Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Önce philzden eski rom dosyalarını silin romu yükleyin telefon açılınca yeniden recovery moda alıp modemi yükleyin yeniden başlatın sonra tekrar recovery moda alıp konudaki kerneli yükleyin telefon açılır
Eğer yine hat gelmezse
imei de uçmuş olabilir
*#06# numarasını çevirin imei 0049 ile başlıyorsa imei uçmuştur

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Önce philzden eski rom dosyalarını silin romu yükleyin telefon açılınca yeniden recovery moda alıp modemi yükleyin yeniden başlatın sonra tekrar recovery moda alıp konudaki kerneli yükleyin telefon açılır
Eğer yine hat gelmezse
imei de uçmuş olabilir
*#06# numarasını çevirin imei 0049 ile başlıyorsa imei uçmuştur
Soylediklerini sırayla yaptim simdi acilmiyor

bytllh

bytllh

Üye
arkadaşlar bir şey soracam. Bu son versiyonda menü tuşuna uzun bastığımızda son uygulamalar gelmiyor ya, onu tekrar menü tuşuna alabiliyor muyuz?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
5 defa romu silip kurdum menu tusuna basınca son uygulamar geliyo sende nasıl gelmiyo ;)

bytllh

bytllh

Üye
tuşlar orjinalde ki olsun istiyorum. V 9 gibi olsa çok iyi olacak:)

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
V12............

scarface--

scarface--

Üye
ben s3 cıktıktan 7-8 ay sonra aldım ve hala kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünmüyorum. telefonum 4.1.2 versiyonunda ve gayet stabil hiç yukseltmeyi dusunmedim ama yeni bi kana ihtiyaç oldugunu fark ettim ve telefonu değiştirecegime rom yukselteyim dedim ve bu konuyu gördüm. ve konu hortlatma gibi bi sıkıntı olmadan:) bi sorum olucak. benim telefon klon imei ve acaba bu romu yüklesem yada tavsiye ettiğin daha yuksek baska stabil bi rom yuklesem imei ucar mı? bi sorun olur mu ona göre yukleyeceğim çünkü geri dönüşü olmaz gibi bu klon imeinde sorun oldugunda.

• Beğen
Tepkiler: burak1553
meyrock

meyrock

Üye
ben s3 cıktıktan 7-8 ay sonra aldım ve hala kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünmüyorum. telefonum 4.1.2 versiyonunda ve gayet stabil hiç yukseltmeyi dusunmedim ama yeni bi kana ihtiyaç oldugunu fark ettim ve telefonu değiştirecegime rom yukselteyim dedim ve bu konuyu gördüm. ve konu hortlatma gibi bi sıkıntı olmadan:) bi sorum olucak. benim telefon klon imei ve acaba bu romu yüklesem yada tavsiye ettiğin daha yuksek baska stabil bi rom yuklesem imei ucar mı? bi sorun olur mu ona göre yukleyeceğim çünkü geri dönüşü olmaz gibi bu klon imeinde sorun oldugunda.
efs yedeğini alırsan. uçsa bile sorun olmaz.

• Beğen
Tepkiler: scarface--

croaton

Üye
Arkadaşlar s5 blekota sorunsuz kullanıyorum. note 4 rom u nasıldır. geçmeme gerek varmı + ları - leri nelerdir?
arkadaşlar ben birde blekota s5 v9 romunu kullanıyorum. v11 in farkları nedir v9 dan daha mı hızlı. v11 i kursam tekrar kernel yüklememe gerek varmı aynı kernel iş görüyormu?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar s5 blekota sorunsuz kullanıyorum. note 4 rom u nasıldır. geçmeme gerek varmı + ları - leri nelerdir?
arkadaşlar ben birde blekota s5 v9 romunu kullanıyorum. v11 in farkları nedir v9 dan daha mı hızlı. v11 i kursam tekrar kernel yüklememe gerek varmı aynı kernel iş görüyormu?
Romdan memnunsan değiştirmene gerek yok
Blekota note 4 romunda görsellik var ama görüntülü konuşma smart pause ve smart stay çalışmıyor

croaton

Üye
peki v9 ile v11 blekota s5 arasındaki farklar nedir?

Üst Alt