Daha tam olarak net değil.Hafıza kartıan uygulama taşıma var mı ki Android 4.3de. Bu arada burda sorayım. Galaxy S4 OpenGL 3.0 desteklemiyormuş. Doğru mu bu. O kadar para verdik.
4.3 e mi? O.o Uygulama bilgisine girerek SD card a taşı diyerek atabilirsin. 4.3 olmasi lazim.Ben guncelledim ama birsey tasiyamiyorum?
Rusya sürümü mü? İlginç, olması lazım.At diyorum ama telefon hafızasında yer acilmiyor nedenseEvet 4.3 e guncelledim 4 gun once.
Apk yuklemek icin degil zaten hafiza kartina oyun tasimak icin bazi uygulamalar var ve bu uygulamalar root istiyor ayrica forumda zaten ucretli uygulamalar bedava paylasiliyor neden bu konu olmasin ?arkadaşlar ne alaka anlamıyorum. Ben root atmadan onlarca oyun attım. Apk yüklemek için root gerekmez ancak root isteyen uygulamalar olabilir. Üstteki arkadaşa belirteyim indir kur işe yarar her zaman üstüne tıklayıp install diyorsun bu kadar kolay. Bu konunun forumda olmaması gerekir bence çünkü apk yüklüyorsan eğer ücretli uygulamayı bedavaya yüklüyorsun demektir.
ASTRO file manager ücret mi istiyor ? bu uygulamayı g.p den edinip hafıza kartına oyunu taşıyabilirApk yuklemek icin degil zaten hafiza kartina oyun tasimak icin bazi uygulamalar var ve bu uygulamalar root istiyor ayrica forumda zaten ucretli uygulamalar bedava paylasiliyor neden bu konu olmasin ?
O uygulamadan hafiza oyun tasiniyormu ?ASTRO file manager ücret mi istiyor ? bu uygulamayı g.p den edinip hafıza kartına oyunu taşıyabilir
Vala ben hic bir degisiklik gormedimRusya sürümü mü? İlginç, olması lazım.