Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
Blekota v3.0 ı denemenizi öneririm.
Blekota s5 1.21 gb blekota note v3.0 960mb civarında boyut olarakta küçük
Biri 4.4.2 üzerine kurulu biri 4.4.4e kurulu
Yiğit Türkmen
Üye
Usta ben v9 dan memnundum 4.4.2 daha iyi bana göre sadece o saydığım sorunlar önemli benim için eğer düzelmişse bunu kullanırım
Ya romdan kaynakli Sandim ama degilmis 2 tane Rom denedim ikisinde De ayni sorun var ekran surekli yanip sonuyor arada titriyor bilgisi olan biri yardim ederse cok sevinirim
v11 ne zaman cikar
arkadaslarinda dedigi gibi rom cok sapitti
iyi optimize edilirse bu romun ustune yok bence bilgisi olan varsa cevaplasin lutfen baska roma gecmek istemiyorum devami gelicekse idare etcez
ezezel
Üye
Arkadaşlar pil kullanımıyla ilgili bir durum dikkatimi çekti android sistemi neredeyse ekranla aynı oranda pil kullanıyo bu sorunu nasıl halledebiliriz bilgisi olan var mı?
Arkadaşlar pil kullanımıyla ilgili bir durum dikkatimi çekti android sistemi neredeyse ekranla aynı oranda pil kullanıyo bu sorunu nasıl halledebiliriz bilgisi olan var mı?