serdar431
Üye
amin cümlemizden InsallahALLAH RAZI OLSUN
amin cümlemizden InsallahALLAH RAZI OLSUN
Eski rom dosyalarını temizlediğin halde bu sorunlar oluyorsa çözümü yok1 hafta önce yüklemiştim ilk başlarda çok memnun durumdaydım Ama son 2 gündür :
- Fazlasıyla donmaya başladı
- Uygulama açarken geç açıyor, kendi kendine kapanıyor.
- Menüdeki uygulamaların kendine gelmesi 15 saniyeyi bulmaya başladı
- Arama olduğu zamanlarda bazen açamıyorum telefonu.
Benim telefondan olabilir ama nasıl çözebilirim bu durumu. Bu arada emeğine sağlık, teşekkürler çok sağlam olmuş konu
Eski rom dosyalarını temizlediğin halde bu sorunlar oluyorsa çözümü yok
S3 lerin rami 1 sonuçta kasma oluyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunu cwmden flashla ama blekota s5 lite icin baska romda deneme düzgün calismayabilir
saat ile alakasi yok verdigim zipin.telefonu yeniden baslat olmazsa saat zipinide ayarlarimMerhaba, bunu flashladıktan sonra Saat uygulamasını açtığımda "Saat durduruldu." hatası almaya başladım. Çözümü nedir acaba?
Serdar hocam bunun cozumu varmiArkadaslar 1soru sorcam suan ben s5sensation romu kullaniyorm qs tabanli ama arada feci sekeliyor bu romdaki launcheri falan alip qsnin roma uygulabilirmiyim?
saat ile alakasi yok verdigim zipin.telefonu yeniden baslat olmazsa saat zipinide ayarlarim
sana tek çözümüm s5 sensation romdan kurtul ben 1 saat zor dayandim ona a ayip kasıyor kullanılmaz o rom.Serdar hocam bunun cozumu varmi
Evet acayip kasmaya basladi burdaki launcheri falan alip qsnin final romuna uygulayabilrmiyizsana tek çözümüm s5 sensation romdan kurtul ben 1 saat zor dayandim ona a ayip kasıyor kullanılmaz o rom.
sen hangi romu kullaniyorsun su anda ?Sabah kullanmama rağmen flash sonrası çalışmadığını farkettim. Yeniden başlatmıştım zaten, bataryayı çıkarıp tekrar taktıktan sonra da denedim yine kapandı hatası veriyor. Flashlanan dosya nedeniyle Saat uygulamasında uyumsuzluk olmuş olabilir mi?
evet uygulanabilir launcherEvet acayip kasmaya basladi burdaki launcheri falan alip qsnin final romuna uygulayabilrmiyiz
Nasil yapicam anlayabilirmisinz ve siz hangi romu kullaniyorsunzevet uygulanabilir launcher
blekota note 4 lite v4.1 kullaniyorumNasil yapicam anlayabilirmisinz ve siz hangi romu kullaniyorsunz
Sizce qsyimi kursam v4.1mi cunki internete girerken vpnyi hep arka planda calistiriyorum takilma falan yaparmiblekota note 4 lite v4.1 kullaniyorum
sen hangi romu kullaniyorsun su anda ?