Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy S3 i9300S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•
V9 kurdum geçen hafta v10 kurmaya değer mi ram optimizasyonu bahsedildigi gibi mi yoksa kagit üzerinde mi geçerli ? sonuçta 1.25 gb kotası olan var zaman olmayan var hayriniza v9 ile v10 kıyaslama yaparsanız memnun oluruz çünkü konuda en gayretli arkadaş sizsiniz
V9 kurdum geçen hafta v10 kurmaya değer mi ram optimizasyonu bahsedildigi gibi mi yoksa kagit üzerinde mi geçerli ? sonuçta 1.25 gb kotası olan var zaman olmayan var hayriniza v9 ile v10 kıyaslama yaparsanız memnun oluruz çünkü konuda en gayretli arkadaş sizsiniz
estağfurullah. herkes kadar paylaşıyorum görüşlerim.
yarın kurarım ancak en erken yorum 2. günde gelecektir.
çünkü bugün kur, hemen yorum olmaz. detaylandırmak lazım biraz kullanımı
dn4 baska bir rom duzenleme gurubunun romu,blekota ile anladigim kadariyla tatli bir yaris icerisindeler ama sureklide birbirlerine yardimci oluyorlar,elektron team adli grup tu galiba,xda da var,neyse asil rom konusunu dagitmayalim,ben butun romlari kullandim,efextrem rom ve blekota butun versiyonlari,ama bu bambaska be aga[emoji2]
İstersen konunu takip et benden başka kimler bahsediyor sonra bana sitem et
kartal2378
Üye
oppss, bende konu acacam,ama hepsinin karisimi olacakki kimse alinmasin,saka bi yana sohbet paylasim olsun be doatlar,herkes herkesin konusuna gitsin yorum yapsin,maksat iyiye ulasmak degilmi zaten