omeremre23
Üye
Ne yaptın kardeşim ios 6.1 yüklüyken bile sürekli kasan cihaz ios 7.1 gelicemi uçacak güldürme beni ne olurBeklemen hata bence ben olsam çoktan takas etmiştim. iOS 7.1 çıkınca uçar o cihaz hızdan
Kullandın mı acaba? iOS 7.1 Beta yükleyenlere sordun mu hiç? Bir şey bilmeden yorum yapmayalım lütfen.Ne yaptın kardeşim ios 6.1 yüklüyken bile sürekli kasan cihaz ios 7.1 gelicemi uçacak güldürme beni ne olur
6.1 de kastigini ilj defa sizden duyuyorum :ONe yaptın kardeşim ios 6.1 yüklüyken bile sürekli kasan cihaz ios 7.1 gelicemi uçacak güldürme beni ne olur
Kararı verdim aypon alıyorum :-Diphone 4 hız+ gorselık +dinamıklık (ios 7 tabıkı) secım senın
yapma kardeşim hayatının hatasını yaparsın sonradan pişman olacaksın daha alalı bir gün geçmeden ekranı çizildi uyma yukarıdaki arkadaşlara banada çok akıcı çoook stabil inanılmaz hızlı dediler gittim s4'ümü sattım iphone 4 aldım milyarlarca zarar ettim yapma gözünü seveyim android'ten aldığın hazzın 10/1'ini veremez iphoneKararı verdim aypon alıyorum :-D
Kardeşim sende şans yokmuşYapmayın Allah aşkına tabiki kullandım forumda sordum önerdiler diye gidip iphone 4 satın aldım almaz olaydım dokunmatiği içler acısı klawyesi yazdığım hiçbirşeyi algılamıyordu ekranı küçücük menü geçişlerinde sürekli kasıyor ve takılıyordu kasmasından takılmasından hiçbir oyunu açmamasından gına geldi 2 ay zor dayandım ve en sonunda sattım kurtuldum bir daha apple mı hahahahahahahah
Hocam s4 den iphone4 e de geçilmez ama?Yapmayın Allah aşkına tabiki kullandım forumda sordum önerdiler diye gidip iphone 4 satın aldım almaz olaydım dokunmatiği içler acısı klawyesi yazdığım hiçbirşeyi algılamıyordu ekranı küçücük menü geçişlerinde sürekli kasıyor ve takılıyordu kasmasından takılmasından hiçbir oyunu açmamasından gına geldi 2 ay zor dayandım ve en sonunda sattım kurtuldum bir daha apple mı hahahahahahahah
yapma kardeşim hayatının hatasını yaparsın sonradan pişman olacaksın daha alalı bir gün geçmeden ekranı çizildi uyma yukarıdaki arkadaşlara banada çok akıcı çoook stabil inanılmaz hızlı dediler gittim s4'ümü sattım iphone 4 aldım milyarlarca zarar ettim yapma gözünü seveyim android'ten aldığın hazzın 10/1'ini veremez iphone
ne diyebilirim ki kullan gör ama şimdiden söylüyorum PİŞMAN OLUCAKSINKardeşim sende şans yokmuşben daha ilk defa iphone 4 un ios6da kastigini duydum
İnşallah olmamne diyebilirim ki kullan gör ama şimdiden söylüyorum PİŞMAN OLUCAKSIN
KatılıyorumHadi ya, nedense bu dedikleriniz benim akrabamın telefonunda olmuyor? (iOS 7.0.4 yüklü) Aldım kullandım nedense her şey hızlı çalıştı. Sırf eski cihaz diye kötülememek lazım. iPhone 4 ilk çıktığında paranız olsaydı gidip alsaydınız vay canına diye kullanırdınız. Şimdi daha iyi telefonlar var diye kötülememek lazım.
Peki teşekkür ederimTakas etmeden önce al biraz kullan, incele sonra seçimini yaparsın.
Iphone klavyesi en sevdiğim. Ücretsiz oyun uygulama yükleyebilirsiniz. Root dan başım cok ağrıdi. Ayrica launcher konusuna gelince sadece ikonlar değişiyor mesajlar rehber yine 5sn de açılıyor?karar senin ama iphone 4 şuan alınacak bir cep değil işlemcisi çok zayıf sürekli kasıyor ayrıca androidte launcher yükleyip kasma sorununu çözebilirsin ama iphone'da böyle bir şansın yok android'te klawye'ni shiftkey olarak kullanabilirsin ama iphone oda yok androidte witget desteği giriş ekranı tema değiştirme root ve ücretsiz uygulama yükleme şansın var ama apple'da oda yok ayrıca bluetout var ama diğer cihazlarla kullanamassın 3g görüntülü görüşme kamerası var ama diğer cihazlarla kullanamassın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?