Galaxy S3 i9300 S3 I9300 4.3 En iyi stock ROM (NEE Nordic Romu) Şarj - Performans - Stabilite (Şarjda En İyisi)

Sponsorlu Bağlantılar

yunusbeen

Üye
Hocam kullandığın karneli:

Kernel version
3.0.31-2168382
se.infra@R0301-02 #1
Thu Nov 28 21:02:26 KST 2013

nereden bulabilirim?

Evet arkadaşlar hemen hemen birçok custom rom ve stock rom denedim ve stock rom gibisi yok bana göre hem stabilite hem sarj konusunda. sizlere kullandığım S3 4.3 Stock Nordic Countries romunu sunuyorum sarj-stabilite-performans-akıcı- gercekten en iyisi.

Wifi fu ll açık durumda iken 1gün 15 saat olmasına rağmen sarjım %30.
Telefonum Root lu ve gereksiz uygulamaları kaldırdım bu şekilde bu değerleri alıyorum. Wifi sadece ihtiyacım olduğunda açtığım zaman 2 günü rahat çıkarıyor.

kendi telefonumdan görüntüler:

S3 4.3 orjinal stock Nordic Countries Romu
Model:
GT-I9300
Model name: GALAXY S III
Country: Nordic countries
Version: Android 4.3
Product Code: NEE
PDA: I9300XXUGND5
CSC: I9300NEEGND1
MODEM: I9300XXUGNA8

İndirme sammobile sitesinden indirmek için siteye üye olmanız gerekiyor.
Buyrun link

ALTERNATİF

Alternatif indirme linki için ' meyrock21 ' e TEŞEKKÜRLER...

Şebeke sorunu yaşayanlar XXUGMK6 kernel ve modem yükleyerek sorunu düzeltebilirler.
(önce kernel sonra modem yükleyiniz.)

Kernel ve modem yüklemek için Philz Touch Recovery

Root yaptıktan sonra silinecek gereksiz uygulamalar. Dilediğiniz gibi işinize yaramayan başka programlarıda silebilirsiniz yada bunların arasında işinize yarayacak olan varsa kalabilir.
Gereksiz programların listesi :

ChatON
Daha fazla
Dropbox
DropboxOOBE
Game Hub
Google Play Dergiler
Google+
Hangouts
Music Hub
Samsung Apps
Video Merkezi
Yahoo Finance
Yahoo Finance Daemon
Yahoo News
Chrome
Paper Artist
S Voice
Samsung Account
Yardim
S Suggest
Çift saat analog digital
Gear Manager
Müzik Paylas

Toplam : 170 MB (Gereksiz canlı duvar kağıtlarınıda silerseniz 185-190 MB yer açılıyor)
Bu programları sildikten sonra RAM 400-500 arasında geziyor.

Yüklemeyi ve diğer ayarları bilmeyenler için cici60 arkadaşımızın açtığı konuda tüm anlatımlar mevcut sadece rom olarak benim tavsiyem olan
I9300XXUGND5 NORVEÇ ROMUNU yükleyeceksiniz.
Rom kurulumu resimli anlatım konusu:
Galaxy S III i9300 - S3 4.3 Türkiye Romu Kurulumu (En Kapsamlısı Resimli Anlatım!) Alternatif-Link Performans+ Uzun Şarj - MaxiCep

OLUŞABİLECEK TÜM SORUNLARDAN BEN ve MAXİCEP YÖNETİMİ SORUMLU DEĞİLDİR !

meyrock

meyrock

Üye
Hocam kullandığın karneli:

Kernel version
3.0.31-2168382
se.infra@R0301-02 #1
Thu Nov 28 21:02:26 KST 2013

nereden bulabilirim?
Bu linkte var

Musti190738

Musti190738

Üye
arkadaşlar pc telefonu görmüyor ne yapabilirim pc ye bağlıyorum teli sadece şarj oluyor ama pc görmüyor var mıdır bi çözümü

uzman47

uzman47

Üye
arkadaşlar pc telefonu görmüyor ne yapabilirim pc ye bağlıyorum teli sadece şarj oluyor ama pc görmüyor var mıdır bi çözümü
Geliştirici secenekleri aktif mi ? Degilse cihaz hakkinda bolumunden yapim numarasi uzerine hizli olarak pespese 5-6 kez basarsan aktiflesir.bunu yaparak bir dene...

Musti190738

Musti190738

Üye
Geliştirici secenekleri aktif mi ? Degilse cihaz hakkinda bolumunden yapim numarasi uzerine hizli olarak pespese 5-6 kez basarsan aktiflesir.bunu yaparak bir dene...
denedim sonuç aynı

gokokoko

Üye
sammobilde 2015 cıkmış bu roomun.şuanki paylaştığın link 2015 in linki sanırım? benim indirdiğim yeni link herhale. peki şarj performans konusunda yeni çıkan roomla senin bahsettiğin room aynımıdır? sıkıntı çıkarmı

