Tavsiye S4 Hafıza Kartına Oyun Yuklemek Icın..

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
@matchless kardeşim şu an yorum yapmayacağım. 4.3 geldikden sonra anlatayım. Kullanmadım daha kusura bakma.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
bende diyorumki 4.3 yukledim )) ama değişik hic birsey yokki,, yani 4.2.2 iken de ayni 4.3 oldu telefon yine ayni. su root isini kisa yolldan halletmek lazim sanirim ama tam detayli anlamadim teamdan yardimci olabilcek biri varsa root yapmak iatiyorum arti root dan sonra rehber oyunlar vs siliniyormu? arti bir soru. telefonu sesize almadan kamera cekim sesi kapanmiyormu?

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
Tepkiler: .caner.
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Evet sadece apk yukleme dosyasi tasiniyor. Onuda tasisak ne olur tasimasak ne olur 20 30mb lik dosyalar.

.caner.

.caner.

Üye

O özellik bendede tam olarak çalışmıyor.Sadece apkyı taşıyor.
S4 mu aldın ? Bende zaten apk taşıyor dedim. 4.3 ile data taşınması da planlanıyordu. Boşuna aldık 64 gb kartı desene.

PriZm

PriZm

Üye
  • Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
  • Beğen
Sciondar

Sciondar

Üye
Data yı taşıma olsun ya:bud:

PriZm

PriZm

Üye
Şimdilik data taşıma sadece rootla yapılabiliyor..

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
Şimdilik data taşıma sadece rootla yapılabiliyor..
Bir de galiba vold.fstab dosyası kaldırılmış 4.3 te :( ace 2 ye 4.3 tabanlı custom rom yükledim vold.fstab ın yedeğini atıp pc de editleyecektim dosya system/etc içinde yoktu baya değişmiş anlaşılan hafıza işleri 4.3 te :)

PriZm

PriZm

Üye
4.3 de çoklu kullanıcı desteği geldiğinden o dosya kaldırıldı.

PriZm

PriZm

Üye
Windows taki gibi.Çoklu oturum yani.

The Shadow

The Shadow

Üye
Windows taki gibi.Çoklu oturum yani.
ha tamam :) ne bileyim bi telefona bile böyle bir destek gelince şaşırıyor insan :ehe :d: bir telefonu birden fazla kişinin kullanması ha :ehe :d: biz geri kalmışız :D

PriZm

PriZm

Üye
Android hepimizden hızlı ilerliyor :D

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve The Shadow
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
yaw ben hıc bı degısıklık gormedım :D nedır 4.3 4.2 telefonda hıc bır ek ozellık yok ) nokıa bıle surum guncelledıgı zaman bır suru ozellık eklıyordu ))

artı bı el atında root mudur nedır bı yapalım sunu patlatıcaz telefonu ) 100mb yer kaldı :D

Üst Alt