Yardım Galaxy s3 Şebeke Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

liamgallagher

liamgallagher

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s3 Şebeke Sorunu
Herkese iyi forumlar. Son 1 aydır telefonun şebekesi gitmeye başladı. Bildiklerimden yola çıkarak sorunun nerede olduğunu bulabilir misiniz acaba yada tavsiyede bulunur musunuz?

1- Telefonun bataryasını taktığımda tam takılmıyor. Evet telefon açılıyor ama üst kısım biraz dışarı çıkıyor. Başka birisinin telefonuna baktığımda tam olarak takıldığını görüyorum.
Batarya şişmiş olabilir mi?
2-Telefon şarjdayken hiçbir şekilde şebeke gitmiyor. Hat full çekiyor ve düzgün şekilde çalışıyor. Ancak şarjdan çıkardığımda %100 bile olsa 5 dakika sonra şebeke gidiyor ve telefon ekranında çizikler oluşarak telefon kapanıyor. Daha sonrasında eğer şarja takmazsam telefon açılmıyor.
3-2 senedir romsuz kullandım ve 5-6 ay önce S5 Romu yükledim çok beğendim ama daha sonradan sıkıldım ve Note 4 Romunu yükledim. Yükledikten sonra bu şebeke sorunu başladı nedense. Biraz araştırdıktan sonra sanırım rom attıktan sonra IMEI değişiyormuş ve şebeke gidiyormuş. Ama #*06* tuşlayarak IMEI numaramı kontrol ettim ve doğruydu. Belki IMEI den dolayı olmuştur diye düşünerek s3 4.3 Stock Rom kurdum şuanda o yüklü ancak halen devam etmekte şebeke hatası.

Acaba sizce sorun bataryada mı yoksa IMEI ve benzeri bir şeyden mi kaynaklanıyor? Boşu boşuna bataryaya para vermek istemiyorum eğer sorun bataryada değilse.

Herkese teşekkürler. Beraber bir çözüm bulabilirsek sevinirim. Yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
antizem_47

antizem_47

Üye
Imei klonmu baktinmi ?
 


Üst Alt