s3 mini kararsızım

Sponsorlu Bağlantılar

saliherkinkoc

Üye
    Konu Sahibi
s3 mini kararsızım
Arkadaşlar merhaba sizlere bişey danışmam gerekiyor da , şuanda lumia820 kullanmaktayım ve marketi gerçekten çok sıkıntılı yaklaşık 6ayı geçti kullanıyorum o zaman dan bu zamana gerçekten baya bi yol katetti ona bir lafım yok . Genede baya bi eksiği var diyebilirim ozelliklede oyunlar konusunda ve çoğu guzel işe yarar yada oyunlar konusunda da guzeller ücretli. Bunu satıp s3mini alıyım diyorum ama kararsızım beni 2senen götürür mü diye. Lumia yı ne kadara alırlar bilmiyorum ama en fazla 500verirler diye sanıyorum o kadara alırlar mı o da şüpheli gerçi de... Geri kalanını da kredi kartından çektiricem öğrenciyim öyle çok para verip s4 falanda alamam kendi imkanlarım ile alıcam . Bu konuda size danışmak istedim androidin özelliştirmesi vesaire hoşuma gidiyo android deneyimim de vardı biliyorum biraz . Marketi deseniz o da çok iyi . Benim sorum sizlere s3 mini beni 2sene goturur mu . Fazla oyun oynamam ama oynadım mıda sıkıntı çekmek istemiyorum genel olarak whatsapp ve internette çok gezerim forumlar olsun vesaire. Yada facebook twitter kullanırım gundelik hayatta . Dediğim gibi canım sıkıldığında oyun oynarsam oybarım o da genel olarak temple run 2 subway surfers vesaire tarzı genel olarak belki guçlu oyunlar da hoşuma giden varsa oynarım . Bunlar için sıkıntı çıkarır mı yada lumia da mı kalayım ? Bu değiştirmem sebebimin en buyuk nedeni de guncellemelerin çok yavaş olması microsoft soğuttu artık beni bu sistemdn onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Kerim.

Kerim.

Üye
820den s3miniye gecme.o stabillik ve hizi ararsin:good:ama s3falan bulursan gec

best1905

best1905

Üye
S3 mini iki sene götürür neredeyse marketteki tüm oyunları oynayabilirsin wi-fi hızına diyecek yok zaten

furkey

Üye
ben senin yerinde olsaydım s3 mini yerine gm discovery alırdım.

best1905

best1905

Üye
  • Beğen
Tepkiler: emrh77, emre2574 ve HAKAN.TN
HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
S3 mini tavsiye etmem, bence böyle bir geçiş yapma. Markette uygulamalara yapılan yorumlara dikkat ediyorum hep samsung kullanıcıları küfür ediyor.

furkey

Üye
İşte bu cevabı bekliyordum onermeyin artık şu telefonu ya herkes gm almak zorundamı o dandik telefonu

Ben kafasına silah dayamiyorum kendi fikrimi söylüyorum. Ama hem görünüşü hem özellikleri kamerası filan herşeyiyle s3mini den daha iyi ve daha ucuz.

saliherkinkoc

Üye
    Konu Sahibi
S3 alamam sanırım o kadar butce yaratabiliceğimi sanmıyorum . 820 hem çok kalın bi telefon s4 te bile o kadar donanım vesaire o kadar özellik varken ip ince bi telefon s3te aynı şekilde . Bilmiyorum stabilite konusunda ben bunda da sıkıntılar çektim bazenn donuyo yada ayarlarda kapasite kontrolu vesaire bi yere girerken atıyo bidaha giremiyosun res atmak zorunda kalıyosun oraya girmek için

- - - Eklendi - - -

S3 mini tavsiye etmem, bence böyle bir geçiş yapma. Markette uygulamalara yapılan yorumlara dikkat ediyorum hep samsung kullanıcıları küfür ediyor.

küfür ediyor derkenn sorun ne ?

lale63

lale63

Üye
Kardesim kiz arkadasm gecti lumia 820 den s3 miniye memnun telefondan bende kullaniyorm markette acmadigi uygulama oynatmadigi oyun gormedim suana kdr sen bilirsin ayrica ortalama olarak sifirini 670 750 arasi bulursun

HAKAN.TN

HAKAN.TN

Üye
S3 alamam sanırım o kadar butce yaratabiliceğimi sanmıyorum . 820 hem çok kalın bi telefon s4 te bile o kadar donanım vesaire o kadar özellik varken ip ince bi telefon s3te aynı şekilde . Bilmiyorum stabilite konusunda ben bunda da sıkıntılar çektim bazenn donuyo yada ayarlarda kapasite kontrolu vesaire bi yere girerken atıyo bidaha giremiyosun res atmak zorunda kalıyosun oraya girmek için

- - - Eklendi - - -

küfür ediyor derkenn sorun ne ?

Bir uygulama yüklerken yorumlara bakıyorsun, kötü yorum yapanlar, hatalardan dert yananlar, yeni gelen güncellemelere gerçekten küfür edenler hep samsung kullanıcıları aynı guncellemeyi bende yapıyorum, aynı programı bende kullanıyorum hiç sorun olmuyor...

sinanallah

Üye
yav bu s3 mini düşmanlıgı nedir anlamadım.Ben telefonumu almadan önce forumlara baktıgımda herkez alma o telefonu onda takılıyo yok temple runda takılıyo yok int e girmiyo amma abartıyonuz arkadaslar böyle bişi yok ben yaklask 4 aydır kullanıyorum herkeze tavsiye ederim takıldıgı bi modern combat 4 var oda oyunu etkilemiyor.

