serdar431
Üye
onu yukleyince acilmamasi imkansiz. ancak mesela 4.4.2 bu rom buna 4.4.4 yada 4.3 kerneli yuklersen acilmaz normal sartlarda acilirRom konusunun altinda olani flasladim
onu yukleyince acilmamasi imkansiz. ancak mesela 4.4.2 bu rom buna 4.4.4 yada 4.3 kerneli yuklersen acilmaz normal sartlarda acilirRom konusunun altinda olani flasladim
Bende anlamış değilim başka bi çözüm var mıonu yukleyince acilmamasi imkansiz. ancak mesela 4.4.2 bu rom buna 4.4.4 yada 4.3 kerneli yuklersen acilmaz normal sartlarda acilir
Önce philzden eski rom dosyalarını silin romu yükleyin telefon açılınca yeniden recovery moda alıp modemi yükleyin yeniden başlatın sonra tekrar recovery moda alıp konudaki kerneli yükleyin telefon açılırYapildi
Soylediklerini sırayla yaptim simdi acilmiyorÖnce philzden eski rom dosyalarını silin romu yükleyin telefon açılınca yeniden recovery moda alıp modemi yükleyin yeniden başlatın sonra tekrar recovery moda alıp konudaki kerneli yükleyin telefon açılır
Eğer yine hat gelmezse
imei de uçmuş olabilir
*#06# numarasını çevirin imei 0049 ile başlıyorsa imei uçmuştur
Rom yüklendikten sonra açıldı modemi yükledikten sonra açılmadı mıSoylediklerini sırayla yaptim simdi acilmiyor
Kerneli flasladiktan sonra olmadıRom yüklendikten sonra açıldı modemi yükledikten sonra açılmadı mı
Bunu mu indirdin:Kerneli flasladiktan sonra olmadı
Rom konusunun altinda olan modem ve kernel vardi onu flasladimBunu mu indirdin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Tmm birde bunu dene yada odinden orijinal roma dönebilirsinRom konusunun altinda olan modem ve kernel vardi onu flasladim
orjinal s3 menu tusu isteyenler cwm den flaslayintuşlar orjinalde ki olsun istiyorum. V 9 gibi olsa çok iyi olacak![]()
bi sorum olucak. benim telefon klon imei ve acaba bu romu yüklesem yada tavsiye ettiğin daha yuksek baska stabil bi rom yuklesem imei ucar mı? bi sorun olur mu ona göre yukleyeceğim çünkü geri dönüşü olmaz gibi bu klon imeinde sorun oldugunda.efs yedeğini alırsan. uçsa bile sorun olmaz.ben s3 cıktıktan 7-8 ay sonra aldım ve hala kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünmüyorum. telefonum 4.1.2 versiyonunda ve gayet stabil hiç yukseltmeyi dusunmedim ama yeni bi kana ihtiyaç oldugunu fark ettim ve telefonu değiştirecegime rom yukselteyim dedim ve bu konuyu gördüm. ve konu hortlatma gibi bi sıkıntı olmadanbi sorum olucak. benim telefon klon imei ve acaba bu romu yüklesem yada tavsiye ettiğin daha yuksek baska stabil bi rom yuklesem imei ucar mı? bi sorun olur mu ona göre yukleyeceğim çünkü geri dönüşü olmaz gibi bu klon imeinde sorun oldugunda.
efs yedeğini alırsan. uçsa bile sorun olmaz. ama hala 4.1.2 desin ve kendin rom atacaksan sayfada norweç resmi 4.3 stock rom u yuklemeni tavsiye ederim.
Romdan memnunsan değiştirmene gerek yokArkadaşlar s5 blekota sorunsuz kullanıyorum. note 4 rom u nasıldır. geçmeme gerek varmı + ları - leri nelerdir?
arkadaşlar ben birde blekota s5 v9 romunu kullanıyorum. v11 in farkları nedir v9 dan daha mı hızlı. v11 i kursam tekrar kernel yüklememe gerek varmı aynı kernel iş görüyormu?