S3 Mini Için Android 4.4 Kitkat Sürümü Yayınlandı!!! (cm 11)

Sponsorlu Bağlantılar

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar güncelleme geldimi acaba ?

karasubasi

karasubasi

Üye
Güncellemeler ara ara gelmekte (neredeyse her gün) ama hala günlük kullanıma uygun değil kamera için vs. çalışmıyor
Anladım kardeş maclaw sitesini pek takip edemiyorum tam sorunsuz olunca bilgilendirirseniz çok mutlu olabilirim :)

mardok

mardok

Üye
maclaw bizim gibi ölü ata(NovaThor telefonlar Xperia P, S3 Mini) oynamışlara büyük umut oldu sayesinde CM 11 ile KitKat bize de geldi.

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
maclaw bizim gibi ölü ata(NovaThor telefonlar Xperia P, S3 Mini) oynamışlara büyük umut oldu sayesinde CM 11 ile KitKat bize de geldi.
Aynen o olmasa bitmiştik :) bi de yakın zaman da Full-Working yapsa tamamdır

berky55

Üye
Bn yükldm tam sürüm ne zamn çıkar ? kamera hok video oynatma yok vb bir çok eksik var ama eksklere rahmn akıcı 24.11.2013 tarihinde indirdim

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Bn yükldm tam sürüm ne zamn çıkar ? kamera hok video oynatma yok vb bir çok eksik var ama eksklere rahmn akıcı 24.11.2013 tarihinde indirdim
Maclaw reis müjdeyi verdi 1 haftaya kamera problemi çözülüyormuş ayrıca o bi hafta içinde Full-Working hali gelebilirmiş. Bence hala kullanılmaz çünkü daha batarya zayıftır onu geliştirmesi gerekir

berky55

Üye
GErçektende bu cm romlarında nie batarya zayıf bi ara cm10.2 kullanıyodum batarya %15 oldu kapadım açtım %40 30 dk daha gitti bu cm romlrı bafaryamı yedi

mardok

mardok

Üye
Maclaw S3 Mini'yi halledince bize yardım edeceğini söyledi bir an önce halletsin de bizim sorunları çözüp biz de KitKat'ın keyfini sürelim :)

karasubasi

karasubasi

Üye
Arkadaşlar gelişme yokmu ?

mardok

mardok

Üye
Arkadaşlar gelişme yokmu ?

Maclaw xda'daki forumda stabil CM 11 Android KitKat yayınladı(S3 Mini için).Tek sorunu kamera o da yakında düzeltilir onun dışında sorunsuz olarak ifade ediliyor.

karasubasi

karasubasi

Üye
Maclaw xda'daki forumda stabil CM 11 Android KitKat yayınladı(S3 Mini için).Tek sorunu kamera o da yakında düzeltilir onun dışında sorunsuz olarak ifade ediliyor.
Anladım kardeş sağolasın inş kameradan sonra şu konuşma sesinin kısık gelmesiyle görüntülü konuşmayıda hallederler .

partyhard

Üye
bu bölümde böyle bi konunun bulunması saçmalık.

Invoke

Invoke

Üye
İyi hoşta yanlız her cihaz için cyanogen 11 geldi konusu açılırsa burası gerçekten çöplük olur diye düşünüyorum.

Android romları bölümünde paylaşılanlar "CM11 çıktı" paylaşımı değil.Detaylı yükleme anlatımı ve varsa kullanıcı yorumu olan konular.

Bana göre bunların hepsi gereksiz çünkü bu konu ile bir haftada 3 tane cm11 konusu açıldı.Herkes kendi cihazı için çıktığında buraya konu açtığında çıkacak karmaşayı görmek istemezsin.

+569

Üst Alt