Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
helppo

helppo

Üye
O zaten bellide onemli olan bu takibi nasil kaldiririz

uzman47

uzman47

Üye

Yukarıdaki dosyayı cihaz belleğinde buldum. dosya uzantısı nedir tam bilmiyorum ama eğer romun sisteminde bu uygulama kuruluysa adamlar bizi uzaktan izliyor demektir.
Nerden bakacagiz bu dosyaya romda var mi yokmu diye tam olarak nerde dostum?

stuxnet

stuxnet

Üye

Yukarıdaki dosyayı cihaz belleğinde buldum. dosya uzantısı nedir tam bilmiyorum ama eğer romun sisteminde bu uygulama kuruluysa adamlar bizi uzaktan izliyor demektir.

bu avastın hırsızlık önlemesi gibi görünüyor bilgisi olan yok mu başka ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
blekotanin öyle bir çılgınlık yapacağın sanmıyorum yok öyle bir şey

bloodblade01

bloodblade01

Üye
Hırsızlık önleme ewet ama farzet hırkız çaldı teli. Sonra bu program devreye giriyor ve senin başka telden attığın mesaj komutuna göre çalınan telefon sana bilgi gönderiyor ve karşı taraf bunu görmüyor bile. Bu komutların içinde son 10 mesaj arama hatta resim çekip gönderme gps ile konum belirlemeye kadar her türlü bilgiyi paylaşır. Bunları bildiğim için paylaştım sizlerle. Telefonda kurulu olarak yok gözüküyor. Ama yanılmıyorsam zaten gözükmemesi lazım çalışması için. Konu ile ayrıntı bilen warsa paylaşabilir mi?

bloodblade01

bloodblade01

Üye

Buda romun bendeki antutu testi [emoji89]

gitarist65

Üye
bu beğenmeyenleri çok merak ediyorum telefondan baya sıkılmıştım(s3) bu rom u yükledikten sonra vazgeçtim sanki yeni bir telefon aldım arayüzü geçişler efekler hepsi 10 numara daha önce ondan fazla rom denedim hepsi berbat hemen geri kaldırdım bu başka orjinal gibi yapanların ellerine sağlık 100 yıldız olsa verirdim sıf emeğe saygı olsun diye maxicep kayıt oldum teşekkürler:biggrin:

• Beğen
Tepkiler: helppo
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
bu beğenmeyenleri çok merak ediyorum telefondan baya sıkılmıştım(s3) bu rom u yükledikten sonra vazgeçtim sanki yeni bir telefon aldım arayüzü geçişler efekler hepsi 10 numara daha önce ondan fazla rom denedim hepsi berbat hemen geri kaldırdım bu başka orjinal gibi yapanların ellerine sağlık 100 yıldız olsa verirdim sıf emeğe saygı olsun diye maxicep kayıt oldum teşekkürler:biggrin:
:rica:
Konuyu beğenmeniz yeterli ;)
Hırsızlık önleme ewet ama farzet hırkız çaldı teli. Sonra bu program devreye giriyor ve senin başka telden attığın mesaj komutuna göre çalınan telefon sana bilgi gönderiyor ve karşı taraf bunu görmüyor bile. Bu komutların içinde son 10 mesaj arama hatta resim çekip gönderme gps ile konum belirlemeye kadar her türlü bilgiyi paylaşır. Bunları bildiğim için paylaştım sizlerle. Telefonda kurulu olarak yok gözüküyor. Ama yanılmıyorsam zaten gözükmemesi lazım çalışması için. Konu ile ayrıntı bilen warsa paylaşabilir mi?
Böyle bir şeyin çalıştığını pek sanmıyorum
En azından internete bağlı değilken bilgilerinize ulaşamazlar

• Beğen
Tepkiler: helppo ve nediyelimyani
helppo

helppo

Üye
Buragim bende tedirginim de forum Türkiyenin en saglsmi ona güveniyorum

• Beğen
Tepkiler: burak1553
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar facebook yada messenger ın kurulumdaki izinlere bi bakın.
bu antivirüs kuzu kalıyor yanında :) :) :)

• Beğen
Tepkiler: helppo
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
@nediyelimyani kardeşim bu romami geçtin? :)

ortak42

ortak42

Üye
Arkadaşlar stock 4.3'te 3.5-4 saat ekran süresi alıyorum 1 gün beklemede...Bu rom daha mı performanslı şarjı nasil ? hatası neler stock romu aratır mi ? yoksa note4 rommu? @burak1553

