saliherkinkoc
Üye
s3 mini kararsızım
Arkadaşlar merhaba sizlere bişey danışmam gerekiyor da , şuanda lumia820 kullanmaktayım ve marketi gerçekten çok sıkıntılı yaklaşık 6ayı geçti kullanıyorum o zaman dan bu zamana gerçekten baya bi yol katetti ona bir lafım yok . Genede baya bi eksiği var diyebilirim ozelliklede oyunlar konusunda ve çoğu guzel işe yarar yada oyunlar konusunda da guzeller ücretli. Bunu satıp s3mini alıyım diyorum ama kararsızım beni 2senen götürür mü diye. Lumia yı ne kadara alırlar bilmiyorum ama en fazla 500verirler diye sanıyorum o kadara alırlar mı o da şüpheli gerçi de... Geri kalanını da kredi kartından çektiricem öğrenciyim öyle çok para verip s4 falanda alamam kendi imkanlarım ile alıcam . Bu konuda size danışmak istedim androidin özelliştirmesi vesaire hoşuma gidiyo android deneyimim de vardı biliyorum biraz . Marketi deseniz o da çok iyi . Benim sorum sizlere s3 mini beni 2sene goturur mu . Fazla oyun oynamam ama oynadım mıda sıkıntı çekmek istemiyorum genel olarak whatsapp ve internette çok gezerim forumlar olsun vesaire. Yada facebook twitter kullanırım gundelik hayatta . Dediğim gibi canım sıkıldığında oyun oynarsam oybarım o da genel olarak temple run 2 subway surfers vesaire tarzı genel olarak belki guçlu oyunlar da hoşuma giden varsa oynarım . Bunlar için sıkıntı çıkarır mı yada lumia da mı kalayım ? Bu değiştirmem sebebimin en buyuk nedeni de guncellemelerin çok yavaş olması microsoft soğuttu artık beni bu sistemdn onerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
ama s3falan bulursan gec
lumia hiç kullanmadım ama çok hoş bi tasarımı var gelelim s3 miniye abim kullanıyodu çok güzel bi telefon ama pek dayanıklı bi hali yok bana kalırsa lumia 820 yi kullanmaya devam et