Galaxy S3 i9300 [ROM][4.4.4][NOTE4][TOUCHWIZ][STABLE][ROOTED][ZIPALIGNED][AROMA]LukeROM V5

Sponsorlu Bağlantılar

TahaBuyuktas

TahaBuyuktas

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][4.4.4][NOTE4][TOUCHWIZ][STABLE][ROOTED][ZIPALIGNED][AROMA]LukeROM V5
ÖNEMLİ
Kurulum sırasında yaşayacağınız herhangi bir sorundan dolayı şahsım ve Maxicep sorumlu tutulamaz.Lütfen risklerini bilin ve onun bilinciyle yükleyin.


This ROM is based on 4.4.4 Port by arter97 (Back-to-n00t)

KURULUM
Öncelikle ilk defa rom kuracaksanız ve telefonunuz rootlu değilse buradaki adımları sırasıyla uygulayacağız.Eğer rootluysa bu adımları atlayabilirsiniz.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.


CWM KURULUMU
sayfadan telefonunuza uygun olan cwm'yi indirdikten sonra tekrar telefonu ''Download'' moda alıp bilgisayara bağlayın.Odin'i açın ve ''PDA'' kısmından indirdiğimiz dosyayı seçin.Start'a basın ve kurulum tamamlansın.

ROM KURULUMU
Şimdi gelelim asıl olaya;
Yukarıdaki işlemleri eksiksiz yaptıktan sonra artık romu yüklemeye geçebiliriz.Rom dosyalarını telefona usb kablo ile atalım.
Telefonu kapatalım ve ''Ses açma'',''Home'',''Güç'' tuşlarına aynı anda basalım.Biraz bekledikten sonra bizi cwm ekranı karşılayacak;

Bu ekranda; eğer dokunmatik yüklemediyseniz ses tuşlarıyla kontrol edip güç tuşuylada eylemi gerçekleştireceksiniz.
Öncelikle ''Wipe data/factory reset''e basalım ve bize emin misiniz diyecek aynı şekilde devam edelim ve telefonumuz sıfırlansın.(Bu işlem telefonu ilk haline döndürecektir ve herşey silinecektir.Yedeklerimizi almayı unutmayalım.)
Sonra ''Wipe cache partition''a basalım.
En son ''Advanced kısmından ''Wipe dalvik cache'' yaptıktan sonra romu kurmaya geçebiliriz.
''Install zip from sdcard'' a tıklayalım ve romun olduğu klasörü bulalım.Zip uzantılı dosyayı bulup kurulumu tamamlayalım.Aroma installer olduğu için kurulum oldukça basittir.Bir sorun olursa sorabilirsiniz.Kurulum tamamlanınca telefon yeniden başlayacaktır.Bu işlem biraz uzun sürebilir panik yapmayın ve bitene kadar bekleyin.

ROMU KENDİ TELEFONUMA KURDUM EN KISA ZAMANDA KENDİ GÖRÜŞLERİMİ KONUYA EKLEYECEĞİM.
V5


İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkurtlu85


Üst Alt