Tavsiye S3 Ekran Kırıldı

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
S3 Ekran Kırıldı
iyi aksamlar arkadaslar s3 telefonumu bugün kardesim oynarken dusurmus su an telefonu acıp kapatıyorum mesaj atıyorum baska bir telefondan ses geliyor fakat dokunmatik calısmıyor telefonun ekranı tam gözükmüyor gözüken yerlerde böyle kararmış galiba içinden kırıldı kaç tl fiyat cekerler buna aydında oturuyorum varsa burdan tanıdık telefoncu bana ulasın lütfen.

Ayrıca telefonu su an bildirimlere bakmam lazım telefona dokunmatik ile olmadan kontrol edebileceğim pc den bir program var mı

ekranın orjinali 400 tl civarı haberin olsun

esmeran3

Üye
ekran dokunmatik 420 lira kardeşim geçmiş olsun

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler telefonu su an pc uzerinden kullanabilir miyim ?

s1matrix

Üye
Valla oncelikle uzuldum gercekten, cunku aynisi benim basimada gelmisti merdivenlerde dusmustu ekranda gokkusagi gibi catlaklar vardi, hala o vaziyette benim telefonum lg optimus 3d ekranin orjinal fiyati 70 tl gittigidiyor dan buldum alma firsatim olmadi sende istersen oradan aratabilirsin orjinal samsung sIII touch screen yazarsan bulabilirsin detayli olarak..

esmeran3

Üye
kardeşim nokia da bunu kullandımda samsung da hiç ihtiyacım olmadı bilmiorum yani '

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
tesekkürler ekranın iç tarafında sorun touch screen yeterli olur mu ?

esmeran3

Üye
tesekkürler ekranın iç tarafında sorun touch screen yeterli olur mu ?

Kardeşim benim öncellikle telefonda hem dokunmatik hem ekran kırılmış bu yüzden dokunmatik ve ekran takacaklar bu yüzden ikisi bi arada alacaksın

s1matrix

Üye
Eger lcd ekranda siknti yok calisiyor ise sadece touch screen yeterli olucaktir ...

esmeran3

Üye
iç ekran lcd ekran dediği dokunmatik cam değil tabi link atarım

buyur kardeşim

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
dısında bir problem yok gibi içinde bir problem var galiba gidip sormam lazım aydında oturan biri varsa bana iyi bir telefoncu onerebilr mi telefon internetten bir siteden aldım garanti ile uğraşırsam zor olur

s1matrix

Üye
Telefonun dis yuzeyine bakan yani dokundugumuz yer touch screen oluyor, onun altinda ayriyetten lcd denilen ekran var eger ikiside kirildi ise ucret yuksek olabilir, sadece dis yuzey ise ucuz olabilir arastirmak lazim benim parcalar ucuzdu.

esmeran3

Üye
kardeşim cihazın resmini atabilir misin bize sana net birşey diyeyim

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cihazın resmini atabilir misin bize sana net birşey diyeyim

ya su an atamam ama anlatayım telefonun dıs camında catlak cizik yok ama dokunmatik calısmıyor ekranın yarısı gözükmüyor yarısı bulanık

s1matrix

Üye
Sanirim yuksek ihtimal ile icten lcd ekran zarar gormus onun ucreti pahalidir dis yuzeyine gore

esmeran3

Üye
Kardeşim sağlıklı olması için ikisininde değişmesi gerekiyor
Sanirim yuksek ihtimal ile icten lcd ekran zarar gormus onun ucreti pahalidir dis yuzeyine gore

kardeşim dokunmatik kırılmadan amoled lcd ekran kırılmaz

s1matrix

Üye
Aynen biliyorum arkadasin dedigine gore oyle bir sonuc cikiyor ortaya ama touch screen zarar gormemis gormek lazim aslinda net birsey soyliyebilmek icin
Bu arada soyle bisey buldum