Galaxy S3 i9300 S3 Android 4.4.2 BLEKOTA S5 Lite ROM v12.0 (23.06.2015) °•°•YENݰ•°•

Sponsorlu Bağlantılar

Romu beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 100 68.5%
  • İdare eder

Kullanılan: 26 17.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 20 13.7%

• Kullanılan toplam oy
    146
kartal2378

kartal2378

Üye
selam öncelikle çok teşekkür ederim romu yükledim telefon uçak gibi oldu adeta emeğinize sağlık....
ancak daha öncekine göre telefonumun daha az çektiğini düşünüyorum yanı hattın çekim gücü azaldı sanki bunun rom ile alakası varmıdır yada yapabileceğim bişey bir öneriniz varmı .... bir cevap verirseniz sevinirim.. tekrar teşekkürler.....
Rom ile alakasi olmaz.psikolojik olarak belki oyle gelmistir sana

cahilmuallim

cahilmuallim

Üye
arkadaşlar söylediğiniz sorunlar ne hikmetse burda bu işin nasıl yapılması gerektiğini söyleyenlere hiç olmuyor.
misal benim ne klavyede, ne ram'de, ne gelen aramalarda geç açılma gibi bi sorun başıma gelmedi.
burda bikaç isim daha verebilirim.
misal morki05, misal kartal2378, misal 1553.
ya bizde şans var bu rom bize torpil geçiyo ya da sorun yaşayanlar birşeyleri eksik/yanlış/alelacele yapıyor.
ben çok mu biliyorum bu işi.
gayet rahat birşekilde HAYIR cevabını veriyorum ama bu işin yapılırken neler yapılması gerektiğine ve sıralamasına dikkat ediyorum ve uygulamayı kuruyorum.
birde yeni güncelleme geldiğinde yada config ayarları yapıldığında hemen tepki alayım, telefonum uçsun diye bir karşıtepki beklemeyin.
portlanmış romlarda yapılan değişiklikler 2 3 gün içinde kendini belli eder. bunun da sebebi android sistemi linux tabanlıdır ve diğer diğer pc dilleri gibi yaptım oldu sistemi ile çalışmaz ;)
ondan sürekli "GÜNDE BİR KERE REBOOT CANDIR." diye söylüyorum hep.
çünkü kernel ve sistem iyice birbirine entegre olacak ve rom daha da stabil çalışacaktır :)
ben bi kere hata yaşadım oda fotoğrafla ilgili.
oda benden kaynaklıymış.
lütfen dikkat edelim.
birde tekrar söylüyorum
bu ve bu tarz romlar portlanmış romlardır. stock romda bile hata alınırken bu romlarda hata beklememek, çölde yağan yağmurda kum tanesi istememek gibi olur ;)
burda kimseyi kırmak yada küçümsemek değil.
benim yaşım 31 ve işim gereği dikkat ve itinaya özen gösteriyorum.
saygılarımla.
Anladık usta da bu kadar resmi olmaya gerek yok biz sıradan memur ve vatandaşlarız[emoji1] lütfen işinizi foruma getireyin tabi işi eve getirmek gibi birsey oldu bu [emoji2] teşekürler bilgi için

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

killjoy25

Üye
arkadaslar telefona normal bi sekilde ROM atiyorum ama acilista dil ayarlama falan var ya orda donuyo hep nedendir

wandam_17

wandam_17

Üye
iyi forumlar..arkadaşlar bu romdaki klavyeyi nerden bulabilirim.biraz araştırdım ama bulamadım..zip dosyası yada apk şeklinde elinde olan varsa paylaşma imkanı varmı ?

killjoy25

Üye
ya normal yukledim yani yaptiklarimi anlatayim bak.cwm de wipe data cache dalvik yaptim sonra install zip dedim.kendi yukleme ekranu geldi ordan kebdi onerdigi ayarlara pek fazla dokunmadim bi tek s health i actim yukledim o sekilde ama acildiginda ya dili ayarlarken ya da google hesaplarina giriste donuyor.
bir de uyumlu jernel soyler musiniz konudaki kernel indirmiyo
simdiden tesekkurler

ekremesiroglu

Üye
megawipe flaslayin. o herseyi temizler

killjoy25

Üye
biraz acsan ne oluyo megawipe

morki05

morki05

Üye
Nd4 romu nu kurup deneyen varmi arkadaslar,bu rom mu nd4 mu desem cevap nedersiniz,kuramadim ya icim icimi yiyor[emoji1]
İyi bir tavsiye bence kur dün güncelleme geldi şimi onu deniyorum [emoji4]

samigo

Üye
Nd4 romu nu kurup deneyen varmi arkadaslar,bu rom mu nd4 mu desem cevap nedersiniz,kuramadim ya icim icimi yiyor[emoji1]

