Telefonu nereden getirdiğinize bağlı büyük ihtimal İnternational dırtelefonum yurtdışı pasaport ile imei yaptırmadım şu anki sürümüm 4.3 bu sürümü yüklemeye çalştım fakat only for internatiol s3 diyor yüklemeye başlamadan önce ,next dedim devam ettim yükledi fakat açılmadı tekrar denedim olmadı da ne yapmam gerek ?
Telefonu nereden getirdiğinize bağlı büyük ihtimal İnternational dır
Temiz kurulum yaptınız mı ve philz touctan mı kurdunuz?

Önerilen philz touch recovery ile kullanmakphiliz touc ile normal rootlu recovery arasındaki fark ne dokunmatik olmasi mi ?![]()
temiz kurulum derken ? evet philz toucdan yaptım. telefon büyük ihtimal rusyadan geldi tam bilmiyorumTelefonu nereden getirdiğinize bağlı büyük ihtimal İnternational dır
Temiz kurulum yaptınız mı ve philz touctan mı kurdunuz?
Konuda eski rom dosyası temizleme bölümünde vartemiz kurulum derken ? evet philz toucdan yaptım. telefon büyük ihtimal rusyadan geldi tam bilmiyorum
imei ile alakalı bi durum olamaz mı ? çünkü telefonda şu an 5800 imei kayıtlıKonuda eski rom dosyası temizleme bölümünde var
K tool diye bir programla imei yedeği alınıyorimei ile alakalı bi durum olamaz mı ? çünkü telefonda şu an 5800 imei kayıtlı
kardeş peki telefonu kapalı iken mi yoksa açık ikenmi şarj edeyimOnce telefona tak tamamen bitinceye kadar kullan.sonra 12 saat sarjda birak hayirli olsun.
custom rom ise kapalı iken sarj edemezsin zaten.kardeş peki telefonu kapalı iken mi yoksa açık ikenmi şarj edeyim
custom rom ise kapalı iken sarj edemezsin zaten.
kardeşim sorun imei yedeği almak falan değil kiK tool diye bir programla imei yedeği alınıyor
Sorun ne?kardeşim sorun imei yedeği almak falan değil ki
bak şimdi kardeşim telefonum s3 orjinal ama türkiyeden değil yurtdışından kaçak imei kaytlı değil eski bi 5800 imeini çaktırdım dünde burdaki s5 blekota romunu telefona yüklemeye çalıştım ilk önce denildiği gibi philiz touchu kurdum daha sonra yükleme esnasına geldi yükledi sonra telefon açılış ekranında kaldı yani gt-ı9300 ekranında samsung da değil neyse daha sonra tekrar denim dedim bu seferde yüklemeye başlamadan önceki bölümde kırmızı only for internatiol s3 için gibi bişey yazıyodu devam ettim bu seferde yüklemedi telefon yine açılmadı odinle denim dedim fail verdi mecbur 4.3 ü tekrar yükledimSorun ne?
başka s3 malesef yok bulamamda başka bi çözümü yokmudur ?başka telin imei nosunu kullanmak bu hatalara neden olur.
sistem o telefonu s3 değil 5800 olarak gördüğü için o uyarıyı veriyor.
bunun çözümü kullanılmayan s3 imei nosu bulup onu çaktırmak![]()