ykpknl Üye Androbot' Alıntı: ayarlardan bu temayı seçiyormusun Genişletmek için tıkla ... Seciyorum tabi o kdarda acemi degilim
Androbot' Alıntı: ayarlardan bu temayı seçiyormusun Genişletmek için tıkla ... Seciyorum tabi o kdarda acemi degilim
theeternal Üye Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Seciyorum tabi o kdarda acemi degilim Genişletmek için tıkla ... kare oluyor ya ımkansız D:
ykpknl' Alıntı: Seciyorum tabi o kdarda acemi degilim Genişletmek için tıkla ... kare oluyor ya ımkansız D:
ykpknl Üye Androbot' Alıntı: kare oluyor ya ımkansız D: Genişletmek için tıkla ... Bnde nye olmuyo ama snde oluyomu denednmi ??
Androbot' Alıntı: kare oluyor ya ımkansız D: Genişletmek için tıkla ... Bnde nye olmuyo ama snde oluyomu denednmi ??
theeternal Üye Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Bnde nye olmuyo ama snde oluyomu denednmi ?? Genişletmek için tıkla ... cm deyken denemıstım oluyodu
ykpknl' Alıntı: Bnde nye olmuyo ama snde oluyomu denednmi ?? Genişletmek için tıkla ... cm deyken denemıstım oluyodu
ykpknl Üye Androbot' Alıntı: cm deyken denemıstım oluyodu Genişletmek için tıkla ... Neyse kalsin ikon paketi destegi var romun farkli ikonlar kullaniyom tw ikon paketi varmdr acaba ?
Androbot' Alıntı: cm deyken denemıstım oluyodu Genişletmek için tıkla ... Neyse kalsin ikon paketi destegi var romun farkli ikonlar kullaniyom tw ikon paketi varmdr acaba ?
theeternal Üye Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: Neyse kalsin ikon paketi destegi var romun farkli ikonlar kullaniyom tw ikon paketi varmdr acaba ? Genişletmek için tıkla ... cm11 e mi
ykpknl' Alıntı: Neyse kalsin ikon paketi destegi var romun farkli ikonlar kullaniyom tw ikon paketi varmdr acaba ? Genişletmek için tıkla ... cm11 e mi
hasanbaglan1981 Üye Birşey sorucam arkadaş lar SD Kart a taşıma özelliği olan bir rom varmı tavsiye edebileceğiniz
hasanbaglan1981 Üye Ya abi telde var 4 GB gibi bir hafıza 16 lık SD Kart takılı Hiç bir şey é yaramıyor 2oyun kurdum asphalt ve fifa hafıza doldu bile
Ya abi telde var 4 GB gibi bir hafıza 16 lık SD Kart takılı Hiç bir şey é yaramıyor 2oyun kurdum asphalt ve fifa hafıza doldu bile
ykpknl Üye Androbot' Alıntı: cm11 e mi Genişletmek için tıkla ... evet hasanbaglan1981' Alıntı: Ya abi telde var 4 GB gibi bir hafıza 16 lık SD Kart takılı Hiç bir şey é yaramıyor 2oyun kurdum asphalt ve fifa hafıza doldu bile Genişletmek için tıkla ... tel rootlu ise gl to sd yükle sonra oyunları hafıza kartına taşı oyna
Androbot' Alıntı: cm11 e mi Genişletmek için tıkla ... evet hasanbaglan1981' Alıntı: Ya abi telde var 4 GB gibi bir hafıza 16 lık SD Kart takılı Hiç bir şey é yaramıyor 2oyun kurdum asphalt ve fifa hafıza doldu bile Genişletmek için tıkla ... tel rootlu ise gl to sd yükle sonra oyunları hafıza kartına taşı oyna
ykpknl Üye hasanbaglan1981' Alıntı: Root var oluyor sa öyle bakayım hemen Genişletmek için tıkla ... play storeden gl to sd yi indir veri taşıma yerinden taşı
hasanbaglan1981' Alıntı: Root var oluyor sa öyle bakayım hemen Genişletmek için tıkla ... play storeden gl to sd yi indir veri taşıma yerinden taşı
ykpknl Üye hasanbaglan1981' Alıntı: Oldu gerçekten çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... önemli değil
theeternal Üye Konu Sahibi hasanbaglan1981' Alıntı: Birşey sorucam arkadaş lar SD Kart a taşıma özelliği olan bir rom varmı tavsiye edebileceğiniz Genişletmek için tıkla ... gl to sd ıle taşırsın root lazım dark_dreams' Alıntı: kolay gelsin bu romu cwm den mi kuruyoruz cwm den kuruyorsak v1 mi v2 mi kurulacak Genişletmek için tıkla ... cwm twrp farketmez v2 daha iyi
hasanbaglan1981' Alıntı: Birşey sorucam arkadaş lar SD Kart a taşıma özelliği olan bir rom varmı tavsiye edebileceğiniz Genişletmek için tıkla ... gl to sd ıle taşırsın root lazım dark_dreams' Alıntı: kolay gelsin bu romu cwm den mi kuruyoruz cwm den kuruyorsak v1 mi v2 mi kurulacak Genişletmek için tıkla ... cwm twrp farketmez v2 daha iyi
ykpknl Üye cm 11 de cpu ayarlarıyla şarj süresini uzatma mümnmü geliştirici seçeneklerde o ayarları buldum da 200 cpuda fazla kasıyo
cm 11 de cpu ayarlarıyla şarj süresini uzatma mümnmü geliştirici seçeneklerde o ayarları buldum da 200 cpuda fazla kasıyo
theeternal Üye Konu Sahibi ykpknl' Alıntı: cm 11 de cpu ayarlarıyla şarj süresini uzatma mümnmü geliştirici seçeneklerde o ayarları buldum da 200 cpuda fazla kasıyo Genişletmek için tıkla ... bılıyorum cok fark ettırmedı amaonu ıstıyorsanız gıdın bursuru googleplay storede cpu uygulaması var onlar ıle yapılabılıyor
ykpknl' Alıntı: cm 11 de cpu ayarlarıyla şarj süresini uzatma mümnmü geliştirici seçeneklerde o ayarları buldum da 200 cpuda fazla kasıyo Genişletmek için tıkla ... bılıyorum cok fark ettırmedı amaonu ıstıyorsanız gıdın bursuru googleplay storede cpu uygulaması var onlar ıle yapılabılıyor
ykpknl Üye Androbot' Alıntı: bılıyorum cok fark ettırmedı amaonu ıstıyorsanız gıdın bursuru googleplay storede cpu uygulaması var onlar ıle yapılabılıyor Genişletmek için tıkla ... yaw herşey iyde şu telefonu kullanmaya başlaynca şarj hızlı azalmaya başlıyo ve sinirimi bozuyu brazdaha fazla gitmeli şarj yokmu bnun çözümü ?
Androbot' Alıntı: bılıyorum cok fark ettırmedı amaonu ıstıyorsanız gıdın bursuru googleplay storede cpu uygulaması var onlar ıle yapılabılıyor Genişletmek için tıkla ... yaw herşey iyde şu telefonu kullanmaya başlaynca şarj hızlı azalmaya başlıyo ve sinirimi bozuyu brazdaha fazla gitmeli şarj yokmu bnun çözümü ?