Güncelleme gelmeden önce xda'da duyruluyorromu güncelleme hakkında xda da blekota ile bağlantı kuran yok mu bilgilendirse bizi![]()
Tavsiye ediyor musun boeffla 6.2 yi
ben bir haftadır kullanıyorum bu romu boeffla 6.2 den sonra gözle görülür bir şekilde pil tüketimi olumlu yönde etkilendi. Ben boeffla 6.2 yi tavsiye ediyorum. Kapalı iken şarj edilebilmeside ayırca bir güzellik.
Wifi directi sen söyleyince farkettimArkadaşlar boeffla 6.2 kernel kullanıyorum ama bugün farkettim WiFi Direct kullanılmıyor.
Agni kernel ile kullanılabilir demiş
Agni kernel in boeffla dan artıları eskileri nelerdir.
Bilen varsa ona göre kernel değişimi yapmak isterim...
Önerilen kısayollar kulaklık takılıyken çıkıyorsa kapatamıyorsun incalla yapıcak birşey yok1553 sesli arama gorusmesi yaptiktan sonra gorev yoneticisinde ıncalluı diye birsey cikiyor her zaman ve acik gorunuyor birde bildirim ekraninda onerilen kisayollari kapatamiyorum.cozumu varmi
Ayrica ekranin sol ust kosesinde buyuk R harfi icinde ucak resmi devamli duruyor nasil iptal edebilirim
Kardes sen incallui ya bir cozum bulabildin miromu güncelleme hakkında xda da blekota ile bağlantı kuran yok mu bilgilendirse bizi![]()
Ben blekota kullandım stabil ve güzel rom ama incallı kafana takma performansı fazla etkilemezKardes sen incallui ya bir cozum bulabildin mi
Aziz04'ten alıntıdır.arkadaslar boeflanin tum ayarlarini fu ll yazabilirmisiniz size zahmet şarj ve ram icin en iyi ayarlari ?
Kardes sen incallui ya bir cozum bulabildin mi
Stock s3 derken anlamadim blekota v10 kulaniyorum
buyur kardeşimArkadaşlar s5 hava durmu widgeti link bilen varmı ekranın ortasında şeffaf olan widget
s3 için
exdialerarkadaşlar güzel bi rehber uygulamasıbiliyor musunuz
sim kartı göremiyorumbi türlü.