Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
teşekkürler üstad

kartal2378

kartal2378

Üye
bir de samsung s4 temasi caktim,super oluyor

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ben sim kartı göremiyorum
sanırım bu uygulamada da sim kartı göremiyoruz.

uzman47

uzman47

Üye
kardeş peki sorun tamamen kalkıyormu bide aramadan sonra kasma oluyordu oda kalkıyormu sorun
Kardes ayni sorun bendede varda bu s5 task managerin zip dosyasi varmi cwm den flash yapsak tekrardan rom yuklemek istemiyorum butun ayarlar bozuluyor sonra gun boyu ugrasiyoruz.
romu kurarken fu ll Wipe yap ve s5 task manageri işaretlemeyi unutma sorun hal olur ;)
peki bu s5 task managerin zip dosyasi yok mu flash yapsak romla ugrasmadan

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Aramadan sonra kasma istemiyorsanız blekota note 4 v3.0 yükleyebilirsiniz.
Tabi onda ve dn4 romunda görüntülü görüşme tam çalışmıyor.

• Beğen
Tepkiler: morki05
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Kardes ayni sorun bendede varda bu s5 task managerin zip dosyasi varmi cwm den flash yapsak tekrardan rom yuklemek istemiyorum butun ayarlar bozuluyor sonra gun boyu ugrasiyoruz.
peki bu s5 task managerin zip dosyasi yok mu flash yapsak romla ugrasmadan

maalesef zip dosyası bende yok ama dediginiz donmalarin takilmalarin hiçbirini yasamiyorum dediğim gibi yapın memnun kalırsiniz sizde
gözüm blekotada gelecek güncellemeleri sabırsızlıkla bekliyorum ;)
note 4 romu fiyasko boşverin :)
en iyisi bu

• Beğen
Tepkiler: memoli79
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
eyvallah kardeş sağolasın
BEYLER xda birisi sorsun blekotaya v11 ne zamn çıkacak diye

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar s5 task manager zip dosyasi nasil bulabilirim.yardimci olabilecek var mi?

helppo

helppo

Üye
Arkadaslar kilit ekranına hava wigdetı nasıl eklenir yardım:polis::vur:bakim:

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: helppo
resul221996

resul221996

Üye
Hocam ben recovery (6.0.3.lü bişey) ekranında install diyorum ext sd den seçiyorum biraz bekliyor installion aborted diyor dosyanın ismi yazıyor blekota aroma rom.zip falan diye altındada böyle ( bad ) yazısı var yüklenmiyo bi türlü 2 defa indirdim farklı yerlere ikisinide denedim olmadı

• Beğen
Tepkiler: burak1553
Aziz04

Aziz04

Üye
Hocam ben recovery (6.0.3.lü bişey) ekranında install diyorum ext sd den seçiyorum biraz bekliyor installion aborted diyor dosyanın ismi yazıyor blekota aroma rom.zip falan diye altındada böyle ( bad ) yazısı var yüklenmiyo bi türlü 2 defa indirdim farklı yerlere ikisinide denedim olmadı
Philz cwm ile yükle romu birde root et cihazı kök izni ver

• Beğen
resul221996

resul221996

Üye
Ha sorun root daan tamam hocam ben root yapmadım buna en son bayadır rom yükleme işlerinde değildim orjinalini kurup bırakmıştım root yapayım öyle yükleyim sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
Ha sorun root daan tamam hocam ben root yapmadım buna en son bayadır rom yükleme işlerinde değildim orjinalini kurup bırakmıştım root yapayım öyle yükleyim sağolun :)
önemli değil. ama philz touch ile kurulum yapmanı tavsiye ederim!

Son düzenleme:
  • Beğen
resul221996

resul221996

Üye
Tamamdır indirdim onuda öyle kurayım şimdi
Supersu güncelledim kodu res çektim şuan recovery moda alıp philz touch sonra rom degilmi

• Beğen
Tepkiler: Aziz04
Aziz04

Aziz04

Üye
@1553 Hocam maxicep'te sanırsam bugüne kadar en çok rağbet gören rom konusu sizindir.
Maxicep yönetimi sizi bu konuda ödüllendirmesi gerekir bence.
Tabi konuya bu denli sahiplenmeniz ve verdiğiniz çabada cabası.
Tebrikler...
Tamamdır indirdim onuda öyle kurayım şimdi
Supersu güncelledim kodu res çektim şuan recovery moda alıp philz touch sonra rom degilmi
Aynen

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim de benim değil benim konu 2. Sırada c11 konusu var s3 ler için şimdilik o birinci ama en kısa zamanda en çok okunan ve beğeni alan konu bu konu sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve Aziz04

Üst Alt