s3 görüntülü görüşme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
s3 görüntülü görüşme sorunu
arkadaşlar, görüntülü görüşmeye bastığımda 'görüntülü görüşme yapılamıyor, sesli arama denensin mi?' diyor. başkası aradığında kabul edebiliyorum ama ben ararken sorun çıkıyor. ingiltere stock 4.1.2 sürümü yüklü. teli burdan aldım. eskidende derdi ama 2-3 kere tekrar görüntülü arama tuşuna bastığımda arardı. bugün 3-4 kere yaptım hiç aramadı.

strk92

Üye
bağlantı türünüzü kontrol ettiniz mi bazı zamanlarda 3g çekmeyebiliyor tel o yüzden böyle yapıyor olabilir. yada sisteminizdeki modem dosyaları Türkiye uyumlu olmayabilir Türkiye stock romundaki modem dosyalarını yüklemeniz sorununuzu çözebilir ;)

m-eri

Üye
    Konu Sahibi
çok sağol, türkiye modem dosyasını yükleyeyim inş sorun kalmaz. peki türkiye modem dosyalarını yüklersem kies güncellemesi alabilir miyim? ben bölge kodumuda ingiltere yaptım dolayısıyla kies güncellemeleri alabiliyorum. tr modemi yüklersem bu gider mi?

strk92

Üye
Bu işlemi yapmak için cihaza Türkiye stock romu ve modem dosyasını odin ile yüklemeniz gerekir. Bu işlemi yaptığınızda artık kiesten ingiltere güncellemelerini değil Türkiye için sunulan güncellemeleri alacaksınız ve cihazınız sms lerde artık Türkçe karakter desteğine sahip olacak ;)

Üst Alt