Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

Serhenkk

Serhenkk

Üye
1 hafta önce yüklemiştim ilk başlarda çok memnun durumdaydım Ama son 2 gündür :
- Fazlasıyla donmaya başladı
- Uygulama açarken geç açıyor, kendi kendine kapanıyor.
- Menüdeki uygulamaların kendine gelmesi 15 saniyeyi bulmaya başladı
- Arama olduğu zamanlarda bazen açamıyorum telefonu.
Benim telefondan olabilir ama nasıl çözebilirim bu durumu. Bu arada emeğine sağlık, teşekkürler çok sağlam olmuş konu

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
1 hafta önce yüklemiştim ilk başlarda çok memnun durumdaydım Ama son 2 gündür :
- Fazlasıyla donmaya başladı
- Uygulama açarken geç açıyor, kendi kendine kapanıyor.
- Menüdeki uygulamaların kendine gelmesi 15 saniyeyi bulmaya başladı
- Arama olduğu zamanlarda bazen açamıyorum telefonu.
Benim telefondan olabilir ama nasıl çözebilirim bu durumu. Bu arada emeğine sağlık, teşekkürler çok sağlam olmuş konu
Eski rom dosyalarını temizlediğin halde bu sorunlar oluyorsa çözümü yok
S3 lerin rami 1 sonuçta kasma oluyor

Serhenkk

Serhenkk

Üye
Eski rom dosyalarını temizlediğin halde bu sorunlar oluyorsa çözümü yok
S3 lerin rami 1 sonuçta kasma oluyor

Telefonuma ilk kez rom yuklemiştim. Yüklerken bi yerlere eksıklık yaptım sanırım

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
birde hergün birkere restart yapın.
kernel için ;)

erkane007

Üye
Arkadaslar 1soru sorcam suan ben s5sensation romu kullaniyorm qs tabanli ama arada feci sekeliyor bu romdaki launcheri falan alip qsnin roma uygulabilirmiyim?

sahatay63

Üye
merhabalar arkadaşlar bu romu yeni yükledim yüklerken arama ekranını tam boy işaretledim ama şimdi bu arama ekranını değiştirmek istiyorum eski haline dönüştürmek istiyorum nasıl yapabilirim?

siflali

Üye

Bunu cwmden flashla ama blekota s5 lite icin baska romda deneme düzgün calismayabilir

Merhaba, bunu flashladıktan sonra Saat uygulamasını açtığımda "Saat durduruldu." hatası almaya başladım. Çözümü nedir acaba?

serdar431

serdar431

Üye
Merhaba, bunu flashladıktan sonra Saat uygulamasını açtığımda "Saat durduruldu." hatası almaya başladım. Çözümü nedir acaba?
saat ile alakasi yok verdigim zipin.telefonu yeniden baslat olmazsa saat zipinide ayarlarim

erkane007

Üye
Arkadaslar 1soru sorcam suan ben s5sensation romu kullaniyorm qs tabanli ama arada feci sekeliyor bu romdaki launcheri falan alip qsnin roma uygulabilirmiyim?
Serdar hocam bunun cozumu varmi

siflali

Üye
saat ile alakasi yok verdigim zipin.telefonu yeniden baslat olmazsa saat zipinide ayarlarim

Sabah kullanmama rağmen flash sonrası çalışmadığını farkettim. Yeniden başlatmıştım zaten, bataryayı çıkarıp tekrar taktıktan sonra da denedim yine kapandı hatası veriyor. Flashlanan dosya nedeniyle Saat uygulamasında uyumsuzluk olmuş olabilir mi?

erkane007

Üye
sana tek çözümüm s5 sensation romdan kurtul ben 1 saat zor dayandim ona a ayip kasıyor kullanılmaz o rom.
Evet acayip kasmaya basladi burdaki launcheri falan alip qsnin final romuna uygulayabilrmiyiz

serdar431

serdar431

Üye
Sabah kullanmama rağmen flash sonrası çalışmadığını farkettim. Yeniden başlatmıştım zaten, bataryayı çıkarıp tekrar taktıktan sonra da denedim yine kapandı hatası veriyor. Flashlanan dosya nedeniyle Saat uygulamasında uyumsuzluk olmuş olabilir mi?
sen hangi romu kullaniyorsun su anda ?

helppo

helppo

Üye
serdar hocam bana yardın edersen çok sevinirim s3 usb çalışmıyor tel brick oldu bunu sd karta hergangibi bir rom yüklersem nasıl yaparım yardımını beklyom

Üst Alt