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar stock 4.3'te 3.5-4 saat ekran süresi alıyorum 1 gün beklemede...Bu rom daha mı performanslı şarjı nasil ? hatası neler stock romu aratır mi ? yoksa note4 rommu? @burak1553
Performans olarak 4.3 rom daha iyidir

ortak42

ortak42

Üye
Performans olarak 4.3 rom daha iyidir
Ace 2 de custom rom atınca performans falan ucuyordu bunda neden olmuyor? Şimdilik S5 aroma Installer theme attım sadece rom atmadim..sstabil hatasız rom arayisindayim.

helppo

helppo

Üye
Simdi bu custom romdan daha mi iyi 4 3 stock rom

bloodblade01

bloodblade01

Üye
Bu rom pil tüketimi konusunda diğer TÜM romların üstündedir. Performans ve pil tüketiminin oc yapılarak en iyi kullanıldığı romdur. Fazla söze gerek yok 4.3 stock rom kullanmayın geçin buna [emoji16]

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
4.4.2 her türlü 4.3den performansli. 4.4.2 den 4.3 e geçtim ferrariden inip Eşşeğe bindim gibi bir şey oldu :)

4.4.2 her türlü yüklenir

helppo

helppo

Üye
4.4.2 her türlü 4.3den performansli. 4.4.2 den 4.3 e geçtim ferrariden inip Eşşeğe bindim gibi bir şey oldu :)

4.4.2 her türlü yüklenir
sağol kanka deneyimim için bende şu an norveç romu var sadece şaj için yüklemiştim

canmoral

Üye
merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyordum en sonunda ben de yazayım bir şeyler dedim. bu rom hakikaten harika. tek sorunu şuydu. şimdi birisini ararken konuşma esnasında arama ekranı kararıyor. sensör kulağa yaklaşınca tabii olarak kararıyor. konuşma bitince veya konuşma esnasında ekrana bakacağım zaman çok sıkıntı oluyor. sensör çok hassas elim az yaklaşınca ekran ikide bir kararıp açılıyor. konuşma bittikten sonra da arama ekranı bildirim panelinde görünüyor. dolayısıyla aramayı sonlandırmak bir işkenceye dönüşüyor. çünkü bildirim paneli gibi arama ekranı küçücük oluyor. Bitir'e tıklamak mesele oluyor yani. konuşma bittikten sonra arama ekranı küçüldüğünden karşıdakini kapattı zannediyoruz. dolayısıyla da bizim arama sonlandı zannediyoruz. oysaki karşıdaki de kapatmamış biz de arama ekranının küçüklüğüne aldanıp Bitir'e tıklayamayınca çoooook dakikalar telefon açık kalmış. demem o ki bu sorun çözülürse çok harika olacak

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar arkadaşlar ben uzun zamandır forumu takip ediyordum en sonunda ben de yazayım bir şeyler dedim. bu rom hakikaten harika. tek sorunu şuydu. şimdi birisini ararken konuşma esnasında arama ekranı kararıyor. sensör kulağa yaklaşınca tabii olarak kararıyor. konuşma bitince veya konuşma esnasında ekrana bakacağım zaman çok sıkıntı oluyor. sensör çok hassas elim az yaklaşınca ekran ikide bir kararıp açılıyor. konuşma bittikten sonra da arama ekranı bildirim panelinde görünüyor. dolayısıyla aramayı sonlandırmak bir işkenceye dönüşüyor. çünkü bildirim paneli gibi arama ekranı küçücük oluyor. Bitir'e tıklamak mesele oluyor yani. konuşma bittikten sonra arama ekranı küçüldüğünden karşıdakini kapattı zannediyoruz. dolayısıyla da bizim arama sonlandı zannediyoruz. oysaki karşıdaki de kapatmamış biz de arama ekranının küçüklüğüne aldanıp Bitir'e tıklayamayınca çoooook dakikalar telefon açık kalmış. demem o ki bu sorun çözülürse çok harika olacak
Arama ekranında kasmalar oluyor biraz
blekota note 4 romunu deneyebilirsiniz
Ama onda 3g üzerinden görüntülü görüşme tam çalışmıyor

Üst Alt