Steam Para Katlama Taktiği ! Steam 4 TL Vererek 33 TL Kazanma

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2572952

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Steam Para Katlama Taktiği ! Steam 4 TL Vererek 33 TL Kazanma
Öncelikle merhaba, bu taktik biraz uzun olacak ve steam hesabınızda en az 5 tl olması gerekmekte (Sadece bir kez deneyecekseniz) ona göre sayfada kalın.

Anlamayan olursa diye video da ekleyebilirim. Bu deneyeceğiniz işlem şansa bağladır 1 kere denersiniz olmaz 3 kere denersiniz olmaz belki 4. deneme de olur ama o da zaten zararınızı çıkartmış olur.

"Steam" uygulaması üzerinden nasıl paranızı katlayabileceğini anlatcam dikkatlice dinleyin eğer zarara girerseniz sorumlusu ben değilim. Steam'de oyun oynarken veya pazarda oyun kartlarına denk gelmişsinizdir. Bu kartları genellikle pazarda satarız çoğumuz ama bu anlatacağım konuda kartları satmıyacağız, onun yerine satın alacağız.

  • Öncelikle Steam'den pazara giriyor ve arama yerine "Background" yazıyoruz.

  • Karşımıza her fiyatta arkaplan ve yaklaşık 5000 tane sonuç çıkıyor bu iş bizi biraz uğraştıracak ama değecek.

  • Birden fazla fiyatlı arkaplanlar karşımıza çıkıyor. Bize lazım olan yüksek fiyatlılar (20TL'den fazla olanlar).

  • Arkadaşlar her gördüğümüz pahalı arkaplana koşmaycağız elbette çünkü pazarda bize satış fiyatını gösteriyor ama alıcıların ne kadara aldığına baktığınızda işler değişiyor tabiii.

  • Örnek vermek gerekirse satış fiyatı 33 TL'den olan bir arkaplan buldunuz fakat 0.23 TL'ye alıcısı var işte işin zorluğuda bu.

  • Bize listeme fiyatı örneğin 45 TL ise alıcı fiyatı da 40 TL gibi olanlar lazım. Pazara "Background" yazdığınızda birden fazla liste gelecek karşınıza araştırıp bulacaksınız.
Peki bunu da halletiniz şimdi nolacak? Şimdi ise oyunun adının olduğu bir kısım var.



Arkaplanımızı da bulduk, oyunumuzun adınıda öğrendik şimdi geriye oyunun kartlarını satın almak kalıyor. İsterseniz oyunu satın alın kartın birkaç tanesini siz düşürün geri kalan kartları satın alın size kalmış.

Pazarda oyunun adını yazın ve çıkan oyunumuzla ilgili kartın sadece birini satın alın. Satın alırken oyunun adına ve alacağınız kartın yanında (Parlak) yazmamış olmasına dikkat edin ha birde arkaplan 20 tl kartın sadece biri 4 tl falan ise hiç almayın başka arkaplan bulun.



Kartın birini satın aldık sıra geldi diğer kartları satın almayaa ve son 2 adım kaldı. Şimdi ise "Rozetler" sayfasına girin ve satın aldığınız kartın olduğu bölümü göreceksiniz. Oraya tıklıyoruz ve sadece bir kart gösteriyor diğer kartlar satın almadığımız için yok gözüküyor. Biraz aşşağı indiğinizde "Kalan kartları satın alın" diye bir bölüm çıkacak ona tıklıyoruz.

Kalan kartlar ve fiyatları karşımıza çıkıyor hesabımızdaki parada yeterliyse kartları alıyoruz.



Şimdi ise geldik bitirmeye, artık bu iş sizin şansınıza kalmış eğer şansımı artırayım ne kaybederim ki diyorsanız birkaç tane daha kartlardan alabilir birkaç kere deneyebilirsiniz.


İşte bütün kartları satın aldığınızda böyle bir ekran gelecek ama sizde sadece seçtiğiniz bir oyun için gelecek sonra bütün oyunların kartlarını satın almayın baştan uyarayım.

Hazır'a bastığınız andan itibaren kartlar işlenmiş olucak ve işlenen kartlar gidip onun yerine arkaplan ve emoji düşecek. Eğer şansınız varsa istediğiniz arkaplan gelecek eğer gelmezsede sıkmayın canınızı sizden değerli değil ya :) Ben uyarımı en başta yapmıştım zaten siz bu işlemleri yaparak sorumluluğu kabul etmiş oluyorsunuz.

Ben bu işlem sayesinde 20 TL kaybettim. Ama kazandıklarım sayesinde bir miktar kurtarabildim. Daha birkaç gün önce birdaha denedim bu seferde bir kez deneyip 4 TL vererek 33 TL'lik arkaplan düşürdüm. 7 Günlük bekleme süresinden sonra satışa sunacağım buyrun sizde bu arkaplanı yapabilirsiniz.




Eğer bir sorununuz varsa yazarak belirtebilirsiniz. Ben kazandım bu sayede hemde o 20 TL zararımdan kurtulmuş oldum. Eğer başka bir sitede veya platform'da paylaşacaksanız ya kaynağı belirtin yada "Alıntıdır" yazın lütfen.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Ona değil de buna katlanır işte.


veya


Tabi şaka yapıyorum.Steam pazarında bir ürünü herkes istediği fiyattan satışa koyabilir, önemli olan alıcısının olması.
 
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2572952

Silinen Üye 2572952

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ona değil de buna katlanır işte.


veya


Tabi şaka yapıyorum.Steam pazarında bir ürünü herkes istediği fiyattan satışa koyabilir, önemli olan alıcısının olması.
Seninde dediğin gibi kardeşim 0.05 kuruşluk bir itemi 5.000 TL'ye satılığa koyanda var. Önemli olan alıcı olması :) Eğer yapmayı düşünüyorsan bana çıkanı yapabilirsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: DeV/AsA

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
732
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
356
Cevap
0
Görüntüleme
745
Cevap
0
Görüntüleme
269


Üst Alt