Yardım Samsung rom ile görüntülü konuşma

Sponsorlu Bağlantılar

melikcan07

Üye
    Konu Sahibi
Samsung rom ile görüntülü konuşma
telefonum Samsung s3 android sürümü 4.3 tü.. forumdan
SAMSUNG GALAXY S3 I9300 BLEKOTA NOTE 4 V3.1 romu indirdim kurdum denemek için programlar kurdum görüntülü konuşma yaptım.. hiç sıkıntısız görüntülü konuşma yapabildim.. sonra sürüm 4.3ken kurduğum uygulamaların isimlerini öğrenmek için backup dosyamı restore edip tekrar 4.3 sürüme geri döndüm uygulamalarıma falan baktım sonra tekrar 4.4.4 blekota romu kurdum sonra tekrar test etmek için görüntülü arama yaptım şok oldum az önce görüntülü konuşma yapabiliyordum şimdi yapamıyorum.. bunun sebebi nedir ? ve ne yaparsam görüntülü konuşma özelliği kazanabilirim ? (not : görüntülü görüşme yaptıktan onra ota updaterden sürümü 3.0 dan 3.1 e yükseltmiş olabilirim.. tam hatırlamıyorum ama önce güncellemiş de olabiirim.. şimdi 3.1 sürüm yüklü ve görüntülü görüşme yapılamıyor..)
ekleme = yaptığım testlerde başkası beni arayınca görüntülü konuşma oluyor ama birbirimize ses gitmiyor.. ben arayınca da görüntülü arama normal aramaya dönüyor ve yine ses gidip gelmiyor.. ilk romu kurduğum zaman hiç bi sıkıntı yoktu

Üst Alt