Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim Blekota Note 4 Lite V2 olmasına rağmen aynı hatalar mevcut ikinizdede. Öncelikle şu ana menü tuşunu halledin lütfen arka plana diğer tuş giriyor ikinci problem ise şu tethering ve hotspotu giderin. teşekürler
Menü tuşunun çözümü var hostpot bu romda çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
söyle bende faydalanayim :)
Root explorer ile sistem app içinden multitasking'i silmiş olsaydın daha sağlıklı olacaktı.
Böylece sol dokunmatik tuşa bastığında son uygulamalar değil, ayarlar çıkacaktı.
Yani önceki sürümlerdeki gibi
arkadaslar menu tusu v9 daki gibi isteyenler icin zip hazirladim cwmden yukleyerek v9 daki haline kavusabilirsiniz.

Önce 1. Yöntemi denersiniz olmazsa 2yi denersiniz
Konuyu beğenmeyi unutmayın :)

• Beğen
Tepkiler: mertarslang
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
arkadaşlar rom cok kasmaya basladi çözümü yok mu :( v11 gelsin bi an once ne yapıyor bu adam note 2 romuda öyle kaldı

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar rom cok kasmaya basladi çözümü yok mu :( v11 gelsin bi an once ne yapıyor bu adam note 2 romuda öyle kaldı
Ben 1 ay kadar blekota s5 lite ın başka sürümünü kullanmıştım kasma olduğunu hatırlamıyorum

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
  • Beğen
Tepkiler: burak1553
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani, seronet, kartal2378 ve 1 kişi daha
alemdarsezer

alemdarsezer

Üye

okanhh

Üye
arkadaşlar belki yeri değil ama s3 te nasıl ntfs sd kart nasıl kullanırım fat32 kart 4gb üzeri dosya almıyor?

uzman47

uzman47

Üye
Arkadaslar google playden batarya kalibrasyonu indirdim tel sarjda %100 suan nasil yapacaz bu kalibrasyonu ingilizce menu bu anlayamadim.bilen var mi

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
arkadaşlar yeniş batarya alıcamda orjinal olarak nerden alayım bataryam şişti baya

ege099

ege099

Üye
Arkadaşlar bende kendi bataryam konusunda kuşkuluyum telefonu hiç elimden dusurmeden full şarjla kullandim genel toplamda 5 saat kullanmisim ekran suresi ise 3saat 30 dakika suan %3 kaldi oyun falan oynamadim ekran parlakligi yaridan azdi sizce bu degerler normal mi yoksa anormal mi

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende kendi bataryam konusunda kuşkuluyum telefonu hiç elimden dusurmeden fu ll şarjla kullandim genel toplamda 5 saat kullanmisim ekran suresi ise 3saat 30 dakika suan %3 kaldi oyun falan oynamadim ekran parlakligi yaridan azdi sizce bu degerler normal mi yoksa anormal mi
Batarya kullandıkça gücü düşüyor
Seni akşama çıkartıyorsa yeter bence
arkadaşlar yeniş batarya alıcamda orjinal olarak nerden alayım bataryam şişti baya
İnternette uygun fiyatlara var ben hiç batarya almadım ama daha önce bu konuda bir kaç kere konuşulmuştu konu içinde aratırsan bulabilirsin

mertarslang

mertarslang

Üye
Hotspotun sağlam olduğu versiyonu ne zaman yayınlarsin??

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: nediyelimyani
mertarslang

mertarslang

Üye
Teşekkür ederim yanıt verdiğin için. Ben blekota S5 lite V9 aroma indirdim ama intsall aborted hatası aldım şimdi tekrardan indiriyorum insallah hata almam. Note 4 romu aslında daha çok özellik var fakat tus fonksiyonu nedeniyle S5 e geri donucem ins sorun omlmaz

Üst Alt