Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 I9300 4.3 En iyi stock ROM (NEE Nordic Romu) Şarj - Performans - Stabilite (Şarjda En İyisi)
valla kardesim ben uzun zaman kullandim bu romu hic oyle bir sorun yasamadim aksine wifisini cok sevdim stock rom ile.cekmeyen yerlerde bile cekiyor. bastan temiz bir yukleme yapmani oneririm.
rom yuklemeden once wipeleri yap vr yukledikten sonrada wipeleri yap.
Kernellik.bir alaka yok konudaki kernelde stock kernel o sadece klon imei olan sebekesi gidenler icin
askımm
Üye
hocam benim rom trky rmu bosta ram 350 400 arası bu romda kulandm roımdan daha iyi verim alırmıyım acaba .....
neyin linki çalışmıyor dostum. neyin linki calismadigini soyle ki ona gore yardimci olalim
sedvur
Üye
serdar431 hocam sizdem telefonunuzdaki uygulamalardan hangilerinini yüklü oldugunu rica edebilir miyim.cünkü bu şarj süresi çok muhteşem geldi de bana?bi de geç uyanma problemiyle animasyonları kapalı olarak mı çözdünüz acaba ??
serdar431 hocam sizdem telefonunuzdaki uygulamalardan hangilerinini yüklü oldugunu rica edebilir miyim.cünkü bu şarj süresi çok muhteşem geldi de bana?bi de geç uyanma problemiyle animasyonları kapalı olarak mı çözdünüz acaba ??
evet gec uyanmayi oyle cozdum. uygulamalara gelince standart 1-2 oyun face whatsapp youtube gibi gerekli olan 25 uygulama yuklu
sedvur
Üye
teşekkürler hocam saolun
ferhat1905123
Üye
serdar kardeş bişey sorucam sana ben şimdi normal stock rom kullanıyorum ve ekran dinamikte ama böyle rom bir kaç gün romu kullandıktan sonra ekran rengi sanki standart taki gibi açık renkte gözüküyor ama telefonu kapatım açınca düzeliyor sebebi nedir acaba karnel mi