Galaxy S3 i9300 S3 I9300 4.3 En iyi stock ROM (NEE Nordic Romu) Şarj - Performans - Stabilite (Şarjda En İyisi)

Sponsorlu Bağlantılar

askımm

Üye
deniyim hocam trkey romdan İyimdr??

askımm

Üye
link varmı sammobile haric :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Eski S3'e kurdum pil konusunda değişiklik yok

bilalxx

bilalxx

Üye
Arkadaşlar bu Rom'u kurdum ancak wifide sürekli düşmeler oluyor acaba sebebi ne olabilir ??

Kerneli felan yüklemedim yüklesem düzelir mi ki şebeke de problem yok ama kafam karıştı napsam bilemedim :S :((

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu Rom'u kurdum ancak wifide sürekli düşmeler oluyor acaba sebebi ne olabilir ??

Kerneli felan yüklemedim yüklesem düzelir mi ki şebeke de problem yok ama kafam karıştı napsam bilemedim :S :((
valla kardesim ben uzun zaman kullandim bu romu hic oyle bir sorun yasamadim aksine wifisini cok sevdim stock rom ile.cekmeyen yerlerde bile cekiyor. bastan temiz bir yukleme yapmani oneririm.
rom yuklemeden once wipeleri yap vr yukledikten sonrada wipeleri yap.
Kernellik.bir alaka yok konudaki kernelde stock kernel o sadece klon imei olan sebekesi gidenler icin

askımm

Üye
hocam benim rom trky rmu bosta ram 350 400 arası bu romda kulandm roımdan daha iyi verim alırmıyım acaba .....

NextWorld

NextWorld

Üye
Eğer RAM değeriniz 350-400 arası ise kalmanızı öneririm
Bende hiç bişey yüklü olmadığı halde 500-650 arası
sen onu nasıl gördün:p

askımm

Üye
Eğer RAM değeriniz 350-400 arası ise kalmanızı öneririm
Bende hiç bişey yüklü olmadığı halde 500-650 arası
sen onu nasıl gördün:p
bu romu kurdum drek trkey romu yükledim 415 bosta ram :D

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar şarj nasıl gidiyor 4 saat ekran süresi alıyormusunuz

xx98burak98xx

Üye

Gayet memnunum bu romdan :)

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
ooo kardeş peki ne sıklıkla oyun yada facebook watsaap giriyorsun bide telefonun kaç yıllık bataryası yeni mi

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Link calismiyor :)

sedvur

Üye
serdar431 hocam sizdem telefonunuzdaki uygulamalardan hangilerinini yüklü oldugunu rica edebilir miyim.cünkü bu şarj süresi çok muhteşem geldi de bana?bi de geç uyanma problemiyle animasyonları kapalı olarak mı çözdünüz acaba ??

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
serdar431 hocam sizdem telefonunuzdaki uygulamalardan hangilerinini yüklü oldugunu rica edebilir miyim.cünkü bu şarj süresi çok muhteşem geldi de bana?bi de geç uyanma problemiyle animasyonları kapalı olarak mı çözdünüz acaba ??
evet gec uyanmayi oyle cozdum. uygulamalara gelince standart 1-2 oyun face whatsapp youtube gibi gerekli olan 25 uygulama yuklu

sedvur

Üye
teşekkürler hocam saolun

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
serdar kardeş bişey sorucam sana ben şimdi normal stock rom kullanıyorum ve ekran dinamikte ama böyle rom bir kaç gün romu kullandıktan sonra ekran rengi sanki standart taki gibi açık renkte gözüküyor ama telefonu kapatım açınca düzeliyor sebebi nedir acaba karnel mi

Üst Alt