S3 Mini Için Android 4.4 Kitkat Sürümü Yayınlandı!!! (cm 11)

Sponsorlu Bağlantılar

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
S3 Mini Için Android 4.4 Kitkat Sürümü Yayınlandı!!! (cm 11)
Evet arkadaşlar s3 mini için Android 4.4 KitKat sürümü 'Cyanogenmod 11 First Preview' olarak kullanıma sunuldu. Maclaw tarafından geliştirilen bu rom henüz günlük kullanıma uygun değil. Kamera, Video, Ses, Wifi gibi temel özellikleri desteklemiyor.

ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz ;) ;)
Maclaw reis döktürüyor yine :) :)
Edit:Bu arada S3 mini 4.4 ile boot edilen ilk telefon ;)

Son düzenleme:

Samet.25

maclaw hakikaten s3 miniye iyi bi destek veriyo zaten maclaw olmasa suanda s3 mini neredeyse ölü olacak çünkü s3 mini için samsung tarafından güncelleme filan yok artık vermeselerde olur :D maclaw zaten yapıstırdı gidiyo 5.0 ı bile ayarlar cıkınca :D :D

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Aynen zaten bi kaç güne eksikleri de tamamlayacak :) Kendisine sordum desteğinin ne kadar devam edeceğini '"Çok uzun bir süre' dedi. Ayrıca grubuna yeni geliştirici almış artık gelsin android 5.0 :) :)

emrh77

emrh77

Üye
samsung bence maclawa destek vermeli maddi olarak ya da kendi şirketinde barındırmalı

PriZm

PriZm

Üye
İyi hoşta yanlız her cihaz için cyanogen 11 geldi konusu açılırsa burası gerçekten çöplük olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve yakupb03
Sarangni

Sarangni

Üye
Bu bebe hala para istemeye devam ediyor mu?

Gio'ya CM9 yapacam diyerek milleti uzun süre oyladı ordan gelen parayla ki hatrı sayılır bir mebla topladı S3 Mini terfi etmiş anlaşılan :D

Maclow hala aynı Maclow ise süründürmeden bu güncellemeyi vermez.:D

fk555897

fk555897

Üye
Samsung daha 4.2'yi vermedi adamlar 4.4'ü verdi.

Samet.25

Bu bebe hala para istemeye devam ediyor mu?

Gio'ya CM9 yapacam diyerek milleti uzun süre oyladı ordan gelen parayla ki hatrı sayılır bir mebla topladı S3 Mini terfi etmiş anlaşılan :D

Maclow hala aynı Maclow ise süründürmeden bu güncellemeyi vermez.:D
uzun zamandır cm 10.1 ve 10.2 ye destek veriyo hiç para istediğini görmedim sadece sitesinde paypal lınki filan var gönlünden kopan yardım etsin gibi bisey yazıyo simdide 4.4 e basladı bundada para istiyeceğini sanmıyorum
İyi hoşta yanlız her cihaz için cyanogen 11 geldi konusu açılırsa burası gerçekten çöplük olur diye düşünüyorum.
sonucta android romlar diye bi bölüm var sitede buda android rom ile alakalı bi konu bence gereksiz değil

PriZm

PriZm

Üye
Android romları bölümünde paylaşılanlar "CM11 çıktı" paylaşımı değil.Detaylı yükleme anlatımı ve varsa kullanıcı yorumu olan konular.

Bana göre bunların hepsi gereksiz çünkü bu konu ile bir haftada 3 tane cm11 konusu açıldı.Herkes kendi cihazı için çıktığında buraya konu açtığında çıkacak karmaşayı görmek istemezsin.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

Samet.25

Android romları bölümünde paylaşılanlar "CM11 çıktı" paylaşımı değil.Detaylı yükleme anlatımı ve varsa kullanıcı yorumu olan konular.

