Tavsiye S4 Hafıza Kartına Oyun Yuklemek Icın..

Sponsorlu Bağlantılar

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
S4 Hafıza Kartına Oyun Yuklemek Icın..
telefonun hafızası 16gb ama nedense 8 gb kullanılabılır. 3 tane oyun yukledım doldu hafıza. hafıza kartına oyun yuklemek ıcın ne yapmam lazım?

Ahmet SC

Üye
Samsung Galaxy S4 piyasaya çıkmadan önce böyle bir sorun olduğunu haber siteleri yayınlamıştı. Malesef MicroSD karta oyun DATAlarını atmanın tek yolu Galaxy S4ü Root etmek.
Ben telefonların Rootlu kullanılmasına karşı olduğum için (güvenlik açısından) 1.700TLye Galaxy S4 16GB almak yerine Turkcell'den 2050TLye Galaxy S4 32GB aldım. Hafızamda sıkıntı yok.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Bu fiyat farki sadece 16gb bir fark icinmi?Arti root yaparim guvenlik cok onemli degil eger telefona bir zarari yoksa telefon uzerinden internet bankaciligi vb seyler kullanmiyorum. Oyunlari karta yuklemenin yolu buysa yapmam lazm cunku hafıza pert

Ahmet SC

Üye
Ben Turkcell'den aldım. 1.600TL fiyat etiketi TeknoSa ve Turkcell haricindeki yerlerde. Ama ben güvenemiyorum onlara. Alırken en iyisi olsun dedim. Sonra da pişman oldum zaten. Babamı durduk yere borca soktum :lac:

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Yani bencede o fark sadece hafiza icinse değmemiş (

Ahmet SC

Üye
Ben hepten aldığıma pişman oldum. Hergün yeni model çıkıyor. Şimdi S5 çıkacakmış. Sonra S6 çıkacak. Hiç telefona para vermeye gerek yok.
Root konusuna gelince sistem zararlılara karşı biraz daha açık oluyor. Çünkü sistem dosyalarına erişim sağlıyorsun.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Olsn bisi olmaz sistem dosyalarina eskiden hackli n8 kullaniodm canavar gibiydi) s6 s7 ye gelince. Oyle dusunecek olursan ericsson a 1018 de kalmak lazimdi. Sen her yeni cikani almak zorunda degilsin. Gunun program ve uygulamalarini destekliyorsa ve sekli hosuna gidiosa bakma s6 s7 s9 onemli degil. 1 yil kadar lumia 900 kullandim ama viber filan kasiyordu bide oyun yokdu. S4 almamim sebebi genel olarak karsilastirdim htc one. Xperia z kafa kafaya gordum. S4 sekil olarak hosuma gitti aldim pekde pisman degilm iyi yani cihaz simdilik )

.caner.

.caner.

Üye
Kardeşim bu hafta güncelleme gelir. Ondan sonra uygulama bilgilerinden taşıyabilirsiniz.

Ahmet SC

Üye
Hafıza kartıan uygulama taşıma var mı ki Android 4.3de. Bu arada burda sorayım. Galaxy S4 OpenGL 3.0 desteklemiyormuş. Doğru mu bu. O kadar para verdik.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Ben guncelledim ama birsey tasiyamiyorum?

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
At diyorum ama telefon hafızasında yer acilmiyor nedenseEvet 4.3 e guncelledim 4 gun once.

ygtarsln

ygtarsln

Üye
arkadaşlar ne alaka anlamıyorum. Ben root atmadan onlarca oyun attım. Apk yüklemek için root gerekmez ancak root isteyen uygulamalar olabilir. Üstteki arkadaşa belirteyim indir kur işe yarar her zaman üstüne tıklayıp install diyorsun bu kadar kolay. Bu konunun forumda olmaması gerekir bence çünkü apk yüklüyorsan eğer ücretli uygulamayı bedavaya yüklüyorsun demektir.

bybrock

bybrock

Üye
arkadaşlar ne alaka anlamıyorum. Ben root atmadan onlarca oyun attım. Apk yüklemek için root gerekmez ancak root isteyen uygulamalar olabilir. Üstteki arkadaşa belirteyim indir kur işe yarar her zaman üstüne tıklayıp install diyorsun bu kadar kolay. Bu konunun forumda olmaması gerekir bence çünkü apk yüklüyorsan eğer ücretli uygulamayı bedavaya yüklüyorsun demektir.
Apk yuklemek icin degil zaten hafiza kartina oyun tasimak icin bazi uygulamalar var ve bu uygulamalar root istiyor ayrica forumda zaten ucretli uygulamalar bedava paylasiliyor neden bu konu olmasin ?

ygtarsln

ygtarsln

Üye
Apk yuklemek icin degil zaten hafiza kartina oyun tasimak icin bazi uygulamalar var ve bu uygulamalar root istiyor ayrica forumda zaten ucretli uygulamalar bedava paylasiliyor neden bu konu olmasin ?
ASTRO file manager ücret mi istiyor ? bu uygulamayı g.p den edinip hafıza kartına oyunu taşıyabilir

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim sen beni anlamadin sanirim. Hafiza kartinin ne oldugunu biliyorsundur. Ben telefonun degil extra . Harici olan hafiza kartina data dosyalarini tasiyip oyunu extradan taktigim hafiza kartina yuklemek istiyorum ne apk sindan bahsettigni de anlamadim.[]
Ben ne anlatiyorum adam indir kur diyor )) Kendimi bana cok cahil hissettirdin arkadasim #ygtarsln )
Rusya sürümü mü? İlginç, olması lazım.
Vala ben hic bir degisiklik gormedim

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye

Buda mı calismiyor? 4.3 bekleme nedenlerimdendi.
Hangi oyun ? Söyle resimli olarak anlatayım.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon hunter4 . Gta vice city. Fifa 14. Ben bu sekilde tasidim zaten ama telefon hafizasi hala dolu. Hafiza kartinda yer hala bos

Üst Alt