Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
romu güncelleme hakkında xda da blekota ile bağlantı kuran yok mu bilgilendirse bizi :)

memoli79

memoli79

Üye
Tavsiye ediyor musun boeffla 6.2 yi

ben bir haftadır kullanıyorum bu romu boeffla 6.2 den sonra gözle görülür bir şekilde pil tüketimi olumlu yönde etkilendi. Ben boeffla 6.2 yi tavsiye ediyorum. Kapalı iken şarj edilebilmeside ayırca bir güzellik.

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
ben bir haftadır kullanıyorum bu romu boeffla 6.2 den sonra gözle görülür bir şekilde pil tüketimi olumlu yönde etkilendi. Ben boeffla 6.2 yi tavsiye ediyorum. Kapalı iken şarj edilebilmeside ayırca bir güzellik.

arkadaslar boeflanin tum ayarlarini full yazabilirmisiniz size zahmet şarj ve ram icin en iyi ayarlari ?

meyrock

meyrock

Üye
Arkadaşlar boeffla 6.2 kernel kullanıyorum ama bugün farkettim WiFi Direct kullanılmıyor.
Agni kernel ile kullanılabilir demiş

Agni kernel in boeffla dan artıları eskileri nelerdir.
Bilen varsa ona göre kernel değişimi yapmak isterim...

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar boeffla 6.2 kernel kullanıyorum ama bugün farkettim WiFi Direct kullanılmıyor.
Agni kernel ile kullanılabilir demiş

Agni kernel in boeffla dan artıları eskileri nelerdir.
Bilen varsa ona göre kernel değişimi yapmak isterim...
Wifi directi sen söyleyince farkettim
Ben agni kernel kullanmıştım güç tasarrufunda ekran siyah beyaz yapılmıyordu ve romun bazı özelliklerini etkiliyordu ama yeni sürüm çıkarttılarsa belki düzelmiştir.
Agnide wifi directi çalıştırabilirsen haber verirsin ;)

uzman47

uzman47

Üye
1553 sesli arama gorusmesi yaptiktan sonra gorev yoneticisinde ıncalluı diye birsey cikiyor her zaman ve acik gorunuyor birde bildirim ekraninda onerilen kisayollari kapatamiyorum.cozumu varmi
Ayrica ekranin sol ust kosesinde buyuk R harfi icinde ucak resmi devamli duruyor nasil iptal edebilirim

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
1553 sesli arama gorusmesi yaptiktan sonra gorev yoneticisinde ıncalluı diye birsey cikiyor her zaman ve acik gorunuyor birde bildirim ekraninda onerilen kisayollari kapatamiyorum.cozumu varmi
Ayrica ekranin sol ust kosesinde buyuk R harfi icinde ucak resmi devamli duruyor nasil iptal edebilirim
Önerilen kısayollar kulaklık takılıyken çıkıyorsa kapatamıyorsun incalla yapıcak birşey yok
R harfini bilmiyorum
Ama note 4 romunu denemeni tavsiye ederim
Onda benim kullandığım kadarıyla bu dediklerin yok

uzman47

uzman47

Üye
Romdan memnunum dogrudur.sadece merak ediyorum bu romu kullananlardada oluyor mu bu.

memoli79

memoli79

Üye
arkadaslar boeflanin tum ayarlarini fu ll yazabilirmisiniz size zahmet şarj ve ram icin en iyi ayarlari ?
Aziz04'ten alıntıdır.
"Samsung Galaxy S3 Cihazınızı Daha Stabil ve Daha İyi Şarj Durumu İçin,
Aşağıda Resimlerde Gösterilen Gerekli Ayarları Yapın

Toplam zRam Bellek Boyutunu 800'e çekmek için ilk önce. zRam Durumunu KAPATIN!!!
Toplam zRam Bellek Boyutunu 800 yaptıktan sonra, tekrar zRam Durumunu AÇIN!!!
Swappiness üzerine yaz 95 yapıp, AÇIK Bırakacaksınız!!!
Ayarları Yaptıktan sonra UYGULA Butonunu UNUTMAYIN!!!

• Beğen
Tepkiler: burak1553
uzman47

uzman47

Üye
Stock s3 derken anlamadim blekota v10 kulaniyorum

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
vallamı kardeş bende ona bir çözüm bulammaıştım :D kesin çözülüyormu bide arama bittiğinde kasma oluyordu oda çözülüyor mu peki

eren21m

Üye
Arkadaşlar s5 hava durmu widgeti link bilen varmı ekranın ortasında şeffaf olan widget

s3 için

Son düzenleme:
serdar431

serdar431

Üye
  • Beğen
Tepkiler: helppo, burak1553 ve Aziz04
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
arkadaşlar güzel bi rehber uygulamasıbiliyor musunuz
sim kartı göremiyorumbi türlü.