Abi kafayı yicem, olmuyor. gönderdiğini indiremedim. 4.2.2 indirip romladım yine görmedi. 4.1.2 yaptım olmadı. tekrar ariza04 diye bir şey yazıyor nette buldum flashladım o da çözemedi. en son 4.3 yapıp kernel modem tekrar yaptım o da işe yaramadı. internette çok fazla bilgi kirliliği var, güncel olmayan çok fazla dosya var. Birisi bana yardım edebilir mi? naptıysam çözemedim. imei numaram komple silindi mi acaba? ben nasıl çözeceğim bu işi lütfen bi yardım edin
edit: şuan yurt dışında olduğum için telefonu bataryasının altında yazan orjinal imeiye çevirsem çalışır, bu işlemi ben yapabilir miyim? ya da mümkün mü?
Valla kardeşim 4.3 te o patchlı kernel ve modemle ilk defa olmayan sen varsın benim gördüğüm. bende seninle aynı durumdayım benimkide klon imei ama her seferinde patchlı kernel ve modem şebekeyide imei de geri getirdi.
Kendi basına imei ile uğraşma tamamen silersin bu sefer yeniden yazdırmak zorunda kalırsın.
şunları sırası ile bir yap normal 4.3 romunu yükle odinle.
sonra odinle root la telefonu
sonra philztouch recovery yükle odinle
sonra patchlı kernel ve modemi tek bir zip halinde değil kernel ayrı modem ayrı şekilde hafıza kartına at
sonra philztouch recovery den install zip de hafıza kartını seç önce kernel sonra modemi yükle
olmaması imkansız birşey