S3 Lte Şebeke Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
S3 Lte Şebeke Sorunu
merhaba arkadaşlar bana almanyadan s3 lte telefonu geldi çok tuhaf evin dışında caddede sokakta heryerde telefon iyi çekiyor ama bi kapalı alana girdiğimde şebekem gidiyor galiba bu telefonlar 4gliymiş buna ne yapabilirim şuan içinde e250 imeisi atılmış. kafayı yedirtcek bana telefon ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz

marist

marist

Üye
Sorun 4g ise , şebeke seçeneklerinden 2g veya 3g seçebilirsin.
Değilse iyi bir telefoncuya götür.

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
lte/gsm/wcdma var , yalnızca gsm var, sadece wcdma var hangisini seçersem seçeyim sıkıntı var ayrıca telefon açıldıgında bi sıkıntı yok arama yapıyor vs ama 1 dk geçsin hemen geri gidiyo şebeke ve anlamadğım şebekede var gösteriyor

marist

marist

Üye
İmeiden kaynaklanıyor olabilir. Format atmayı denedin mi?

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
format attım imei farklı bi telefon imeisi var ondan olabilir mi

marist

marist

Üye
İşte ondan kaynaklanıyor olabilir.

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
ama nasıl oluyo peki açık alanda çekiyor kapalı alanda çekmiyor sorguladıgımda e250 imeisi kayıtlı görünüyor sizce farklı bi imei atılsa düzelicekmidirdaha doğrusu imeini şebeke ile alakası varmıdır çekiyosa tam çeker çekmiyosa hiç çekmez ?

marist

marist

Üye
Evet tabiki alakası vardır. Sen telefona rom yükledin mi?

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapılıyo bilmiyorum ki :(

marist

marist

Üye
Yapmamışsın demek ki :D
güncelleme yaptın mı peki?

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
hocam ben hiçbişi yapmadım daha 4.1.1 android sürümü diyor sizin dediklerinizi yaparsak şebeke sorunu düzelir mi ?ayrıca benim telefon s3 lte hocam

marist

marist

Üye
hocam ben hiçbişi yapmadım daha 4.1.1 android sürümü diyor sizin dediklerinizi yaparsak şebeke sorunu düzelir mi ?ayrıca benim telefon s3 lte hocam
Hayır aksine, imei değiştirilmiş s3 ile herhangi bir güncelleme yada rom yüklenirse şebeke bozulur ve erişilmez olur.

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
Kayit yaparsak pasaporta sorun cozulur mu

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
peki ben imeiyi nasıl değiştirebilirim ?

mynet6363

Üye
    Konu Sahibi
neden değişmesin ki ? sonuç olarak buna bidefa imei atılmış şu an e250 imesi var. peki sizce değişilmez mi neden ??