ŞenolTÜRK
Üye
Garantiden degisim yapiyolarmis ultra olan model degilmi sendeki bende alacamda fiyatlar yuksek baya bi sen kaca aldinBilmiyorum. Araştırmadan aldım.
Garantiden degisim yapiyolarmis ultra olan model degilmi sendeki bende alacamda fiyatlar yuksek baya bi sen kaca aldinBilmiyorum. Araştırmadan aldım.
120 ye almıştım galiba.Garantiden degisim yapiyolarmis ultra olan model degilmi sendeki bende alacamda fiyatlar yuksek baya bi sen kaca aldin
Sen nerden aldıysan ucuz almıssın ben ankamallda bimexde bulmustum onlarda 185 tl demislerdi biraz kullan yorumlarını alırım120 ye almıştım galiba.
Bizim burada bir vodafone bayisi var. GMK Bulvarı'nda oradan aldım.Sen nerden aldıysan ucuz almıssın ben ankamallda bimexde bulmustum onlarda 185 tl demislerdi biraz kullan yorumlarını alırım
sağol ama ben daha iyi bir çözüm buldumBu uygulamayı deneyebilirsin.Ben sorunsuz bir şekilde kullanıyorum.Root gereklidir.
https://www.maxicep.com/forum/konu/oyun-ve-uygulamalari-sd-karta-tasima-cozum.823261/
şu satırları build.prop a ekledim :
yine de 
sdcard la telefonun hafızası yer değiştiriyor işteyaw ben ne ıstedım konu nereye gıttı ) sdswap ne ? )
anlaşılan 4.3 te forumda ilk yapan da benim galiba
sen kafanı yorma böyle şeylere boşver 
Root lazım.tamam ben yormıyım de sen bı anlat hele nasıl yer degıstırıyormus. herhangı bır yukleme yaparken dırek hafıza kartınamı yukluyor su sdwap denen seyı yapınca? ayrıca nasıl yapılıyor basıt se anlat yok root lazım yok zoort lazım sa fılan sende yorma kendını )

Hayır. Sadece Unroot yapana kadar Garanti gidiyor.su root u yapınca rehber oyunlar galerı fılan sılınıyormu?=
Evet Symbian daki hack gibi 1 dakika link atıyorum.ben rusyada yasıyorm bunlar anlamaz root dan mootdan ))) hıc bır sey sılınmıyorsa su root u bana bıraz acıklarmısın yanı symbıandakı gıbı hack fılanmı hanı lısanssız oyunları yuklerdık falan fılan oyle bırseymı? ve sen yapabılıyormusun caner )))?
ruslar bizden daha iyi anlıyor oğlum ne ayaksın senben rusyada yasıyorm bunlar anlamaz root dan mootdan ))) hıc bır sey sılınmıyorsa su root u bana bıraz acıklarmısın yanı symbıandakı gıbı hack fılanmı hanı lısanssız oyunları yuklerdık falan fılan oyle bırseymı? ve sen yapabılıyormusun caner )))?
tüm factory firmware ler rusya da bu işe acayip sinirim bozuluyor zaten
araştır biraz bulursun
sende mi 4.3 kullanıyon 
yaw sen önce root yap4.3 evet ama bır fark goremıorm neynı beklıolarsa ) ruslar ıyı anlıo evet de anlayanı anlıo bızım gıbı sımıtcısı bıle root moot yapmıo yanıbıde su hafıza kartı ıle ılgılı olan soruma cvb alabılırmıyım bılgınız varsa
hiç root yapmadan build.prop mu editlenirmiş
bu arada datalar falan hep hafıza kartına yüklenecek bu işlemlerden sonra o yüzden söyleyeyim caymak yok hani sonradan
beğenmezsen geri dönüşü falan kolay zaten oralara takılma sen 
istersen önce alacaksan al hafıza kartını sonra bu işlemleri yap uğraştırmayalım seni de 
sen detaylara takılma çok fazladegısen ne olacak kı begenmıyeyım) surummu degısecek ne olacak yanı ) artı butun datalar hafıza kartına kopyalanacaksa ozaman 32 lık hafıza kartı alıp oyle root yapayım. buıld.prop ne ? )))))))
hafıza kartını alınca root yap sonra bana pm at ben yardımcı olmaya çalışırım sana