• Beğen
Tepkiler: emre2574

saliherkinkoc

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim kiz arkadasm gecti lumia 820 den s3 miniye memnun telefondan bende kullaniyorm markette acmadigi uygulama oynatmadigi oyun gormedim suana kdr sen bilirsin ayrica ortalama olarak sifirini 670 750 arasi bulursun

bi sıkıntı çıkarmaz rahat rahat kullanırsın diyorsun yani? Lumiayı ne kadara sattı acaba yada sattımı , kaça gidicek bşlmiyorum da

- - - Eklendi - - -

yav bu s3 mini düşmanlıgı nedir anlamadım.Ben telefonumu almadan önce forumlara baktıgımda herkez alma o telefonu onda takılıyo yok temple runda takılıyo yok int e girmiyo amma abartıyonuz arkadaslar böyle bişi yok ben yaklask 4 aydır kullanıyorum herkeze tavsiye ederim takıldıgı bi modern combat 4 var oda oyunu etkilemiyor.

bende birçok forumda tarayıcı da ozellikler bir yazı okurken falan piksellerin sayıldığını duydum doğru mu ? Oyunu etkilemiyor derkenn ?

furkey

Üye
Bir uygulama yüklerken yorumlara bakıyorsun, kötü yorum yapanlar, hatalardan dert yananlar, yeni gelen güncellemelere gerçekten küfür edenler hep samsung kullanıcıları aynı guncellemeyi bende yapıyorum, aynı programı bende kullanıyorum hiç sorun olmuyor...

genelde şekil için alan ya da samsung diye alan o kadar da bilgili olmayan kesim alıyor. Herşey mükemmelken hiç birşey vermezler en ufak bir hatada direk 1 yıldızı çakarlar. Yorum da sabittir hepsinin "1 yıldız bile fazla"

• Beğen
Tepkiler: HAKAN.TN
theeternal

theeternal

Üye
s3 mini aldım cok güzel her oyunu acıyor 2 sene götürür

• Beğen
Tepkiler: emre2574
emre2574

emre2574

Üye
herkesin bir ihtiyacı var ona göre almalı bence bütün özelliklerini kullanmayacagı bır s4 yerıne bence s3 mını makul.ama tamamen kullanıcıya baglı ben kendım kullanıyorum suan bı sıkıntısını gormedım.yok piksel sayılıyormus yok işte dandikmiş falan çoğu kulaktan dolma bılgıler.sen bı yerde inceleme fırsatın olursa mutlaka bak telefona ben memnunum

saliherkinkoc

Üye
    Konu Sahibi
herkesin bir ihtiyacı var ona göre almalı bence bütün özelliklerini kullanmayacagı bır s4 yerıne bence s3 mını makul.ama tamamen kullanıcıya baglı ben kendım kullanıyorum suan bı sıkıntısını gormedım.yok piksel sayılıyormus yok işte dandikmiş falan çoğu kulaktan dolma bılgıler.sen bı yerde inceleme fırsatın olursa mutlaka bak telefona ben memnunum

yukarıda da anlattığım gibi öyle aman aman bişey yapmıyorul genel olarak gunluk kullanımda twitter whatsap tarayıcı bide. Canım sıkılırsa dışarda isem oyun oynarım evdeyken zaten laptopum var

manax

manax

Üye
lumia seni 2 sene rahat bi şekilde götürür ama zevk meselesi tabi :) lumia hiç kullanmadım ama çok hoş bi tasarımı var gelelim s3 miniye abim kullanıyodu çok güzel bi telefon ama pek dayanıklı bi hali yok bana kalırsa lumia 820 yi kullanmaya devam et :oke:

saliherkinkoc

Üye
    Konu Sahibi
lumia seni 2 sene rahat bi şekilde götürür ama zevk meselesi tabi :) lumia hiç kullanmadım ama çok hoş bi tasarımı var gelelim s3 miniye abim kullanıyodu çok güzel bi telefon ama pek dayanıklı bi hali yok bana kalırsa lumia 820 yi kullanmaya devam et :oke:

dayanıklı olmasına dayanıklı evet ama nokia her zaman çok geriden geliyo rakipleri bişeyler çıkarıyo nokia bir sene sonra artık alışılan özelliği yeni bişeymiş gibi tanıtıyo

The Shadow

The Shadow

Üye
Samsung un 2.3.6 olan telefonlarini kullanmayi bilmeyen samsungcu lari hic kaale bile alma adam telefona tonla uygulama yukluyo fakat kendi telefonunu s4 falan saniyo adam root yapmams custom rom bile yuklememis adam 1 yildizi basar tabii ki s3 mini ye gec bence ama bu telefonlar seni ugrastirir rootlarsan falan ancak iyi bi performans alirsin

çomolokko

Üye
s3 mini piyasası hızla düşen bi telefon almanı önermem şuan nexus kullanıyorum her güncellemeyi anında alıyorum kafam rahat :) şuan 4.3 yüklü.

Üst Alt