kardeşim
S3 bile daha iyi bi seçenek olacaktır diye düşünüyorum. Tamam diğerleriyle arasında o kadar fiyat farkı var ama bu sana daha uzun süreli kullanmanı uygulamalarda falan daha uzun yıllar çıkabilecek yeni uygulamaları kullanmaya yarayacak. S4 mini bi oyun falan telefonu değil.
Sen bilirsin, Nexus 5 ile S4 miniyi karşılaştırmak bile mantıklı değil. Kılıftı jelatindi dediğin şeyler basit şeyler. Her türlü bulursun. 400TL fark var da farka F/P olarak bakarsak, fark çok düşük kalır.
S3 ondan daha iyi bi cihaz. Tasarım olarak bencede s4 mini hoş ama zaten kılıla kullancaksın bu telefonlara sağlam bi kılıf almayacaksan hiç alma düştüğünde falan üzülürsün
nexus5in tasarımı iyi değil g2 de ise hafıza kartı girişi yok ben bu paralara alıcaksam asphaltı rr3ü dayarım telefona yani yeteceğini düşünmüyorum en azından s4ü ilerde rootlarım
nexus5in tasarımı iyi değil g2 de ise hafıza kartı girişi yok ben bu paralara alıcaksam asphaltı rr3ü dayarım telefona yani yeteceğini düşünmüyorum en azından s4ü ilerde rootlarım
Tasarım konusunda eline aldığında hoşuna gideceğini düşünüyorum. Hafıza kart girişi nexus dada yok. ama g2 den farklı olarak 12.9 gb sana ayırılan hafıza var. Ben s3 le o dediğin oyunların hepsini yükledim 4 gb boş yerim var.