Galaxy S3 i9300 S3 I9300 4.3 En iyi stock ROM (NEE Nordic Romu) Şarj - Performans - Stabilite (Şarjda En İyisi)

Sponsorlu Bağlantılar

MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
bide kardeş dll dosyası varya onla bi işimiz yok demi
kardeş sana tavsiyem custom 4.4.2 qs romu kur bildiğin stock rom hiç hata yok 6 saat ekran süresi aldım ben şahsen stock romları bıraktım
kardeş link varmı atabilirmisin :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
bide kardeş dll dosyası varya onla bi işimiz yok demi

kardeş link varmı atabilirmisin :)

kardeş buyur yüklerken sırasıyla complete sonra hard vadiasyon 6.3 boffle kernel seç gibi şey var sonra s5 sms .... ve sonrada s5 tw seç diğerlerini stock seç işlem tamamdır hem ultra güç tasarraufu moduda var romda :D hayrını gör

• Beğen
Tepkiler: MustafaBOZKURT52
MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
he pek anlayamdım ama bakalım yapabilecezmi bunun kurulumu biraz farklı galiba :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
evet custom rom kurulumu biliyorsan kolay aslında

• Beğen
MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
biliyorum da bakalım ya hayırlısı bi inerse tabi :D :D

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi

kardeş buyur yüklerken sırasıyla complete sonra hard vadiasyon 6.3 boffle kernel seç gibi şey var sonra s5 sms .... ve sonrada s5 tw seç diğerlerini stock seç işlem tamamdır hem ultra güç tasarraufu moduda var romda :D hayrını gör
yalniz birsey belirtmek isterim NJ1 son versiyonu degil en gunceli Final NL1 dir ben NL1 i tavsiye ederim

MustafaBOZKURT52

MustafaBOZKURT52

Üye
onuda indiriyorum bakalım bi yığın rom çıktı ama galiba sonu iyi bitecek :D
BU ROM onnumara çoğu sıkıntı giderildi telefondaki @
serdar431 ve @
ferhat1905123 :tşk:

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
hayırlı olsun güle güle kullan :)

• Beğen
kıbrıslıönder

kıbrıslıönder

Üye
Serdar kardeşim öncelikle paylaştığın konu çok güzel ve faydalı olmuş ayrıca teşekkür ederim.Fakat konuyu baştan sona okudum ve kafam allak bullak oldu konu nasıl başladı nereye gidiyor sen bir rom tavsiye etmişsin ve paylaşmışsın ama yorumlar bu romla ilgili olmaktan çok tavsiyeler şeklinde olmuş kimin ne kullandığı ve hangi romdan bahsettiği belli değil.

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Serdar kardeşim öncelikle paylaştığın konu çok güzel ve faydalı olmuş ayrıca teşekkür ederim.Fakat konuyu baştan sona okudum ve kafam allak bullak oldu konu nasıl başladı nereye gidiyor sen bir rom tavsiye etmişsin ve paylaşmışsın ama yorumlar bu romla ilgili olmaktan çok tavsiyeler şeklinde olmuş kimin ne kullandığı ve hangi romdan bahsettiği belli değil.
Teşekkür ederim kardeşim güzel yorumlarin için. bizim düşüncemiz sadece kendi açtığımız konularin romlarin hit olmasi değil burada paylastigim stock rom olarak tavsiye ettigim romdur. bizim asıl amacımız hep birlikte en iyiye ulaşmak en iyisini kullanmak. benim paylasimimdan daha iyi bir rom olursa ben onu tavsiye ederim sonucta biz burada hicbir karsilik beklemeden dostlarımıza yardimci olmaya çalışıyoruz. yani o yüzden konu her turlu oneriye tavsiyeye açıktır ama tabi belli sinirlar icerisinde hakaret yada kotuleyerek sert sekilde degilde guzellikle her tavsiyeyi yazabilirsiniz. birde su varki artik stock rom kullanan fazla kisi kalmadı o yuzden herkes biraz daha fazla custom romlara dogru yöneldi

uzman47

uzman47

Üye
Telefonda s5 v11 yuklu.. bu romu yukleyince stock oldugu icin root kalkmis olacak yani tekrardan rootlucaz dimi. @serdar431

mcnpl4

mcnpl4

Üye
evet

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
rotun kalkmasi icin odinle stock rom yuklemekten baska care yok mu?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
supersu uygulamasinda ayarlarda root kaldirma var ama denemedim daha once

uzman47

uzman47

Üye
Soyle bisey s5 v11 yukluydu.t.away ile sayaci sifirladim sonra backup yedegimdeki stock 4.3 turkiye romunu restoreden geri yukledim.tel eski haline dondu fakat sayaci sifirladigim halde sayacta custom rom ve sayac 1 olarak gorunuyor ayrica root kalkmamis.
O dedidiginide denedim root kalkiyor gibi gorunuyor fakat kalkmiyor recovery yine philz olarak cikiyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
recovery durumu ayri. onu anca orjinal rom yukleyerek eski haline dondurebilirsin. root isteyen bi uygulama acarak anlayabilirsin root'un kalkip kalkmadigini

uzman47

uzman47

Üye
Benim anlamadigim restoreden stock romumu geri yukledim.recovery modunda stock olmasi gerekmez mi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yedegi geri yuklemen recovery modu degistirmez sadece rom yedeklendiginde nasilsa ayni sekilde geri yukluyor

• Beğen
Tepkiler: uzman47
uzman47

uzman47

Üye
Peki hocam hem download sayaci sifirlanmis hem stock romumu rotsuz kullanmak icin ne yapmam lazim ..restoreden olmuyor cunku dedigin gibi cihaz yedek aldigim zaman rotluydu.
Varmi bir fikri olan arkadaslar eski ayarlarimin gitmesini istemiyorum.bilgisi olannnn.
@mxpaaa bilgin varmi ?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sayac konusunu bilmiyorum. hic sifirlamadim zaten garanti de bitti artik pek umrumda degil

Üst Alt