Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar yeni 2100 orjinal batarya aldım nasıl şarj etmem lazım ilk defa yeni açtımda

uzman47

uzman47

Üye
Once telefona tak tamamen bitinceye kadar kullan.sonra 12 saat sarjda birak hayirli olsun.

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
tm kardeşim sağolasın

vego123

Üye
NOTE 3 NEO İçin BLEKOTA NOTE 4 var mı ?

Yönetici tarafından düzenlendi:

hanemre.1

Üye
telefonum yurtdışı pasaport ile imei yaptırmadım şu anki sürümüm 4.3 bu sürümü yüklemeye çalştım fakat only for internatiol s3 diyor yüklemeye başlamadan önce ,next dedim devam ettim yükledi fakat açılmadı tekrar denedim olmadı da ne yapmam gerek ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
telefonum yurtdışı pasaport ile imei yaptırmadım şu anki sürümüm 4.3 bu sürümü yüklemeye çalştım fakat only for internatiol s3 diyor yüklemeye başlamadan önce ,next dedim devam ettim yükledi fakat açılmadı tekrar denedim olmadı da ne yapmam gerek ?
Telefonu nereden getirdiğinize bağlı büyük ihtimal İnternational dır
Temiz kurulum yaptınız mı ve philz touctan mı kurdunuz?

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye

philiz touc ile normal rootlu recovery arasındaki fark ne dokunmatik olmasi mi ? :)

hanemre.1

Üye
temiz kurulum derken ? evet philz toucdan yaptım. telefon büyük ihtimal rusyadan geldi tam bilmiyorum

hanemre.1

Üye
bak şimdi kardeşim telefonum s3 orjinal ama türkiyeden değil yurtdışından kaçak imei kaytlı değil eski bi 5800 imeini çaktırdım dünde burdaki s5 blekota romunu telefona yüklemeye çalıştım ilk önce denildiği gibi philiz touchu kurdum daha sonra yükleme esnasına geldi yükledi sonra telefon açılış ekranında kaldı yani gt-ı9300 ekranında samsung da değil neyse daha sonra tekrar denim dedim bu seferde yüklemeye başlamadan önceki bölümde kırmızı only for internatiol s3 için gibi bişey yazıyodu devam ettim bu seferde yüklemedi telefon yine açılmadı odinle denim dedim fail verdi mecbur 4.3 ü tekrar yükledim

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
başka telin imei nosunu kullanmak bu hatalara neden olur.
sistem o telefonu s3 değil 5800 olarak gördüğü için o uyarıyı veriyor.
bunun çözümü kullanılmayan s3 imei nosu bulup onu çaktırmak ;)

hanemre.1

Üye
başka telin imei nosunu kullanmak bu hatalara neden olur.
sistem o telefonu s3 değil 5800 olarak gördüğü için o uyarıyı veriyor.
bunun çözümü kullanılmayan s3 imei nosu bulup onu çaktırmak ;)
başka s3 malesef yok bulamamda başka bi çözümü yokmudur ?

Üst Alt