Merhaba arkadaşlar S5 lite rom v12 yi 10 gündür kullanıyorum. Bazı sorunlardan bahsedicem geri kalan herşey çalışıyor gayet güzel bir rom.
1.si arama yapmak için yeşil simgeli telefon yazan yere tıkladığımda her zaman yapmasada hiç azımsanmayacak derecede telefon numarasını yazmadan ana sayfaya geri atıyor. Rehbere girerken de aynı sorunu yapıyor.Telefonu açıp kapattığımızda düzeliyor ama o an hemen arama yapmak gerektiğinde sıkıntı oluyor sonuçta.Bunun için yardımlarınızı bekliyorum. 2.si Snapchat uygulamasında her girdiğimde fotoğraf açmaya çalışırken ya da açtığımda hemen anasayfaya atıyor yine. Bu herzaman oluyor o yüzden uygulamayı neredeyse kullanamıyorum. Bu iki hatanın acilen düzeltilmesi gerekiyor bilen varsa yazarsa sevinirim. 3. olarak Ram kullanımı 700-750 mb lara çıktığı oluyor ve bu telefonu kasıyor bunun da çözüm bulunması lazım. Ram'i 100 mb kadar düşüren uygulama çalışıyorsa bilgilendirirseniz ve nasıl yapılacağını söylerseniz sevinirim zira linkini de bulamadım. 4. olarak da qwerty türkçe klavyenin otomatik düzeltmesi çok sıkıntılı baya uğraştırıyor ve whatsapp da çok nadir de olsa klavye açılmıyor yazı yazamıyorsunuz. 5.si birisi sizi aradığında normalde s3 ün orjinalinde telefonu ters çevirdiğiniz zaman aranmaya devam edersiniz ama telefon sessize alır kendini ben bu özelliği bir türlü yapamadım bunu da bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler..