Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
S3 Mini Için Android 4.4 Kitkat Sürümü Yayınlandı!!! (cm 11)
Maclaw reis müjdeyi verdi 1 haftaya kamera problemi çözülüyormuş ayrıca o bi hafta içinde Full-Working hali gelebilirmiş. Bence hala kullanılmaz çünkü daha batarya zayıftır onu geliştirmesi gerekir
berky55
Üye
GErçektende bu cm romlarında nie batarya zayıf bi ara cm10.2 kullanıyodum batarya %15 oldu kapadım açtım %40 30 dk daha gitti bu cm romlrı bafaryamı yedi
mardok
Üye
Maclaw S3 Mini'yi halledince bize yardım edeceğini söyledi bir an önce halletsin de bizim sorunları çözüp biz de KitKat'ın keyfini sürelim
Maclaw xda'daki forumda stabil CM 11 Android KitKat yayınladı(S3 Mini için).Tek sorunu kamera o da yakında düzeltilir onun dışında sorunsuz olarak ifade ediliyor.
Maclaw xda'daki forumda stabil CM 11 Android KitKat yayınladı(S3 Mini için).Tek sorunu kamera o da yakında düzeltilir onun dışında sorunsuz olarak ifade ediliyor.
Android romları bölümünde paylaşılanlar "CM11 çıktı" paylaşımı değil.Detaylı yükleme anlatımı ve varsa kullanıcı yorumu olan konular.
Bana göre bunların hepsi gereksiz çünkü bu konu ile bir haftada 3 tane cm11 konusu açıldı.Herkes kendi cihazı için çıktığında buraya konu açtığında çıkacak karmaşayı görmek istemezsin.