evet o şu ana kadar butun s5 romlarında banada oldu kıtkat status barından kaynaklanıyor o galibaşöyleki burası çoğu yerde böyle oluyo orjinaldeki gbi değil burası
yanii rahatsız edici bi durum ondan cm 11 e devamevet o şu ana kadar butun s5 romlarında banada oldu kıtkat status barından kaynaklanıyor o galiba
yanii rahatsız edici bi durum ondan cm 11 e devam![]()
hayıribrahimyuksel ve ben yenı bır rom düzenledik geliştirdik bekleyin yakında hazır olacakyeni versiyonun ne zaman geleceği belli mi?
ona güncelleme vermeyı dusunuyoruz sureklıstatus bara bi el atın
hayıribrahimyuksel ve ben yenı bır rom düzenledik geliştirdik bekleyin yakında hazır olacakona güncelleme vermeyı dusunuyoruz sureklı
bundai gbi olmasın 
status bara bi el atınbundai gbi olmasın
![]()
evet cok güzel olcak .DStatusBar 4.2.2 stili ile yaptık kardeş , rom yarın akşama hazır. Bugün görseller ve özellikleri paylaşacam fakat tamamen bitmedi yarın akşama her şey hazır olacak Allah'ın izniyle![]()
![]()
demek istediğim şu hocam bu romdaki gbi önceki mesajlarda görsel attım o üst kısım gbi olmasın saydam olsun ama kilit ekranında öyle olmasın inş anlatabilldimi anlarsınızevet cok güzel olcak .D

ne zaman açacaksınız dostum konuyu özelliklerini dört gözle bekliyoruz..
hayıribrahimyuksel ve ben yenı bır rom düzenledik geliştirdik bekleyin yakında hazır olacakona güncelleme vermeyı dusunuyoruz sureklı

ne zaman açacaksınız dostum konuyu özelliklerini dört gözle bekliyoruz..![]()
%100 turkce olacak ve sorunsuz olmasi icin ugrasiyorum 
bir iki foto vs paylaşta en azından merakımız biraz tetiklensin![]()

gayet başarılı görünüyor..Buyur bikac resim
gayet başarılı görünüyor..
saat ortalama olayı fonsiyonelmi olacak..
Yanda olsun yaaYok fonksiyonel değil ama Aroma kurabilirsem orta da ve yanda olacak şekilde yükleyebilirim.
bde ana ekran resminide atarmsn 
Konu acilnca bi haber salarsin incelerizz olmasi pm atarsnKonu acip resimleri yukluyorum link verilmicek onaylanirsa oradan isteklerinizi yazabilirsiniz![]()

Konu acilnca bi haber salarsin incelerizz olmasi pm atarsn![]()