Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
nediyelimyani

nediyelimyani

Üye

bendeki v10.
denedim indiriyor.

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye

bendeki v10.
denedim indiriyor.
V9 kurdum geçen hafta v10 kurmaya değer mi ram optimizasyonu bahsedildigi gibi mi yoksa kagit üzerinde mi geçerli ? sonuçta 1.25 gb kotası olan var zaman olmayan var hayriniza v9 ile v10 kıyaslama yaparsanız memnun oluruz çünkü konuda en gayretli arkadaş sizsiniz

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani ve tdd46

Nevarres

Üye
Ben v9 kullanmadım için birsey diyemiyorum.

kartal2378

kartal2378

Üye
aynen dn4 bir harika

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
V9 kurdum geçen hafta v10 kurmaya değer mi ram optimizasyonu bahsedildigi gibi mi yoksa kagit üzerinde mi geçerli ? sonuçta 1.25 gb kotası olan var zaman olmayan var hayriniza v9 ile v10 kıyaslama yaparsanız memnun oluruz çünkü konuda en gayretli arkadaş sizsiniz
estağfurullah. herkes kadar paylaşıyorum görüşlerim.
yarın kurarım ancak en erken yorum 2. günde gelecektir.
çünkü bugün kur, hemen yorum olmaz. detaylandırmak lazım biraz kullanımı ;)

• Beğen
Tepkiler: morki05

cellini

Üye
dn4 bir harika

tdd46

tdd46

Üye
Gps de nokta atışı yapmıyor bir sokak geride gibi. Şarj ilk gün çok sıkıntılıydi şimdi duzelmeye başladı gibi böyle giderse note 4 um oldü ;)

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
v9 u çok şişiyordu hatta klavye bile açılmıyordu reset gerektiriyordu.v10 inşallah öyle değildir.

şuan neatromda mutluyum ama s5 görünümü bir başka oluyor :)

kartal2378

kartal2378

Üye
Gps de nokta atışı yapmıyor bir sokak geride gibi. Şarj ilk gün çok sıkıntılıydi şimdi duzelmeye başladı gibi böyle giderse note 4 um oldü ;)
simdiye kadar kullandigim romlar icinde sarji eniyi giden nd4 oldu,cok iyi ekran suresi aliyorum,dun guncellendi zaten rom

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
o yüzden gps fix yaptı

ferhat1905123

ferhat1905123

Üye
kartal kardeş hangi versiyon nd4 peki kardeş

kartal2378

kartal2378

Üye
Onu yaptım ama pek düzeltmedi

blekota v9 karnel ayarlarını yaptığın zaman ekran süresi olarak 3.30 dan 4 e kadar zorluyor bir dene istersen
kullandigim romlar derken blekota v7 v8 v8.1 v9 romlarida var

kartal2378

kartal2378

Üye
kartal kardeş hangi versiyon nd4 peki kardeş
dn4 baska bir rom duzenleme gurubunun romu,blekota ile anladigim kadariyla tatli bir yaris icerisindeler ama sureklide birbirlerine yardimci oluyorlar,elektron team adli grup tu galiba,xda da var,neyse asil rom konusunu dagitmayalim,ben butun romlari kullandim,efextrem rom ve blekota butun versiyonlari,ama bu bambaska be aga[emoji2]

• Beğen
Tepkiler: morki05
kartal2378

kartal2378

Üye
oppss, bende konu acacam,ama hepsinin karisimi olacakki kimse alinmasin,saka bi yana sohbet paylasim olsun be doatlar,herkes herkesin konusuna gitsin yorum yapsin,maksat iyiye ulasmak degilmi zaten

• Beğen
Tepkiler: cahilmuallim, nediyelimyani, tomm ve 1 kişi daha
morki05

morki05

Üye
Hepsine katılıyorum @kartal2378

Üst Alt