benim para verip aldigim ve vazgecemedigim sayili programlardan birtanesidir,herkurusu da helal olsun yapimcisinateşekkürler üstad
kardeş peki sorun tamamen kalkıyormu bide aramadan sonra kasma oluyordu oda kalkıyormu sorunromu kurarken fu ll Wipe yap ve s5 task manageri işaretlemeyi unutma sorun hal olur![]()
sebeke ucmus,efs yedegin varsa bir dene belki duzelirben sim kartı göremiyorum
sanırım bu uygulamada da sim kartı göremiyoruz.
Kardes ayni sorun bendede varda bu s5 task managerin zip dosyasi varmi cwm den flash yapsak tekrardan rom yuklemek istemiyorum butun ayarlar bozuluyor sonra gun boyu ugrasiyoruz.kardeş peki sorun tamamen kalkıyormu bide aramadan sonra kasma oluyordu oda kalkıyormu sorun
peki bu s5 task managerin zip dosyasi yok mu flash yapsak romla ugrasmadanromu kurarken fu ll Wipe yap ve s5 task manageri işaretlemeyi unutma sorun hal olur![]()
Kardes ayni sorun bendede varda bu s5 task managerin zip dosyasi varmi cwm den flash yapsak tekrardan rom yuklemek istemiyorum butun ayarlar bozuluyor sonra gun boyu ugrasiyoruz.
peki bu s5 task managerin zip dosyasi yok mu flash yapsak romla ugrasmadan

Al kardeş efektli htc hava durumu widgetiArkadaslar kilit ekranına hava wigdetı nasıl eklenir yardım![]()
Philz cwm ile yükle romu birde root et cihazı kök izni verHocam ben recovery (6.0.3.lü bişey) ekranında install diyorum ext sd den seçiyorum biraz bekliyor installion aborted diyor dosyanın ismi yazıyor blekota aroma rom.zip falan diye altındada böyle ( bad ) yazısı var yüklenmiyo bi türlü 2 defa indirdim farklı yerlere ikisinide denedim olmadı
önemli değil. ama philz touch ile kurulum yapmanı tavsiye ederim!Ha sorun root daan tamam hocam ben root yapmadım buna en son bayadır rom yükleme işlerinde değildim orjinalini kurup bırakmıştım root yapayım öyle yükleyim sağolun![]()
AynenTamamdır indirdim onuda öyle kurayım şimdi
Supersu güncelledim kodu res çektim şuan recovery moda alıp philz touch sonra rom degilmi