Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
scarface--

scarface--

Üye
ben bunu kurdum yükledim şahane oldu imei uctu ilk basta efs yedeği acemi bi şekilde aldım işe yarar mı bilmiyordum neyse :) senin verdiğin kerneli kurdum imei geri geldi ve s5im oldu :) allah razı olsun süper paylasım olmus. hataları var mı illaki olur bi tanesini paylaşayım gerekli yada gereksiz bilmiyorum kurcalarken buldum. ayarlar - kişiselleştirme - erişebilirlilik- görme - renk ayarı var o çalışmıyor ayarlar durduruldu hatası veriyor bilginize. ha ne işe yarıyor kullanan olur mu bilmem ama telefonumu niye s5 le değiştirmediğim ortada çünkü fuzuli bi artısı yok s5in bana göre bunda da internette kafamı sallayarak geziyorum :) ve 4.1.2 den daha stabil oldu hiç kasma yok

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
hangi sürüm kerneli yukledin?

scarface--

scarface--

Üye
hangi sürüm kerneli yukledin?

en alttaki videonun ustundeki kerneli yukledim.
örnek olsun diye buraya kopyaladım

KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM:
ÖNCE KERNEL DOSYASINI PHİLZ TOUCH RECOVERY'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN
KERNEL:
yanlız ram iyi hos kasma yok o programıda kurdum ama ram yine 400-500lerde sorun değil ama 100 lere düşmedi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
en alttaki videonun ustundeki kerneli yukledim.
örnek olsun diye buraya kopyaladım

KLON İMEİ(HAT) SORUNU OLANLAR İÇİN KERNEL VE MODEM:
ÖNCE KERNEL DOSYASINI PHİLZ TOUCH RECOVERY'DEN TELEFONUNUZA FLASHLAYIN
KERNEL:
yanlız ram iyi hos kasma yok o programıda kurdum ama ram yine 400-500lerde sorun değil ama 100 lere düşmedi
100 mb ta düşmez normal kullanım 600 se biraz hafifler greenify uygulamasını kullanarak arkadaki uygulamaları kapatabilirsin ram konusunda işe yarayabilir

funny_halil

Üye
@burak1553 hocam ben bu romu kullanıyorum 5.3 buaffola ile.Derin uyku falan güzel ama nete falan girdiğim zaman işlemci 1000 lere çıkıyor Şarj hızlı bitiyor bunu aşağıya çekebilir miyim yani gezerken 600-700 lerde olsa ...

lespaul38

Üye
Boeffla config uygulamasını yükle açıp root izni ver daha bir şey yapmana gerek yok

Ya bu program da bir suru ayarlarlar var hani en iyi sekilde cpu , gpu nasil ayarlanir kisa bi konu acip bilgilendirme yapilsa daha yararli olur

LeroanZ

Üye
arkadaşlar ben romu yükledim bir şeyler seçtim yükleme esnasında. ama simgeler çok büyük kutucuklar küçültemez miyim en geniş şekilde kullanmak istiyorum?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Arkadaşlar xposed installerdan hangi modülleri indirmem lazım ise yarayacak ? yardim lütfen

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
@burak1553 hocam ben bu romu kullanıyorum 5.3 buaffola ile.Derin uyku falan güzel ama nete falan girdiğim zaman işlemci 1000 lere çıkıyor Şarj hızlı bitiyor bunu aşağıya çekebilir miyim yani gezerken 600-700 lerde olsa ...
5.3 buaffola ? yeni mi çıkmış ? hemen deneyeyim. ben 6.5 biliyordum en son. 4.3 kernelini 4.4de kullanmak çok iyi.

mertarslang

mertarslang

Üye
v11 'deki yenilikleri soylermisiniz? @alemdarsezer @burak1553

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
v11 'deki yenilikleri soylermisiniz? @alemdarsezer @burak1553