Bana göre bunların hepsi gereksiz çünkü bu konu ile bir haftada 3 tane cm11 konusu açıldı.Herkes kendi cihazı için çıktığında buraya konu açtığında çıkacak karmaşayı görmek istemezsin.
Zaten bu konu android romlar bölümünde değil android os da. karmaşaya mahal vermemek içinde açılacan konuları yöneticiler zaten takip ediyo aynı konu iki kere acılmıssa biri silinir böylece karmaşa çıkmaz. Sanada hak veriyorum yanlıs anlama dediğin konu dogru ama sonucta bu tarz haber verme bilgilendirme konularının acılmasıda iyi oluyor herhan her siteyi takip edemiyoruz sonucta bende burdan öğrenip indirdim zaten :)

monteboy

monteboy

Üye
ilk kitkat custom rom'u olduğu için konu açılmasında bi sakınca yok gibi bence
s3 için de bekliyorum ne zamana gelecek acaba...

enesrsln

enesrsln

Üye
Evet arkadaşlar s3 mini için Android 4.4 KitKat sürümü 'Cyanogenmod 11 First Preview' olarak kullanıma sunuldu. Maclaw tarafından geliştirilen bu rom henüz günlük kullanıma uygun değil. Kamera, Video, Ses, Wifi gibi temel özellikleri desteklemiyor.

ayrıntılara buradan ulaşabilirsiniz ;) ;)
Maclaw reis döktürüyor yine :) :)
Edit:Bu arada S3 mini 4.4 ile boot edilen ilk telefon ;)
Yanlışın var kardeşim. İlk 4.4 ile boot edilen cihaz LG Optimus G'dir. Yaklaşık 2 haftadır 4.4 Romu var. Link :

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
Yanlışın var kardeşim. İlk 4.4 ile boot edilen cihaz LG Optimus G'dir. Yaklaşık 2 haftadır 4.4 Romu var. Link :
Http:// özür dilerim ama o zaman Maclaw dan duymuştum belki samsung demek istemiştir :confused:

gkhan136

gkhan136

Üye
    Konu Sahibi
ilk kitkat custom rom'u olduğu için konu açılmasında bi sakınca yok gibi bence
s3 için de bekliyorum ne zamana gelecek acaba...
Aynen ilk kez çıkıp bi haber niteliği taşıdığı için buraya açtım.. Sorun olduysa özür dilerim.

theeternal

theeternal

Üye
full sürümü ne zaman cıkar bunun

karasubasi

karasubasi

Üye
Maclaw gerçekten büyük işler yapıyo ama bana göre bi yerde hatası var ... o da var olan romu tam sitabiliteye kavuşturmadan daha yüksek bi sürümünü sürüyor piyasaya ... cm 10.1, 10.2 bunlarda güzel yazılım ama her birinde sorunlar var tam sitabilite sağlamış olsa eminim bi tane bile stock veya başka bi costum rom kullanıcısı kalmaz ... ha bide bu 4.4 kitkatta bişey ilgimi çekti cm güncellemelerini otomatik alabilme ... bu çok güzel bişey .. inş bu sürüm full sorunsuz olur ...

Samet.25

Maclaw gerçekten büyük işler yapıyo ama bana göre bi yerde hatası var ... o da var olan romu tam sitabiliteye kavuşturmadan daha yüksek bi sürümünü sürüyor piyasaya ... cm 10.1, 10.2 bunlarda güzel yazılım ama her birinde sorunlar var tam sitabilite sağlamış olsa eminim bi tane bile stock veya başka bi costum rom kullanıcısı kalmaz ... ha bide bu 4.4 kitkatta bişey ilgimi çekti cm güncellemelerini otomatik alabilme ... bu çok güzel bişey .. inş bu sürüm fu ll sorunsuz olur ...
haklisin katiliyorum 4.4 ota guncelleme ozelliginide senden duydum cok onemli bisey bencede

karasubasi

karasubasi

Üye
haklisin katiliyorum 4.4 ota guncelleme ozelliginide senden duydum cok onemli bisey bencede
Evet öyleymiş özelliklerinde cm güncellemelerini otomatik alabilme yazıyodum... tam sorunsuz hale gelsede yüklesek ...

Üst Alt