Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kartal kardeş hangi versiyonu kullanıyorsun nd4 romunda ?

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
oppss, bende konu acacam,ama hepsinin karisimi olacakki kimse alinmasin,saka bi yana sohbet paylasim olsun be doatlar,herkes herkesin konusuna gitsin yorum yapsin,maksat iyiye ulasmak degilmi zaten
Konulara yorum yapsın bi şey demiyorum
Reklam yapıp konuyu dağıtmazsa daha iyi olur
Bu konuda blekotadan konuşalım diğer romları konusunda konuşalım her şey birbirine karışıyor

• Beğen
Tepkiler: morki05 ve tdd46
ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
v10 da tuşların yeri note 4 romu gibi olmuş kötü olmuş ya

aliykse

aliykse

Üye
Merhaba arkadaşlar, v10 da araç kutusu var mı? Şarj durumu nasıl?

caerisma

Üye
yav birisi bana yardım edebilir mi Allah rızası için benim telefonum paralel ithalat v10 v9 hepsini yükledim ama wifi çalıştıramıyorum önce modemi görüyor şifreyi giriyorum kaydedildi değil diyor sonra aralıkta değil diyor biri lütfen yardıme tsin

helppo

helppo

Üye
dn4 nedir :allalla:

burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
yav birisi bana yardım edebilir mi Allah rızası için benim telefonum paralel ithalat v10 v9 hepsini yükledim ama wifi çalıştıramıyorum önce modemi görüyor şifreyi giriyorum kaydedildi değil diyor sonra aralıkta değil diyor biri lütfen yardıme tsin
Temiz kurulum yaptın mı

serdar431

serdar431

Üye
arkadaslar inanilmaz derecede saskinim blekota v10 ile orjinal 2100 mah batarya ile inanilmaz ekran suresi aldim daha sarjim 41 olmasina ragmen 4 saat 10 dk ekran suresi gercekten sasirdim kaldim muazzam

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: lazye ve Aziz04
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
temiz kurulum derken wipe factory reset yaptım sonra yükledim başka yapmam gereken birşey var mı

wipe data factory reset yaptım sonra rom yükledim başka yapmam gereken birşey var mı
Mega wipe yaparsan daha iyi olur
Mega wipe yapınca telefondaki her şey silinir

mikailalagoz

Üye
merhaba link bozuk çalışmıyor.

frkanyldz

frkanyldz

Üye
blekota note4 lite rom güncellenmedimi haala v 2.1 mi yaaa çok eksigi var romun

Sk.Safak

Üye
v10 u üç defa kurdum kaldırdım. her kurulumdan önce de megawipe yaptım. aromada Note3 meu yüde S5 menüyüde seçerek ayrı ayrı denedim ama her nasıl yükleme yaptımsa menü tuşu açık uygulamarı gösteriyor. hayır sorun değil maşka bir tuş menü tuşu olarak işlev görse yine gam yemeyeceğim. yani ayrıca bir menü tuşu da bulamadım. v10 yükleyen arkadaşlar bana da v10 u kurduktan sonra menü tuşunu nasıl kullanabildiklerini bir anlatabilirler mi?

funny_halil

Üye
arkadaslar inanilmaz derecede saskinim blekota v10 ile orjinal 2100 mah batarya ile inanilmaz ekran suresi aldim daha sarjim 41 olmasina ragmen 4 saat 10 dk ekran suresi gercekten sasirdim kaldim muazzam
%52 sarjim var,ekran suresi su an 2 saat 23 dakika ve fu ll wifi ve 3g ile internete bagli,bence cok iyi Bu da dn4 rom verileri
SIZCE HANGISI DAHA IYI SERDAR HOCAM Sizinki de wifi 3g açık mi ???

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
ota var mı v10da?
ben indirdim ama daha kurmadım.

alemdarsezer

alemdarsezer

Üye
Arkadaslar yeni v10 mu cikmis anlayamadim ?
ilk cikan v10u kurmustum ben güncellendimi simdi ????

Üst Alt