Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
şöyleki burası çoğu yerde böyle oluyo orjinaldeki gbi değil burası

• Beğen
Tepkiler: theeternal

theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
şöyleki burası çoğu yerde böyle oluyo orjinaldeki gbi değil burası
evet o şu ana kadar butun s5 romlarında banada oldu kıtkat status barından kaynaklanıyor o galiba

hbwolf

Üye
yeni versiyonun ne zaman geleceği belli mi?

• Beğen
Tepkiler: theeternal
ykpknl

ykpknl

Üye
:D
hayıribrahimyuksel ve ben yenı bır rom düzenledik geliştirdik bekleyin yakında hazır olacak :) ona güncelleme vermeyı dusunuyoruz sureklı
status bara bi el atın :D bundai gbi olmasın :D

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
status bara bi el atın :D bundai gbi olmasın :D

StatusBar 4.2.2 stili ile yaptık kardeş , rom yarın akşama hazır. Bugün görseller ve özellikleri paylaşacam fakat tamamen bitmedi yarın akşama her şey hazır olacak Allah'ın izniyle :) ;)

• Beğen
Tepkiler: meymenetli ve theeternal
theeternal

theeternal

Üye
    Konu Sahibi
StatusBar 4.2.2 stili ile yaptık kardeş , rom yarın akşama hazır. Bugün görseller ve özellikleri paylaşacam fakat tamamen bitmedi yarın akşama her şey hazır olacak Allah'ın izniyle :) ;)
evet cok güzel olcak .D

ykpknl

ykpknl

Üye
evet cok güzel olcak .D
demek istediğim şu hocam bu romdaki gbi önceki mesajlarda görsel attım o üst kısım gbi olmasın saydam olsun ama kilit ekranında öyle olmasın inş anlatabilldimi anlarsınız :D :D

galata7788

galata7788

Üye
arkadaşlar s5 settings uygulamasını türkçeleştirdim isteyenler olursa link direk yükleme yapın

meymenetli

Üye
:D
hayıribrahimyuksel ve ben yenı bır rom düzenledik geliştirdik bekleyin yakında hazır olacak :) ona güncelleme vermeyı dusunuyoruz sureklı
ne zaman açacaksınız dostum konuyu özelliklerini dört gözle bekliyoruz.. :D

• Beğen
Tepkiler: ykpknl
ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
ne zaman açacaksınız dostum konuyu özelliklerini dört gözle bekliyoruz.. :D

Konu ve rom linki yarin verecem su an daha tamamlanmis degil :) %100 turkce olacak ve sorunsuz olmasi icin ugrasiyorum :)

• Beğen
Tepkiler: meymenetli

meymenetli

Üye
bir iki foto vs paylaşta en azından merakımız biraz tetiklensin :D

ibrahimyuksel

ibrahimyuksel

Üye
Konu acip resimleri yukluyorum link verilmicek onaylanirsa oradan isteklerinizi yazabilirsiniz :)

Üst Alt