phasan Üye marist' Alıntı: Bilmem ki bazıları değiştirilemiyor diyorlar. Forumdan bir arkadaş denemiş 3. sünde imei değiştirebilmiş 45 tl civarında. Bide şuraya bakar mısın : Tavsiye - Galaxy S3 Imei Değiştirilmiş Cihazlarda Güncelleme Sonrası Şebeke Problemi [çözüm] Genişletmek için tıkla ... Arkadasım imeil degışmese e250 imeil atılmaz dı
marist' Alıntı: Bilmem ki bazıları değiştirilemiyor diyorlar. Forumdan bir arkadaş denemiş 3. sünde imei değiştirebilmiş 45 tl civarında. Bide şuraya bakar mısın : Tavsiye - Galaxy S3 Imei Değiştirilmiş Cihazlarda Güncelleme Sonrası Şebeke Problemi [çözüm] Genişletmek için tıkla ... Arkadasım imeil degışmese e250 imeil atılmaz dı
marist Üye phasan' Alıntı: Arkadasım imeil degışmese e250 imeil atılmaz dı Genişletmek için tıkla ... Ben demiyorum Arkadaşım. Buraya bak : Yardım - Galaxy S3 4.3 Güncellemesi Sonrasi Şebeke Problemi
phasan' Alıntı: Arkadasım imeil degışmese e250 imeil atılmaz dı Genişletmek için tıkla ... Ben demiyorum Arkadaşım. Buraya bak : Yardım - Galaxy S3 4.3 Güncellemesi Sonrasi Şebeke Problemi