V11 - Aroma edition
- A new QS base Android 4.4.2 - QS-i9300-KK-FINAL(NL1) based on GT-N7100XXUFNL1
- Kernels: QS-v6
- Root access - SuperSU version 2.40
- Latest BusyBox
- Fully optimized and tweaked
- RAM optimizations
- System signatures check enabled for system security and safety
- Improved virtual memory management
- Zipaligned (Improved RAM management)
- Fully de-odexed
- Improved battery life!
- Improved EXT4 performance
- Added Adblock to Aroma

• Beğen
Tepkiler: mertarslang
mertarslang

mertarslang

Üye
V11 - Aroma edition
- A new QS base Android 4.4.2 - QS-i9300-KK-FINAL(NL1) based on GT-N7100XXUFNL1
- Kernels: QS-v6
- Root access - SuperSU version 2.40
- Latest BusyBox
- Fully optimized and tweaked
- RAM optimizations
- System signatures check enabled for system security and safety
- Improved virtual memory management
- Zipaligned (Improved RAM management)
- Fully de-odexed
- Improved battery life!
- Improved EXT4 performance
- Added Adblock to Aroma
teşekkür ederim :)
Rehberden atma sorunu devam ediyor mu?

mertarslang

mertarslang

Üye
Ben şu 3 gün içersinde bir NamelesROM 5.0 kurdum google desteği olmadığı için, note 2 portuna geçtim eski touchwiz diye ditto note 4 romuna geçtim. Lockscreende kasilma baya oluyordu telefon acilmiyordu bundan dolayi b.note 4 geri döndüm :D şimdi çok şarj yiyor sarji fulluyorum 2 saat zor yetiyor ondan bu daha stabil diye buna geçmek istedim.
Ha buarada seni biraz sıktım ama blekota note 4 için lollipop sistem barı var mi? Bildirim çubuğu lollipoptaki gibi rusya romunu denedim S4e çok hoştu. Eğer musaitsen bildirim çubuğunu varsa yardımcı olurmusun?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Ben şu 3 gün içersinde bir NamelesROM 5.0 kurdum google desteği olmadığı için, note 2 portuna geçtim eski touchwiz diye ditto note 4 romuna geçtim. Lockscreende kasilma baya oluyordu telefon acilmiyordu bundan dolayi b.note 4 geri döndüm :D şimdi çok şarj yiyor sarji fulluyorum 2 saat zor yetiyor ondan bu daha stabil diye buna geçmek istedim.
Ha buarada seni biraz sıktım ama blekota note 4 için lollipop sistem barı var mi? Bildirim çubuğu lollipoptaki gibi rusya romunu denedim S4e çok hoştu. Eğer musaitsen bildirim çubuğunu varsa yardımcı olurmusun?
Şimdilik yok

croaton

Üye
arkadaşlar bu megawipe dosyasını ekleyebilirmisiniz indirelim.
ben hiç megawipe yapmadım. megawipe yapmak şartmıydı bu rom u yüklemeden önce?

funny_halil

Üye
5.3 buaffola ? yeni mi çıkmış ? hemen deneyeyim. ben 6.5 biliyordum en son. 4.3 kernelini 4.4de kullanmak çok iyi.
Sıfatı güzel insan ben orada isim vermisim değil mi sana ne oluyor cvp veriyorsun.Hatam olsa bile sana mi kaldı düzeltmek işine bak ergen...

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve scarface--
scarface--

scarface--

Üye
bu sorum bilgisi olanlara bu rom cok hosuma gitti bu bir :) ikincisi ise neden bazen 5 dk da bi msj sesi geliyo hic biside cikmiyo bilgisi olan var mi?
Mesele şu evli olanlar daha iyi anlar ;) kimden geliyor bu mesajlar diye soru gelince acikla aciklaya bilirsen kandirildigini saniyor anlatamiyorum ki :)

• Beğen
Tepkiler: burak1553

Üst Alt