Arkadaşım ben yükledim benim telefonumda dolayı oluşan bi sorunmu bilmiyorum ama bu rom iğrenç denebilir yani dn4 ten bahsediyorum ben wifi direct wifi hotspot gibi araçları kullandığım için dn4 ü yüklemiştim evet güzel onlar sorunsuz çalışıyor ama şunu sölemek isterim ki şarjı berbat sabah 7 de %100 ken çıkardım saat 10 gibi hiç oynamama rağmen %50 hemde müthiş ısınmış telefon düşünsene hiç açmadım bile ekranı tuş kilidinde duruyodu hemen romu değiştirecem note 4 v2.1 e geçicem ha ram konusunda idare eder 650-700 lerde dolaşıyo biraz kasma var başka bilmiyorum yani

kartal2378

kartal2378

Üye
Rom ve kernel kurarken hata alan arkadaslara tavsiyemdir,farkettimki dosyalar bazen inerken hatali iniyor,telefona kurarken hata verdiriyor,hata alan butun arkadaslar boyle yapsin,bu rom dosyalari icinde gecerli kernel kurulumlari icinde,eger rom da kurarken hata veriyorsa hata veren dosyayi silip yeniden indirip kursunlar,tecrubelerimle sabittir olay

cellini

Üye
Nd4 rom Tek kelimeyle Muazzam olmuş

yüklediğim en stabil sorunsuz Note 4 Romu üzerinde arter kernel ile geliyor.boeffla kernel" flaslayınTavsiyedir.kendi uzerinde gelen arter kernel kasıyor doğru ama boeffla kernel e super

• Beğen
Tepkiler: nediyelimyani

killjoy25

Üye
nd4 romu ne bundan daha mi guzel
bi de benim kurarken olmiyo sikinti kurduktan sonra acilista donuyor

killjoy25

Üye
mega wipe yapip bunu mu kurcam
bir de hangi boeffla yi atcaz

killjoy25

Üye
Benim kafa basmadi bunlara da benim blekota rim un sikintisi ne acaba telefon acildiktan sonra dil ayarlarken donuyo

nediyelimyani

nediyelimyani

Üye
yukarıdakileri yapmadığın için oluyo.
wipe nedir nasıl yapılır diye google milyon tane anlatım var.
bu kısmı öğren
sonrası gelir zaten ;)

• Beğen
Tepkiler: morki05
burak1553

burak1553

Üye
    Konu Sahibi
Başka romları paylaşıp konuyu dağıtmayın beğendiyseniz yeni konu açın

killjoy25

Üye
Benim rom isi hala sikintili philz touch ile yukledim gene ayni aciliyo 5 sn sonra donuyo.

morki05

morki05

Üye
arkadaşlar söylediğiniz sorunlar ne hikmetse burda bu işin nasıl yapılması gerektiğini söyleyenlere hiç olmuyor.
misal benim ne klavyede, ne ram'de, ne gelen aramalarda geç açılma gibi bi sorun başıma gelmedi.
burda bikaç isim daha verebilirim.
misal morki05, misal kartal2378, misal 1553.
ya bizde şans var bu rom bize torpil geçiyo ya da sorun yaşayanlar birşeyleri eksik/yanlış/alelacele yapıyor.
ben çok mu biliyorum bu işi.
gayet rahat birşekilde HAYIR cevabını veriyorum ama bu işin yapılırken neler yapılması gerektiğine ve sıralamasına dikkat ediyorum ve uygulamayı kuruyorum.
birde yeni güncelleme geldiğinde yada config ayarları yapıldığında hemen tepki alayım, telefonum uçsun diye bir karşıtepki beklemeyin.
portlanmış romlarda yapılan değişiklikler 2 3 gün içinde kendini belli eder. bunun da sebebi android sistemi linux tabanlıdır ve diğer diğer pc dilleri gibi yaptım oldu sistemi ile çalışmaz ;)
ondan sürekli "GÜNDE BİR KERE REBOOT CANDIR." diye söylüyorum hep.
çünkü kernel ve sistem iyice birbirine entegre olacak ve rom daha da stabil çalışacaktır :)
ben bi kere hata yaşadım oda fotoğrafla ilgili.
oda benden kaynaklıymış.
lütfen dikkat edelim.
birde tekrar söylüyorum
bu ve bu tarz romlar portlanmış romlardır. stock romda bile hata alınırken bu romlarda hata beklememek, çölde yağan yağmurda kum tanesi istememek gibi olur ;)
burda kimseyi kırmak yada küçümsemek değil.
benim yaşım 31 ve işim gereği dikkat ve itinaya özen gösteriyorum.
saygılarımla.
Ne kızdın yav [emoji4] ama haklısın tümüne katılıyorum. Nokta

Üst Alt