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Arkadaşlar bu romu kullanıyorum kernel yüklemedim sizce yukardaki kernellerden hangisini yükleyebilrim ayrıca işe yararmı şarj ve başka yönlerden şarj bir günü zar zor çıkarıyor batarya daha altı ay filan oldu şerefsiz orjinal diye vermişti

memo23142314

memo23142314

Üye
bircok rom kullandim 4.3 yukleyipte en uzun kullandigim rom oldu hangi romu yuklesej illa bi eksigi cikiyor simdilik bu gayet iyi root layip beofle karnel ve beofle confing ayarlalari yaptiktan sonra antutu 28000 bin puan aldi
genelde 20000 civari aliyordu PAYLASIM icin tesekkurler
kullanmak isteyen ici rahat olsun simdiye kadar sikinti yaratmadan calisan bi room

kartal2378

kartal2378

Üye
bircok rom kullandim 4.3 yukleyipte en uzun kullandigim rom oldu hangi romu yuklesej illa bi eksigi cikiyor simdilik bu gayet iyi root layip beofle karnel ve beofle confing ayarlalari yaptiktan sonra antutu 28000 bin puan aldi
kullanmak isteyen ici rahat olsun simdiye kadar sikinti yaratmadan calisan bi room
tamam iyi guzelde katiliyorum ama periscope uygulamasi 4.3 te yuklenmiyor napcaz,lig tv maclarini ordan izliyorum ben mesela ucretsiz,nacizane tavsiyem dokdo project lolipop romu kurmanizdir,stocktan daha stabil ve inanilmaz hizli,eksikleri ise sebekeden goruntulu konusma yok,all share cast yok ama playde alternatifi var,

mcnpl4

mcnpl4

Üye
lig tv olayi guzelmis periscope'da kim paylasiyor acaba

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
A
memo2314kullanıyorum 7722457' Alıntı:
r
Arkadaşım bu romu kullanıyorum ama kernel filan yüklemedim denemek isterim hangi bofle keneli yükledin confing ayarları içinde ekran resmi verebilirmisin rica etsem

memo23142314

memo23142314

Üye
boeffla-kernel-5.8-Samsung-i9300.recovery
arkadasim bunu maxiceptende taratip indire bilirsin
pc den giris yapamadigim icin resim atamiyorum kusura bakma ama pc den goris yaparsam resimleri atarim cepten ekran resim vs yukleniyormu bilmiyorum beofle confing yuleyince zaten turkce ve sesi sona kadar ac
ilk sayfada ilemci yi istedigin hiza yukselt enfazla 1700 kusur z ram i aktif et 800 yapa bilirsin frekanlarla oynamana gerek yok pegasusta calissin tabiki neresiyle oynarsan sorumluluk sana aittir ben boyle bu ayarlari kullaniyorum xposed ve grenify gibi modulleri kullanip kullanmamak sana kalmis tesekkur ler

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
TeşekkürlerOTE="memo23142314, post: 7723987, member: 1335971"]boeffla-kernel-5.8-Samsung-i9300.recovery
arkadasim bunu maxiceptende taratip indire bilirsin
pc den giris yapamadigim icin resim atamiyorum kusura bakma ama pc den goris yaparsam resimleri atarim cepten ekran resim vs yukleniyormu bilmiyorum beofle confing yuleyince zaten turkce ve sesi sona kadar ac
ilk sayfada ilemci yi istedigin hiza yukselt enfazla 1700 kusur z ram i aktif et 800 yapa bilirsin frekanlarla oynamana gerek yok pegasusta calissin tabiki neresiyle oynarsan sorumluluk sana aittir ben boyle bu ayarlari kullaniyorum xposed ve grenify gibi modulleri kullanip kullanmamak sana kalmis tesekkur ler[/QUOTE]
Teşekkürler arkadaşım sağol deneyecem fırsat bulursam

w-n0ny

w-n0ny

Üye
Neden kamere hatası veriyor acaba ?

revolt25

revolt25

Üye
Hocam bir konuda yardıma ihtiyacım var , daha önce blekota kullanıyordum 1 2 hafta sonra telefon kendiliğinden res atmaya başladı daha sonra mtk yi yükledim yine 4 5 gün sonra kendiliğinden ara sıra res atıyor, şimdi sizin bu stock romu kurdum ve gayet memnundum çok iyi stabil gereksiz programlarıda kaldırmıştım yazdıklarınızı ama 3 4 gün oldu hiç bir sorun yokken şimdi ara sıra telefon kendiliğinden kapatma ekranı geliyor ve otomatik res atıyor acılmıyor. Bataryayı cıkarıyorum takıyorum acılıyor 1 saat sonra yine res sizde sorun nedir ? Sizin verdiğiniz cwm yi philz i kurdum. herşeyi sorunsuz yaptım ? yardım ederseniz çok sevinirim ..

w-n0ny

w-n0ny

Üye
Dostum kurduğun romlarda res atma hatası yok. Ama sen her kurduğun romda res hatası aldığını söylüyrsun. Bence telefon kaynaklı bir durum.Ben saydığın romları sorunsuz kullandım.

revolt25

revolt25

Üye
Dostum kurduğun romlarda res atma hatası yok. Ama sen her kurduğun romda res hatası aldığını söylüyrsun. Bence telefon kaynaklı bir durum.Ben saydığın romları sorunsuz kullandım.

bencede telefondan kaynaklanıyor ama ufak bir detay sadece bence daha önce yoktu bu durum ne uyuşmuyor da belli bir süre sonra acaba res atıyor . ?

sorunu buldum yan tuş switch'i bozulmuş telefoncuda değiştitdirdim şimdilik düzeldi :)

uzman47

uzman47

Üye
Klon imei olanlar bu romu kurarsa imei ucar mi?

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Klon imei olanlar bu romu kurarsa imei ucar mi?
benimde klon imeli bu romu kullanıyorum uzun zamandır romu yükledikden sonra patchli kenel ve modemi flashla yoksa agda kayıtlı degil hatası veriyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47

Üst Alt