revolt25
Üye
Klon imei olanlar bu romu kurarsa imei ucar mi?
benimde klon imei bişey olmaz, kernel ve modemi yükledikten sonra sıkıntı olmadı bende.
Klon imei olanlar bu romu kurarsa imei ucar mi?
qs rom yükledinmi şebeke sorunu var yapamadım nedensebenimde klon imei bişey olmaz, kernel ve modemi yükledikten sonra sıkıntı olmadı bende.
qs de kullandım bleketoda kullandım şuana dek bi sorun olmadıqs rom yükledinmi şebeke sorunu var yapamadım nedense
Üç ihtimali vardırBen Her Aşamayı Yaptım Telefonu Bilgisayara Bağladım Ve Odini Açtım Dosyayı seçtim Ve Odin Frimware Update Dedi Ardından Boot.img Geldi Ve orda Takıldı Halen İlerlemiyor Bu Normalde Böylemi Yoksa Bir Sorun mu Var ?
dostum efs yedegini hic almismiydin?Üstad Öncelikle Paylaşım İçin Emeğine Sağlık...
Cihazda Sıkıntım Var ve Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Üstad Öncelikle Paylaşım İçin Emeğine Sağlık...
Cihazda Sıkıntım Var ve Yardımcı Olursanız Sevinirim...
4.1.2 rom yüklü iken cihaz güncelleme üzerinden 4.3 ü indirdi ve imei gittiği için şebeke yok oldu sonrasında hangi romu yüklediysem nafile eski roma dönüş yapsamda imei gelmesine rağmen bu kezde de seri no 0000000 oldu ve şebeke taramamda ağya bağlanmadı...Bu rom bana Çözüm olurmu veya bi çözüm öneriniz varmı...yoksa cihazım çöp oldu...bu konuda yardıma ihtiyacım var...
Üstad Romlar,Modemler, Karneller Havada Uçuştu Ama yinede Yemedi... Efs dosyadında bak, bin vs ne ararsan duruyor, bu yinede sıkıntı çıkartır mı? Dediğim gibi 4.1.2 de imei geliyor 4.3te seri no.. patch li karnel yüklemesi yapmadım bir tek bu akşam onu deneyeceğim... şöyle bir sorum olacak karnel ve modemi recovery den install ettiğimde... no (başka bişey yok)dostum efs yedegini hic almismiydin?
imei gittigine gore telefonun klon imei.
benim romu yuklemene gerek yok buradakide orjinal 4.3 romu.
konudaki patchli kernel ve modemi recovery den yukle konudaki tarife göre bi dene bakalim gelecekmi imei. gelmezse imei silinmistir yeniden imei yazdirman gerek. ama once dedigim gibi patchli kernel ve modemi yukle
o yes no hakkinda birsey diyemem ama zamaninda hatırladığım kadari ile no seciyordum galiba ben. 4.3 yukle sonra xxugmk6 patchli kernel ve recoveryden cikmadan patchli modemi flashlaÜstad Romlar,Modemler, Karneller Havada Uçuştu Ama yinede Yemedi... Efs dosyadında bak, bin vs ne ararsan duruyor, bu yinede sıkıntı çıkartır mı? Dediğim gibi 4.1.2 de imei geliyor 4.3te seri no.. patch li karnel yüklemesi yapmadım bir tek bu akşam onu deneyeceğim... şöyle bir sorum olacak karnel ve modemi recovery den install ettiğimde... no (başka bişey yok)
yes disable recovery flahs, sonrasında no
yes root flash seçenekleti çıkıyor burda ne yapmalıyım?
Şuan 4.1.2 imei var ve şebeke aramasında ağı buluyor fakat...bağlanamıyorum... sinyal mevcut olduğu halde
Bu orjinal rom zaten yüklediğinde otomatik olarak rootSuz olacaktırKardeşim eline sağlık birşey soracağım. Bu ROM'u attıktan sonra ROOT'u kaldırırsam sistem açılır mı? Benim cihazımın rootsuz olması gerekiyor.
Geri dönüş için teşekkür ederim. Deneyeceğim.Bu orjinal rom zaten yüklediğinde otomatik olarak rootSuz olacaktır
Bu orjinal Stock rom. 4.4.4 lerde 3g görüntülü görüşme çalışmıyor3g görüntülü konuşma varmı bunda.bu arada 4.4.4 var ama bu dahası stabil diyorsunuz.hangisini yüklemeli.bana 3g konuşma şart ama
güle güle kullan kardeşim.Bir sürü stock rom kostum rom denedim hiç birinden memnun kalmamıştım. Bu romu yayınlayanlardan Allah razı olsun harika bir rom.. çok çok teşekkürler.. Resim yüklemeye çalıştım ama yükleyemedim.. Bu roma Bofla 5.11 karnel yükledim Antutu testinde 30395 puan![]()
Bu rom için emeği gecenlere cok cok teşekkür ediyorum..
sarj olayi kernel ile alakalı olabilir yada sarj kablosu ile de olabilir. Bu romu yukleyince duzelir diyemem ama hic kimseden bu romu yuklediginde sarj ile alakali geri dönüş almadim. Aksine olumlu yorumlar geldi. Denemek istersen deneyebilirsinKardeş ben 4.3 yukledim orjinal turkiye yazıyordu root hepsi var recovery falan hepsini yukledim ağa kayitli degildedi modem ve kernel ide yukledim açıldı telefon ama şarj saniyede bitiyor şarj a takılıyken bile telefonda gezinirken şarj azalıyor bu senin romu yüklersem düzelirmi