Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
bende geçmiyor hep 400 lerde :D

nasıl başardın ? ;)
arkadaslar anlayamiyorum gerçekten ayni romu kullanıyoruz napiyosunuzda ram 400 lerde megavipe yapıyorum temiz kurulum boeffla ayarlarinida yapıyorum greenify ile uygulamalarida uyutuyorum neyi eksik yapıyorum ram 670 leri geçiyor ?

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
benim 400leri görmedi hiç ama genellikle 580 620 arası geziyor.

croaton

Üye
Kerneli yükledim (6.3) şuan ram kullanımı normale döndü herşey güllük gülistanlık, telefon kapalıyken şarja bağlayınca açılmıyorda artık. birkaç gün sonra gelişmelerden haberdar ederim sizi.
arkadaşlar ne yaptıysam accuaweather da bulunduğum yeri gösteremedim. konum ayarını açıyorum. yinede konum bilgimi yanlış veriyor.
izmir konak tayım.
geçerli konum izmir balçova yazıyor. manuel bulup ekleyim diyorum. bulmuyor.
Varmı bir bilgisi olan?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Kerneli yükledim (6.3) şuan ram kullanımı normale döndü herşey güllük gülistanlık, telefon kapalıyken şarja bağlayınca açılmıyorda artık. birkaç gün sonra gelişmelerden haberdar ederim sizi.
arkadaşlar ne yaptıysam accuaweather da bulunduğum yeri gösteremedim. konum ayarını açıyorum. yinede konum bilgimi yanlış veriyor.
izmir konak tayım.
geçerli konum izmir balçova yazıyor. manuel bulup ekleyim diyorum. bulmuyor.
Varmı bir bilgisi olan?

6.3 ten verim alabildin mi ram durumu nasıl ;)

ozturk302

Üye
Arkadaslar rom u kurduktan sonra hiç bir tarayıcı video açmıyor. "Error loading media file could not be played" hatası veriyor. Çözümü nedirr acil yardım lütfen

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar rom u kurduktan sonra hiç bir tarayıcı video açmıyor. "Error loading media file could not be played" hatası veriyor. Çözümü nedirr acil yardım lütfen
Temiz kurulum yaptın mı

ozturk302

Üye
Evet kernel hariç herşeyi yaptım

croaton

Üye
6.3 ten verim alabildin mi ram durumu nasıl ;)
6.3 ü kurunca süper oldu. 2 gün oldu henüz kasma donma olmadı. Ram stock rom da olduğu gibi 600 dolaylarında.
Bu arada blekota nın v9 sürümü nü kurdum ardından 6.3 kernel.
Tek sorunum basitte olsa şu acuaweather :)

ozturk302

Üye
Telefonu nasıl eskiye dondurcem taktik verir misiniz.

senkimsinya

senkimsinya

Üye
Selamın Aleykum, Rehpere gırıyorum aramak ıcın tus takımlarını açıyorum çat dıye kapanıyor. Nedenı nedır acaba ? bılgısı olan ?

bilobilo48

Üye
arkadaşlar şu facebooktan video sorununa çözüm bulabilecek varmı aziz romda bile açmıyor bende QS rom kullanıyorum ..

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
nasıl başardın ? ;)
arkadaslar anlayamiyorum gerçekten ayni romu kullanıyoruz napiyosunuzda ram 400 lerde megavipe yapıyorum temiz kurulum boeffla ayarlarinida yapıyorum greenify ile uygulamalarida uyutuyorum neyi eksik yapıyorum ram 670 leri geçiyor ?
arkadaş en düşük ram seviyesiyle normal ram durumunu karıştırmış. normal ram 500-620 arasındadır çoğunlukla 550 lerde gezer.

(benimde 280de geziyor o zaman bak :D ) ya bıraksın bu işleri s3 e hiçbir romda normal halde 400 mb göremez. en az 500 görür

gfbli_erdi

gfbli_erdi

Üye
arkadaş en düşük ram seviyesiyle normal ram durumunu karıştırmış. normal ram 500-620 arasındadır çoğunlukla 550 lerde gezer.

(benimde 280de geziyor o zaman bak :D ) ya bıraksın bu işleri s3 e hiçbir romda normal halde 400 mb göremez. en az 500 görür
nası yapıyosun kardeşim ya :)

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye

kardeşim nasıl yaptin neler yaptın ne yukledin ne sildin rami o kadar dusurdun yardım et kardeşim lütfen telefon Kasılmaktan gidecek ???

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kardeşim o bir anlık düşme normalde 470-570lerde geziyor. v11 romu kurun megawipe şekilde.sfinder s travel falan bu gereksiz şeyleri seçmeyin. temiz kurulum yapın. greenifyle programlari uyutun rame ciddi anlamda katkısı oluyor.

Son düzenleme:
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
vermismiyim vermemismiyim bi doğru dürüst oku ?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
arkadaslar bu romu kurarken en sonda cikan adblock ne oluyo bilen var mi ?

orcunyilmaz07

orcunyilmaz07

Üye
Imei hatasi alan var mi ?
Mobil aga baglanilmiyor hatasi aliyorum yardim lutfen

aranwe123

Üye
Merhaba ben yükledim fakat kulalık takılı olmadıgı halde kulalık takılı diyor. Sebebi nedir sizde?

Üst Alt