Tavsiye S4 Hafıza Kartına Oyun Yuklemek Icın..

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.

.caner.

.caner.

Üye
Sen nerden aldıysan ucuz almıssın ben ankamallda bimexde bulmustum onlarda 185 tl demislerdi biraz kullan yorumlarını alırım
Bizim burada bir vodafone bayisi var. GMK Bulvarı'nda oradan aldım.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
yaw ben ne ıstedım konu nereye gıttı ) sdswap ne ? )

The Shadow

The Shadow

Üye
yaw ben ne ıstedım konu nereye gıttı ) sdswap ne ? )
sdcard la telefonun hafızası yer değiştiriyor işte :D anlaşılan 4.3 te forumda ilk yapan da benim galiba :D sen kafanı yorma böyle şeylere boşver :D

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
tamam ben yormıyım de sen bı anlat hele nasıl yer degıstırıyormus. herhangı bır yukleme yaparken dırek hafıza kartınamı yukluyor su sdwap denen seyı yapınca? ayrıca nasıl yapılıyor basıt se anlat yok root lazım yok zoort lazım sa fılan sende yorma kendını )

.caner.

.caner.

Üye
tamam ben yormıyım de sen bı anlat hele nasıl yer degıstırıyormus. herhangı bır yukleme yaparken dırek hafıza kartınamı yukluyor su sdwap denen seyı yapınca? ayrıca nasıl yapılıyor basıt se anlat yok root lazım yok zoort lazım sa fılan sende yorma kendını )
Root lazım. :ehe

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
su root u yapınca rehber oyunlar galerı fılan sılınıyormu?=

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
ben rusyada yasıyorm bunlar anlamaz root dan mootdan ))) hıc bır sey sılınmıyorsa su root u bana bıraz acıklarmısın yanı symbıandakı gıbı hack fılanmı hanı lısanssız oyunları yuklerdık falan fılan oyle bırseymı? ve sen yapabılıyormusun caner )))?

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallaahh hemen bakiyorumtamamdır kolaya benzıyor. sımdı root yapıcam ama merak ettım bırsey var suan 16 gb hafıza kartı var ve ben hafıza kartını degıstırıcem yarın yada o bur gun. bu ıslemı yaptıtkdan sonra baska bır hafıza kartı taktıgım zaman bırsey olurmu yanı sıstem dosyaları hafıza kartınamı kopyalanıcak hafıza kartını cıkarrtıp baska hafıza kartı taktıgım zaman sorun olurmu ?

• Beğen
Tepkiler: .caner.
The Shadow

The Shadow

Üye
ben rusyada yasıyorm bunlar anlamaz root dan mootdan ))) hıc bır sey sılınmıyorsa su root u bana bıraz acıklarmısın yanı symbıandakı gıbı hack fılanmı hanı lısanssız oyunları yuklerdık falan fılan oyle bırseymı? ve sen yapabılıyormusun caner )))?
ruslar bizden daha iyi anlıyor oğlum ne ayaksın sen :ehe :d: tüm factory firmware ler rusya da bu işe acayip sinirim bozuluyor zaten :zzz:araştır biraz bulursun :ehe sende mi 4.3 kullanıyon :yuru

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
4.3 evet ama bır fark goremıorm neynı beklıolarsa ) ruslar ıyı anlıo evet de anlayanı anlıo bızım gıbı sımıtcısı bıle root moot yapmıo yanı :)bıde su hafıza kartı ıle ılgılı olan soruma cvb alabılırmıyım bılgınız varsa

The Shadow

The Shadow

Üye
4.3 evet ama bır fark goremıorm neynı beklıolarsa ) ruslar ıyı anlıo evet de anlayanı anlıo bızım gıbı sımıtcısı bıle root moot yapmıo yanı :)bıde su hafıza kartı ıle ılgılı olan soruma cvb alabılırmıyım bılgınız varsa
yaw sen önce root yap :D hiç root yapmadan build.prop mu editlenirmiş :ehebu arada datalar falan hep hafıza kartına yüklenecek bu işlemlerden sonra o yüzden söyleyeyim caymak yok hani sonradan :ehe beğenmezsen geri dönüşü falan kolay zaten oralara takılma sen :)
yeni hafıza kartı alınca ne olur bilemem :) istersen önce alacaksan al hafıza kartını sonra bu işlemleri yap uğraştırmayalım seni de :)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
degısen ne olacak kı begenmıyeyım :)) surummu degısecek ne olacak yanı ) artı butun datalar hafıza kartına kopyalanacaksa ozaman 32 lık hafıza kartı alıp oyle root yapayım. buıld.prop ne ? )))))))

The Shadow

The Shadow

Üye
degısen ne olacak kı begenmıyeyım :)) surummu degısecek ne olacak yanı ) artı butun datalar hafıza kartına kopyalanacaksa ozaman 32 lık hafıza kartı alıp oyle root yapayım. buıld.prop ne ? )))))))
sen detaylara takılma çok fazla :) hafıza kartını alınca root yap sonra bana pm at ben yardımcı olmaya çalışırım sana :)

Üst Alt