Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
peki v9 ile v11 blekota s5 arasındaki farklar nedir?
V10 - Aroma baskı

- Yeni QS baz Android 4.4.2 - QS - i9300XXUFNJ1 - KK

- Güncelleme Çekirdek QS - v6_KK ( son resmi firmware I9300XXUGNK1 gelen zImage )

- Güncelleme Google uygulamaları

- Güncelleme Samsung uygulamaları

- Güncelleme BusyBox

- RAM optimizasyonlar

- Eklendi OTA güncelleme desteği

V11 - Aroma baskı

- Yeni QS baz Android 4.4.2 - GT - N7100XXUFNL1 dayalı QS - i9300 - KK - NİHAİ ( NL1 )

- Çekirdeklerde : QS - v6

- Kök erişim - SuperSU sürüm 2.40

- Son BusyBox

- Tamamen optimize ve tweaked

- RAM optimizasyonlar

- Sistem imzalar sistem güvenliği ve emniyeti için etkin onay

- Geliştirilmiş sanal bellek yönetimi

- Zipalign ( Geliştirilmiş RAM yönetimi)

- Tam de odexed

- Geliştirilmiş pil ömrü !

- Geliştirilmiş EXT4 performansı

- Aroma Adblock Eklenenler

croaton

Üye
teşekkür ederim. sanırım v11 daha stabil ve pil ömrü daha iyi. denemeye değer. peki son olarak kerneli değiştirmeye gerek varmıdır?

meyrock

meyrock

Üye
teşekkür ederim. sanırım v11 daha stabil ve pil ömrü daha iyi. denemeye değer. peki son olarak kerneli değiştirmeye gerek varmıdır?
kernel olarak mutlaka fark göreceksin. üzerinde gelen kernel nedir bilmiyorum ama kernel olarak boeffla 6.3 veya 6.5 versiyonundan birini flashla. sonra boeffla config programıni kur. ram ayarları bu paylaşimda mevcut zaten. o ayarlar ile ram olayındanda yüksek performans alırsın

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
kernel olarak mutlaka fark göreceksin. üzerinde gelen kernel nedir bilmiyorum ama kernel olarak boeffla 6.3 veya 6.5 versiyonundan birini flashla. sonra boeffla config programıni kur. ram ayarları bu paylaşimda mevcut zaten. o ayarlar ile ram olayındanda yüksek performans alırsın

kernel ayarlarini yazabilirmisin dostum ;)

meyrock

meyrock

Üye
kernel ayarlarini yazabilirmisin dostum ;)
bir çok yerindeki ayarları değiştirip verim alanlar oldu ama ben verilen ayarların uygun olduğunu görmedim ( kendi cihazimda en azından ) sadece zRam i 800 e çekme durumunu kendi cihazımda yeterli olduğunu hissettim.

sadece zRam i Kapalı duruma getirip değeri 800 e çektim. ve zRam i aç deyip açık bıraktım. başka hiçbirşeye dokunmadm.
Swappiness e de dokunmadm.

en iyi verimi boeffla 6.3 den aldım.

tabii iki hafta dayanabildim o ayrı. her ne olursa olsun bi süre sonra kaç custom rom kullandiysam şişme yaptı.

dönüp dolaşıyorum norweç stock rom u her zaman yine kullanıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: mtrhsts, mesut0114 ve nediyelimyani

croaton

Üye
arkadaşlar en stabil sürüm v11 sürümümüdür. bakın yüklüyorum :) (v9 kullanıyorum şuan)

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
ayarlardaki cihaz hakkındaya girince blekota s5 lite yazısıni kaldırmak mümkün mü arkadaşlar ?

serdar431

serdar431

Üye
ayarlardaki cihaz hakkındaya girince blekota s5 lite yazısıni kaldırmak mümkün mü arkadaşlar ?
baska bir romun secsettings.apk sini bunun.ile degistirirsen mümkün
bu arada yukaridaki büyük yaziyi diyorsun degil mi?
cihaz hakkindaya girince yukaridaki buyuk yaziyi diyorsan boyle asagidaki ufak yaziyi diyorsan o build.prop dosyasi ile degisir

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi

Lolipopta bir başka :D
Telefon note 4 s3 değil yanlış anlaşılmasın

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
baska bir romun secsettings.apk sini bunun.ile degistirirsen mümkün
bu arada yukaridaki büyük yaziyi diyorsun degil mi?
cihaz hakkindaya girince yukaridaki buyuk yaziyi diyorsan boyle asagidaki ufak yaziyi diyorsan o build.prop dosyasi ile degisir

evet buyuk yaziyi diyorum hangi romdan alip degistireyim kardeşim sence hangisi uygun ?

bilaluguz

Üye
kardesım ben yenı aldım bu s3 de bu telde v 8.1 yuklu v11 le cok farkı var mı ?

croaton

Üye
sistemi formatlayıp. v11 sürümünü yükledim. şuan sıkıntı yok gibi. fakat tekrardan kapalıyken şarja takınca açılma sorunu başladı. her rom yüklemede tekrardanmı kernel 6.3 ü yüklemem gerekiyor. formatlarken kernelde siliniyor galiba.
Yardımcı olursanız sevinirim. Tekrar kernel 6.3 ü yüklemeliyim v9 varken yüklemiştim. o da rom la beraber silindi sanırım.

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
reklamsiz bir s5 sec settings bilen varmi ?

lespaul38

Üye
sa beyler ben bu romu yukluodum %40 da kaldı ılerleme yok ne yapmalıyım acıl yardım edın ?

lespaul38

Üye
öncelıkle sa beyler boeffla config programını ındırdım uygun kernelde buldum ama bu program ne ıse yarıo ve nasıl kullanıo hıc anlamadım bana profesyonel bı bıcımde kullanan öğretebılırmı ?
Temiz kurulum yaptın mı
Kardes halloldu 10 numara oldu kurdum sorunsuz calıosıo suan kusura bakmayın

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
öncelıkle sa beyler boeffla config programını ındırdım uygun kernelde buldum ama bu program ne ıse yarıo ve nasıl kullanıo hıc anlamadım bana profesyonel bı bıcımde kullanan öğretebılırmı ?

Kardes halloldu 10 numara oldu kurdum sorunsuz calıosıo suan kusura bakmayın
Boeffla config uygulamasını yükle açıp root izni ver daha bir şey yapmana gerek yok

croaton

Üye
Telefonu formatlayınca yeni yüklenen kernel de siliniyormuş öğrenmiş oldum. v11 den sonra kernel 6.3 kurdum şuan sorun yok gibi.

Üst Alt