Galaxy S3 Mini i8190 S3 Mini [Stock][1/2]●★FusionKat Rom●★ v4.0-V5.0-1 | S5 Stili Tadında

Play e touchwiz yaz çıkan ilk Pro yu kur memnun kalacaksın

Tepkiler: theeternal
Birşey sorucam arkadaş lar SD Kart a taşıma özelliği olan bir rom varmı tavsiye edebileceğiniz

joker.lg

Üye
Aynen buna swap ram yapılmıyor da v2 yi de kuramiyorum ben

Ya abi telde var 4 GB gibi bir hafıza 16 lık SD Kart takılı Hiç bir şey é yaramıyor 2oyun kurdum asphalt ve fifa hafıza doldu bile

Root var oluyor sa öyle bakayım hemen

Oldu gerçekten çok teşekkürler

kolay gelsin bu romu cwm den mi kuruyoruz cwm den kuruyorsak v1 mi v2 mi kurulacak

ykpknl

Üye
cm 11 de cpu ayarlarıyla şarj süresini uzatma mümnmü geliştirici seçeneklerde o ayarları buldum da 200 cpuda fazla kasıyo

Konu Sahibi
cm 11 de cpu ayarlarıyla şarj süresini uzatma mümnmü geliştirici seçeneklerde o ayarları buldum da 200 cpuda fazla kasıyo
bılıyorum cok fark ettırmedı amaonu ıstıyorsanız gıdın bursuru googleplay storede cpu uygulaması var onlar ıle yapılabılıyor

ykpknl

Üye
bılıyorum cok fark ettırmedı amaonu ıstıyorsanız gıdın bursuru googleplay storede cpu uygulaması var onlar ıle yapılabılıyor
yaw herşey iyde şu telefonu kullanmaya başlaynca şarj hızlı azalmaya başlıyo ve sinirimi bozuyu brazdaha fazla gitmeli şarj yokmu bnun çözümü ?